Jak dostać się pod scenę?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Jak dostać się pod scenę?
Konkretne BARDZO pytanie, czy ktoś wie gdzie będą rozdawane opaski. Może ktoś był na metallice i może mi powiedzieć jak to wtedy wyglądało.
reaktywacja
Opaski na mecie byly rozdawane kolo wejsc , przynajmniej tak bylo tam gdzie ja stalem. Teraz zapewne bedzie tak samo.Swarożyc pisze:Konkretne BARDZO pytanie, czy ktoś wie gdzie będą rozdawane opaski. Może ktoś był na metallice i może mi powiedzieć jak to wtedy wyglądało.
na ironach nie bedzie takiej masakry pod scena jak na np. koncertach punkowych, wystarczy pojsc na exploited, analogs, ksu czy cokolwiek...tam to jest pogo i "walka"
pod scene musze wejsc, nie ma bata, nie dam sie 
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

A co myślicie o wzięciu aparatu cyfrowego jak będe się wbojał pod scenę ?? Czy po tym koncercie, mój aparat nie pstryknie już żadnej foty ??
To jest mój pierwszy koncert, i nie jestem doświadczony
mysle ze ostatnio przy mnie kolesiowi wypadl aparat ze spoconej reki, no a ze wszyscy skakali naokolo:)... mozesz wziasc i byc ostroznym, raczej nic wielkiego sie nie stanie, ale o zabawie na calego mozesz zapomniec... ja nie biore, na necie bedzie w cholere fotek.Nocny Jastrząb pisze:A co myślicie o wzięciu aparatu cyfrowego jak będe się wbojał pod scenę ?? Czy po tym koncercie, mój aparat nie pstryknie już żadnej foty ??![]()
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Przypne go do smyczy i powieszę na szyjisqall666 pisze:mysle ze ostatnio przy mnie kolesiowi wypadl aparat ze spoconej reki, no a ze wszyscy skakali naokolo:)... mozesz wziasc i byc ostroznym, raczej nic wielkiego sie nie stanie, ale o zabawie na calego mozesz zapomniec... ja nie biore, na necie bedzie w cholere fotek.Nocny Jastrząb pisze:A co myślicie o wzięciu aparatu cyfrowego jak będe się wbojał pod scenę ?? Czy po tym koncercie, mój aparat nie pstryknie już żadnej foty ??![]()
-
szatanista
- -#Long distance runner

...dostaniesz z lokcia w klate i naprawde zaboli...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Pomyliłeś temat.Nocny Jastrząb pisze:A co myślicie o wzięciu aparatu cyfrowego jak będe się wbojał pod scenę ?? Czy po tym koncercie, mój aparat nie pstryknie już żadnej foty ??![]()