Pogoda na koncercie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Pogoda na koncercie
krótkie gacie są w pyte 
Nie ufam prognozom pogody - jak zapowiadają deszcze to jest ciepło, jak ma być słońce to pada, etc. zawsze jest na odwrót
... a może to dlatego, że mieszkam w górach 
KMFDM
w pogoda zdecydowanie za goraca ..... chyba pojade w adidasach 
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Ejjjjj to nie jest zły pomysł, ja sobie namaluje na plecah Eddy'ego i napis IROM MAIDEN
A koszulkę, i tak wezmę
A jadę w długich spodniach chyba w stylu Janicka z RIR, tylko muszę się jutro do Zweite hand markt wybrać bo niebieskie żinsy
.
Ugotujecie sie tam w dlugich spodniach!! Jak dla mnie to średnio fajny pomysl 
to dobrze o nim świadczytobink pisze:a jak ktos nie ma krótkich spodni?
Ps.W nocy zrobi sie naprawde chłodno i nie zamierzam trząśc sie z zimna na Ironach
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Wrzucam fotkę moich adonisków z początku lat'90 (troche podniszczone, ale przecież już mają około 13 lat
). Jutro się biorę za ich renowację
.

Wiecie co te krótkie gatki to nie jest chyba taki zły pomysł
A na Maidenach napewno nikomu nie będzie zimno... :rocx
No more can they keep us in, listen DAMN IT, we will win
nie rozumiem ludzi którzy chodzą w glanach cały rok, żeby pokazać, że są mroczni
ale koncert to inna sprawa, szkoda mi adidasów, a w glanach o stopy jestem spokojny, na koncerty mam starą parę, również z wentylacją, jak nosisz luźno rozwiązane to nie powinno być źle, ale na występ lepiej zawiązać, bo moga odfrunąć
zresztą na podróż ma aidiki, a glany do bagażnika
krótkie spodnie raczej na 100%
ale koncert to inna sprawa, szkoda mi adidasów, a w glanach o stopy jestem spokojny, na koncerty mam starą parę, również z wentylacją, jak nosisz luźno rozwiązane to nie powinno być źle, ale na występ lepiej zawiązać, bo moga odfrunąć
zresztą na podróż ma aidiki, a glany do bagażnika
krótkie spodnie raczej na 100%
Tak pozatym to właśnie glany to buty które nie mają z metalem nic wspólnego ,znajdzcie mi zdjęcia z lat 80 muzyków Judas Priest,Iron Maiden,Saxon czy Manowar w glanach .
Glany to buty noszone przez punków, tak samo mnie te debilne tornistry wkurzają zielone i te zielone kurteczki , a jak już ma ktoś naszywke Che Guevary na torbie to miałbym mu ochote pokazać mądre ksiązki gdzie pisze jak ten pan mordował ludzi
To tak na marginesie.EOT
Glany to buty noszone przez punków, tak samo mnie te debilne tornistry wkurzają zielone i te zielone kurteczki , a jak już ma ktoś naszywke Che Guevary na torbie to miałbym mu ochote pokazać mądre ksiązki gdzie pisze jak ten pan mordował ludzi
To tak na marginesie.EOT
no i co z tego? mnie akurat cieszy że nie ma sztywnych podziałów, jesy luz i każdy może nosić co chce
co do guevary to inna sprawa, większość młodzieży która go nosi, ma o nim marne pojęcie
co do guevary to inna sprawa, większość młodzieży która go nosi, ma o nim marne pojęcie
Ja na przykład noszę skoczki wojskowe. Można kupić po targach zajumane z magazynów, albo np. w Lublinie prosto z taśmy. Wygodniejsze od glanów, fajne obuwie w którym można pocinać cały rok, a nawet uderzyć w góry czy coś.
Spodni krótkich (oprócz dresików pod piłę
) nie posiadam. Trzbea sobie będzie sprawić, chociaż na 100% koncertów dotychczas byłem po prostu w jeansach i gicior. Na pewno warto założyć sobie jakiś bezrękawnik czy coś, a i bandamka czy kaszkiecik to niegłupi pomysł wobec temperatur jakie mają być.
Spodni krótkich (oprócz dresików pod piłę
reaktywacja
-
_Sand_man_
- -#Invader

Tak to prawda te buty są znacznie wygodniejsze od glanów i nie niszczą się tak szybko jak glany.Swarożyc pisze:Ja na przykład noszę skoczki wojskowe. Można kupić po targach zajumane z magazynów, albo np. w Lublinie prosto z taśmy. Wygodniejsze od glanów, fajne obuwie w którym można pocinać cały rok, a nawet uderzyć w góry czy coś.
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Ja zrezygnowąłem z glanów na rzecz "skoków" ale teraz w lato popylam w białych adidasikach
. A tak pozatym to się przestałem ubierać jak typowy "metal" bo i dlaczego jak słucham takiej muzyki mam się tak ubierać.
ja niestety nie jednak nie jade, nie wytrzymam takiego upalu
X
Miałem kolegę, który na pogo wskoczył w sandałach..w tym kontekście te glany nie byłyby takie złe;) Osobiście wskoczę w adidaski, spodenki i białą koszulkę maidenów..może wtedy Bruce mnie zobaczy i rzuci kawałek kiełbachy, o której ktoś parę dni temu tu wspominał..
Aces High cpt. Dickinson!
To jest powod? oOmaiden pisze:ja niestety nie jednak nie jade, nie wytrzymam takiego upalu
transylvania
ja w moich glanach bardzo lubie chodzic, sa wygodne i troche przezyly... Nie nosze ich po to, by pokazac jak mroczna jestem...
nie wyobrazam sobie koncertu bez tych butow, moje stopy by tego nie wytrzymaly... ubrac sie moge jakkolwiek, ale blachy musza byc i basta! :rocx
Scream for me Chorzow
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

maiden pisze:ja niestety nie jednak nie jade, nie wytrzymam takiego upalu