pippen pisze:Zapewne już takie pytanie się wiele razy pojawiło, ale proszę o udzielenie mi równiez odpowiedzi na nie.
Jak dojechać z Katowic na Śląski ? jakim autobusem tramwajem? oraz w jaki sposób można wrócić w nocy ze stadionu do Dowrca w Katowicach ? bedzie wtedy jakiś tramwaj bus autobus itp.?
czy jeśli chodzi o wejście do strefy "opaskowej" to będą jakieś ograniczenia godzinowe? czy będzie można sobie wchodzić i wychodzić kiedy się będzie chciało? bo jakoś nie uśmiecha mi się stanie od 12 do 24
Metalophil pisze:czy jeśli chodzi o wejście do strefy "opaskowej" to będą jakieś ograniczenia godzinowe? czy będzie można sobie wchodzić i wychodzić kiedy się będzie chciało? bo jakoś nie uśmiecha mi się stanie od 12 do 24
Nie nie będzie żadnych ograniczeń, ale jeśli zajmniesz dobrą miejscówe a wyjdziesz to licz że możesz już tam nie wrócić w to samo miejsce
Metalophil pisze:czy jeśli chodzi o wejście do strefy "opaskowej" to będą jakieś ograniczenia godzinowe? czy będzie można sobie wchodzić i wychodzić kiedy się będzie chciało? bo jakoś nie uśmiecha mi się stanie od 12 do 24
Nie nie będzie żadnych ograniczeń, ale jeśli zajmniesz dobrą miejscówe a wyjdziesz to licz że możesz już tam nie wrócić w to samo miejsce
nie wierze ze bedzie osoba w tej strefie która wytrzyma tam 12 godzin, nie zartujmy
nie wierze ze bedzie osoba w tej strefie która wytrzyma tam 12 godzin, nie zartujmy
Nie widziales mnie na metalmani :rocx
Nie no 12h przy barierce to bym nie wytrzymal, ale w tej strefie to czemu nie? W kazdym razie potrzeby fizjologiczne na ten czas da sie powstrzymac. Jeszcze mi sie nie zdarzylo zeby mi sie podczas kocertu zachcialo lac
No wiem, Toi-Toie to jest rekord świata. Gotuje się to wszystko tam przez kilka godzin. Powstaje taki wywar specjalny. Inhalacja nim dłużej niż przez 30 sek. powoduje obumarcie losowo wybranej półkuli mózgu.
Swarożyc pisze:No wiem, Toi-Toie to jest rekord świata. Gotuje się to wszystko tam przez kilka godzin. Powstaje taki wywar specjalny. Inhalacja nim dłużej niż przez 30 sek. powoduje obumarcie losowo wybranej półkuli mózgu.