Ja slyszalem ze i owszem byla ankieta top20 utworow ktore maja sie znalesc na skladance Ed Hunter, ale i tak pozniej zespol zrobil po swojemu Podobno w tym top20 znalazl sie Alexander, a jak wiadomo na skladance go nie zamiescili.
Hejka, a ja zwracam się do was z pytaniem: Jak wyglądała oprawa koncertów w pierwszych latach iron maiden?? Czy była ona bardziej rock'and rollowa pozbawiona zbędnych wizualnych efektów, czy podobna do oprawy tych nowych koncertów??
bez zbędnych efektów ,ale nie dlatego ze nie chcieli ,tylko dlatego ze nie mieli tyle kasy ,to były piękne lata,byli biedni ,całą kase pakowali w zespół ,super
jak nie mieli pieniędzy to i tak robili jakieś cuda, tylko, że na mniejszą skalę i bardziej to było zabawne niż widowiskowe
jakiś łeb ze świecącymi na czerwono oczami albo dymy różne
ja jednak wole to co teraz jest
Gdyby byla ankieta to maideni musieliby sie uczyc wielu utworow od nowa bo znajac ludzi to chcieliby oni uslyszec cos malo granego. I walsnie to jest glowny problem i dlatego nie zrobia tak. Pewnie ludzie chcieliby np. To tame a land, a tego kawalka maideni chyba nigdy nie grali na zywo. Setliste wybiora sami zeby nie miec zbyt wielu problemow.
Iron Marcin pisze: Pewnie ludzie chcieliby np. To tame a land, a tego kawalka maideni chyba nigdy nie grali na zywo.
Grali i to przez cala trase World Piece Tour... zracji ze przyszla trasa ma byc nawiazaniem do wczesnych lat ten kawalek powinien sie znalezc i zapewne sie znajdzie :rocx
Iron Marcin pisze: Pewnie ludzie chcieliby np. To tame a land, a tego kawalka maideni chyba nigdy nie grali na zywo.
Grali i to przez cala trase World Piece Tour... zracji ze przyszla trasa ma byc nawiazaniem do wczesnych lat ten kawalek powinien sie znalezc i zapewne sie znajdzie :rocx
oby! To jest jeden z moich głownych faworytów z Piece of mind
a ja chce Flight of Icarus, super hicior ,świetnie wypadnie na koncercie ,poza tym ciekawe czy Bruce zaśpiewa to tak super jak w latach 80, Trooper to mus i będzie na 100% i chyba coś z dwójki Revelations /Where Eagles Dare ,a może obie, jak nie zagrają Icarusa to dadzą Die With the Boots On ,które też bardzo lubie.