Early Years Setlist
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 1499
Re: Early Years Setlist
w sumie na tej trasie łatwo przewidziec wiekszosz kawalkow ale przeciez maja byc niespodzianki wiec wole seta nieznac.moze zagraja women in uniform hihi
-
El Dorado
ale jak juz macie dawac set tutaj to w jakims ultra zamaskowanym topicu z wielkim SPOILER bo je nie chce znac
OSIEM piosenek, które będą na 99% na tej trasie. Tak podejrzewam bo na Eddiemegastore pojawiły się właśnie koszulki do tych singli i są to koszulki ze specjalnym nadrukiem z tyłu a ten nadruk to logo THE EARLY DAYS
więc jest to baaaaardzo prawdopodobne, że usłyszymy te utwory.
oto one
RUNNING FREE
WOMEN IN UNIFORM
SANCTUARY
THE NUMBER OF THE BEAST
RUN TO THE HILLS
PUGATORY
TROOPER
FLIGHT OF ICARUS
oto one
RUNNING FREE
WOMEN IN UNIFORM
SANCTUARY
THE NUMBER OF THE BEAST
RUN TO THE HILLS
PUGATORY
TROOPER
FLIGHT OF ICARUS
To są piosenki które zostały wydane na singlach. Wątpie by miało to związek setlistą.
Nie wierzę, że to zagrają...MOKULSKI pisze:WOMEN IN UNIFORM
Ja na pewno nie przeczytam setlisty jak będzie na forum czekam do koncertu
Dozobaczenia w Chorzowie :rocx :solo :beer
nie sprawdzę setu, ale dziś z nudów ułożyłem własną propozycję
Prowler
Wrathchild
The Trooper
Revelations
The Prisoner
22 Accacia Avenue
Remember Tomorrow
Fight Of Icarus
Killers
Transylvania
Run To The Hills
Children Of The Damned
Sanctuary
Die With Your Boots On
Still Life
Hallowed Be Thy Name
Iron Maiden
Running Free
The Number Of The Beast
Drifter
Phantom Of The Opera
Prowler
Wrathchild
The Trooper
Revelations
The Prisoner
22 Accacia Avenue
Remember Tomorrow
Fight Of Icarus
Killers
Transylvania
Run To The Hills
Children Of The Damned
Sanctuary
Die With Your Boots On
Still Life
Hallowed Be Thy Name
Iron Maiden
Running Free
The Number Of The Beast
Drifter
Phantom Of The Opera
właśnie staram się ułożyć swój set, ale za dużo dobrych utworów mają na pierwszych czterech albumach, ciężko
teraz jak to zobaczyłem to spodziewam się jedynie FotD i jeszcze jednego utworu spoza pierwszej czwórki
na pewno będzie super, choć Paschendale bym chciał znowu, ale to na 100% nie trafi do seta
teraz jak to zobaczyłem to spodziewam się jedynie FotD i jeszcze jednego utworu spoza pierwszej czwórki
na pewno będzie super, choć Paschendale bym chciał znowu, ale to na 100% nie trafi do seta
tylko Miki bedziemy na 1 koncercie na trasie...pięknie
w Chorzowie tylko rozpowiadać niewiastom bedziesz jakie songi byly 
ROTFL
jakim niewiastom ?
jakim niewiastom ?
Hm.... Ile Iron Maiden gra ostatnio utworów na koncertach, czy jest ich coś koło 20 czy 16?? No i z ciekawości już pytam czy ich setlisty podczas trasy się nieco zmieniają czy zazwyczaj trzymają się jednego schematu?
Na poprzedniej trasie (Dance Of Death Tour) grali 13 utworow + 3 bisy. Set prawie zawsze taki sam, jedynie minimalne zmiany...
Heh.... No nie za wiele
Mam nadzieję, że na tej trasie set będzie się składał z przynajmniej 18 utworów.
Tu raczej nie chodzi o ilosc tylko o dlugosc
Na DOD Tour bylo sporo rozbudowanych utworow jak chocby Pashandale i Dance OF Dead i dlatego duzo wiecej w secie sie zmiescic nie dalo. Fakt faktem, ze i tak grali krotko, ale przy takiej ilosci koncertow widocznie dluzej by nie wyrobili. Teraz koncerty nie beda tak czesto, wiec jest szansa ze zagraja te 2 godziny i druga sprawa ze utory zpierwszych plyt nie sa tak dlugie, wiec na pewno zmiesci sie ich kilka wiecej. Mysle ze na 18 kawalkow to spokojnie mozemy liczyc, moze nawet na 20
Ja chce żeby zagrali Remember tommorow Revelation,Prowle,TNOTB,
RTTH,I moje mażenie Wasted Years
RTTH,I moje mażenie Wasted Years
W nowym Mystic Art jest wywiad z Dickinsonem ktory miedzy innymi mowi, ze na tej trasie beda grali tylko utwory do Piece of Mind włącznie i że nie zagrają ani jednego utworu napisanego po 1983 roku.
-
szatanista
- -#Long distance runner

Moglby ktos wrzucic cala tresc/skan tego wywiadu?
helldiver pisze:W nowym Mystic Art jest wywiad z Dickinsonem ktory miedzy innymi mowi, ze na tej trasie beda grali tylko utwory do Piece of Mind włącznie i że nie zagrają ani jednego utworu napisanego po 1983 roku.
Nie chce mi sie wierzyć że zrezygnują chociażby z FOTD