Mystic Festival 2005 - FAQ - pytania.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Mystic Festival 2005 - FAQ - pytania.
Ktos sieje na necie plotki jakoby plany troche sie zmienily i mieli otwierac bramy o 11 ? (nie pamietam teraz gdzie)
Ktos cos o tym wie ?
Ewentualnie czy ktos moglby sie skontaktowac z Mystic w tej sprawie ?
(tak na wszelki wypadek)
Ktos cos o tym wie ?
Ewentualnie czy ktos moglby sie skontaktowac z Mystic w tej sprawie ?
(tak na wszelki wypadek)
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Z tego co dziś słyszałem nadal otwierają o 12, ale jeszcze się upewnię...
Bylbym wdzieczny :beerWICKER MAN pisze:Z tego co dziś słyszałem nadal otwierają o 12, ale jeszcze się upewnię...
Jak nie będzie piwa tylko znowu cola po kilka złotych za kubek i do tego jeszcze te młoty będą wodę zabierać, to ja więcej na żaden koncert w Polsce nie jadę.
Właśnie wydałem na wode 6zł na Metallice a ty dziady mi zabrały.Tak nie może być

To pytanie juz sie pare razy chyba pojawilo na forum, ale nie za bardzo mi sie chce szukac. Gdzie beda rozdawane opaski? Tzn. chodzi mi ogolnie (jesli sie zalapie), bo w fanklubie nie jestem.
chyba na chwile przed otwarciem bram przy bramkach 
z tego co w topicu o opaskach jest wynika, że już po wejściu na płytę będą dawać
lepiej sluchaj Mikiego.. ja tamtego tematu nie sledze.. powiedzialem tak jak na mecie bylo 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Na płycie stadionu.Kroczniok pisze:To pytanie juz sie pare razy chyba pojawilo na forum, ale nie za bardzo mi sie chce szukac. Gdzie beda rozdawane opaski? Tzn. chodzi mi ogolnie (jesli sie zalapie), bo w fanklubie nie jestem.
Sim0n - ale fota!
A ja ciagle mam dylemat odnosnie aparatu. Jak mi go przy wejsciu namierza to na pewno bedzie mozliwosc zostawienia rzeczy na przechowanie ?
Na Metallice depozyt dzialal bez zarzutu. Apart zostawilem, dostalem kwitek, odebralem po koncercie bez problemu - tylko kolejka byla dosc sporaStranger pisze:A ja ciagle mam dylemat odnosnie aparatu. Jak mi go przy wejsciu namierza to na pewno bedzie mozliwosc zostawienia rzeczy na przechowanie ?
Tak, o Metallice wiem ale wolalbym aby cos na ten temat powiedzial Mystic jako ze on to wszystko bedzie organizowac. W koncu festiwal, moze bedzie wiecej swobody.
Jesli chodzi o Fose to jezli juz sie doczepia do aparatu to raczej skonczy sie tylko na zabraniu baterii, wiec nie bedziesz musial zostawiac sprzetu w depozycie.
A w Pradze to nie wiadomo
Ty masz inne doswiadczenia - ja mam inne 
A w Pradze to nie wiadomo
Myslalem o samym wejsciu. W Chorzowie nie bede sie pchac pod same barierki wiec mysle ze nie bedzie problemu, ale z samym wejsciem pewnie bedzie trudniej.
A w Czechach zostawiam aparat w busie na czas koncertu.
A w Czechach zostawiam aparat w busie na czas koncertu.
czy w czasie koncertu mozna wychodzic ze stadionu np po primal fear i wrócic np na kreator
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Z "prymitywnymi" aparatami nie powinno być problemu... Wszystko zależy też od tego na jakiego ochroniarza trafisz.Stranger pisze:Tak, o Metallice wiem ale wolalbym aby cos na ten temat powiedzial Mystic jako ze on to wszystko bedzie organizowac. W koncu festiwal, moze bedzie wiecej swobody.
Nie!!danko pisze:czy w czasie koncertu mozna wychodzic ze stadionu np po primal fear i wrócic np na kreator
a jak będzie z piwem tzn. można sobie do plecaka włozyc pare , czy trzeba być skazanym na drogie ,stadionowe?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Na 99% nie wpuszczą Cię z żadnymi %! Nie wiadomo czy na stadionie będzie piwo - bodajże rada miejska Chorzowa miała podjąć decyzję w tej sprawie... W piątek będę wiedział czy się udało.RycerzHeavyMetalu pisze:a jak będzie z piwem tzn. można sobie do plecaka włozyc pare , czy trzeba być skazanym na drogie ,stadionowe?
A czego ta rada miejska się boi? Że się ludzie upiją? Jak nie będzie piwa na stadionie, to wszyscy będą pić przed i będą zalani już w południe. A tak to przynajmniej by zarobili.