pozdrawiam
Koszulka Steve Harrisa na Rock in Rio poszukiwana...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Koszulka Steve Harrisa na Rock in Rio poszukiwana...
Czy wiecie gdzie mozna kupic koszulke (jak w temacie) ? Bede wdzieczny za jakis link...
pozdrawiam

pozdrawiam
Re: Koszulka Steve Harrisa na Rock in Rio poszukiwana...
ja poszukuje z tego koncertu Gersa koszulki... tylko , ze tylko na metal 2000 one byly dostepne

Tez chcialem taka koszulke. Z tego co wiem, tania nie bedzie :-(
transylvania
ale sama dostepnosc tego
tylko jakis e buy z zazgranicy
i to przy NIEZIEMSKIM farcie
Ta koszulka co mial Jan to pamietam, ze byla chyba najdrozsza ze wszystkich koszulek sperzedawanych w 2000 
Koszulka którą miał Steve zdaje się, była i w katowicach w 2003 i we Wrocławiu . Niestety cena oszałamiająca -> 300zł. Pozdrawiam. 
UpTheIrons
no 300 zl to cena zaporowa :/ spotkalem podobne koszulki w sklepach zagranicznych w necie , ale w kolorystyce bialo-czerwonej co wyglada kiepsko...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Mam ją z Oficjalnego Fan Klubu (tyle tylko, że ma rękawy, a janikowa była bezS1MON pisze:ja poszukuje z tego koncertu Gersa koszulki... tylko , ze tylko na metal 2000 one byly dostepne![]()
fajna jest ta nowa Steve'a ale 50 funtów
Ale chyba kupie sobię na śląskim taką klasyczną z rozpiską trasy z tylu (o ile będą takie)
Ale chyba kupie sobię na śląskim taką klasyczną z rozpiską trasy z tylu (o ile będą takie)
chyba już kiedyś ta kwestia była, ale nie pamiętam
ile mniej więcej kosztuje taka klasyczna z rozpiską trasy??
ile mniej więcej kosztuje taka klasyczna z rozpiską trasy??
Ja liczę się z wydatkiem kolo 100zl
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Na pewno będą.Pink pisze:fajna jest ta nowa Steve'a ale 50 funtów![]()
![]()
W IMFC koszulka piłkarska Steve'a kosztuje teraz 40 GBP, a po trasie zejdzie pewnie do 25-30 funtów.
Więcej niż 100 za koszulkę nie dam. Cały koncert zamknie sie pewnie w 500zł
2 kawałki papieru po 100 zł każdy, ileś tam litrów cieczy do samochodu za 150 zł, kawałek materiału za 100 zł i jeszcze jakieś przedmioty żywieniowe za 50 zł. Uroczo 
Cóż przyjemności kosztują.Piwowarus pisze:Więcej niż 100 za koszulkę nie dam. Cały koncert zamknie sie pewnie w 500zł2 kawałki papieru po 100 zł każdy, ileś tam litrów cieczy do samochodu za 150 zł, kawałek materiału za 100 zł i jeszcze jakieś przedmioty żywieniowe za 50 zł. Uroczo
Ja jestem szczęśliwym posiadaczem taj koszulki ktora mial Jan na RiR tylko z rękawkami. BArdzo fajna jest!! Od koncertu na torwarze w 200o roku mialem ja na sobie moze z 10 razy. W niedziele bedzie jedenasty:)
mnie zalezy bardzo na tej co miał Steve W Katowicach na Give Me Ed... dalbym za nia nawet te 300 zł
mam 21 lat Iron Maiden w moim życiu jest od 20
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ta koszulka (666, 664?) kosztowała ok. 100 PLN. Ale była dostępna chyba dopiero w USA.Marcino pisze:mnie zalezy bardzo na tej co miał Steve W Katowicach na Give Me Ed... dalbym za nia nawet te 300 zł
-
Piotr Sidek
- -#Charlotte

Oj też bym taką chciał....WICKER MAN pisze:Ta koszulka (666, 664?) kosztowała ok. 100 PLN. Ale była dostępna chyba dopiero w USA.Marcino pisze:mnie zalezy bardzo na tej co miał Steve W Katowicach na Give Me Ed... dalbym za nia nawet te 300 zł
Wicker a umialbys mi ją skombinować?? masz większe dościa niż ja byłbym bardzo wdzięcznyWICKER MAN pisze:Ta koszulka (666, 664?) kosztowała ok. 100 PLN. Ale była dostępna chyba dopiero w USA.Marcino pisze:mnie zalezy bardzo na tej co miał Steve W Katowicach na Give Me Ed... dalbym za nia nawet te 300 zł
mam 21 lat Iron Maiden w moim życiu jest od 20