Support - NIGHTWISH
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Support - NIGHTWISH
W Berlinie rabali winsko na scenie :]
Kmieciu pisze:W Berlinie rabali winsko na scenie :]
Ale mniejsza o trunek wazne, że zagrają w Chorzowie - BARDZO SIĘ Z TEGO CIESZĘ sorry za caps locka ale to są emocje
-
Deleted User 1499
Heheh w polsce to wypiją żubruwke.Ja w sumie za nightwishem nie szaleje ale fajnie bedzie posluchac troche gotyku przed maiden mam nadzieje ze zagraja dwa pierwsze i tytułowy utwór z płyty wishmaster te sa chyba najlepsze
gotyk to to na pewno nie jest
a sam nightwish, sam nie wiem, może być rozgrzewką przed Maiden, ale bardziej podobają mi się inne supporty
a sam nightwish, sam nie wiem, może być rozgrzewką przed Maiden, ale bardziej podobają mi się inne supporty
Nightwish to gotyk, więc Iron Maiden to stanic unholy black metal i podczas koncertów piją krew dziewic (stąd nazwa)sekcjazwlok pisze:fajnie bedzie posluchac troche gotyku przed maiden
- Iron Sajmon
- -#Prisoner

Z tego gdzie co gdzieś wyczytałem to muza, którą gra Nightwish to tzw. "Fantasy Metal" 
taaa... a na okładce Rhapsody "Power Of The Dragonflame" pisze, że grają Symphonic Epic Hollywood MetalIron Sajmon pisze:Z tego gdzie co gdzieś wyczytałem to muza, którą gra Nightwish to tzw. "Fantasy Metal"
-
Deleted User 1499
na metal providerze jest ze nightwish to gotyk metal
gówno sie znająsekcjazwlok pisze:na metal providerze jest ze nightwish to gotyk metal
- likipiki
- -#Lord of the flies

LOOOOOOOLIron Sajmon pisze:Z tego gdzie co gdzieś wyczytałem to muza, którą gra Nightwish to tzw. "Fantasy Metal"
Ludzie, a po co nadawać jakieś idiotyczne nazwy? Nightiwsh to po prostu power metal z damskim orginalnym wokalem
Trzeba mieć naprawdę małe pojęcie o muzyce by Nightiwsha nazwać gotykiem
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
trzeba nie słyszeć, żeby ich tak nazwać
teraz będziemy się zastanawiać co ktro pisze 

[btw, MiKi mówił, ze Slipknot ściagnął maski, zatem ja proponuję, żeby Tarja założyła
oid razu by się estetyczniej zrobiło
]
metal-archives pisze:Operatic/symphonic power metal
[btw, MiKi mówił, ze Slipknot ściagnął maski, zatem ja proponuję, żeby Tarja założyła
Popieramsobota pisze:gówno sie znająsekcjazwlok pisze:na metal providerze jest ze nightwish to gotyk metal![]()
1. metal-archives dobrze to ujęłoAurora Borealis pisze:teraz będziemy się zastanawiać co ktro pisze
metal-archives pisze:Operatic/symphonic power metal
[btw, MiKi mówił, ze Slipknot ściagnął maski, zatem ja proponuję, żeby Tarja założyłaoid razu by się estetyczniej zrobiło
]
2. Tarja to powinna skórę sobie zedrzeć z mordy, żeby wyładnieć
Ona nie ma ładnie wyglądać tylko ładnie śpiewaćMiKi pisze:2. Tarja to powinna skórę sobie zedrzeć z mordy, żeby wyładnieć
ani to wygląda, ani to śpiewa 
- Iron Sajmon
- -#Prisoner

Zależy dla kogo......ani to śpiewa
dla mnie np =]
dla mnie też :]]]]
może i ma duże możliwości, ale mnie to nie przekonuje