Wejścia na sektor pod sceną

Wszystko o koncercie Maiden w Chorzowie 29 maja 2005!

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

_Sand_man_
-#Invader
-#Invader

Re: Wejścia na sektor pod sceną

Post autor: _Sand_man_ »

Ludzie jedziecie na koncert a gadacie: "ja niechce na słoneczku stać, ja nie będe miał co pić" to może w chacie zostańcie a nie na koncert. Pogoda będzie jaka będzie i nic na to nie poradzisz. Jak narazie śląski nie jest kryty więc musisz wytrzymać w upale. Weź sobie jakąś czapke z daszkiem czy koszule zarzucisz na baniak i już nie będzie tak paliło
. :rocx
sqall666
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: sqall666 »

_Sand_man_ pisze:Ludzie jedziecie na koncert a gadacie: "ja niechce na słoneczku stać, ja nie będe miał co pić" to może w chacie zostańcie a nie na koncert. Pogoda będzie jaka będzie i nic na to nie poradzisz. Jak narazie śląski nie jest kryty więc musisz wytrzymać w upale. Weź sobie jakąś czapke z daszkiem czy koszule zarzucisz na baniak i już nie będzie tak paliło
ale chodzi chyba o stanie na samej płycie przez ileśtam godzin... no bez jaj chyba bedzie mozna wyjsc kupic cos do picia :roll:
szatanista
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: szatanista »

sqall666 pisze:
_Sand_man_ pisze:Ludzie jedziecie na koncert a gadacie: "ja niechce na słoneczku stać, ja nie będe miał co pić" to może w chacie zostańcie a nie na koncert. Pogoda będzie jaka będzie i nic na to nie poradzisz. Jak narazie śląski nie jest kryty więc musisz wytrzymać w upale. Weź sobie jakąś czapke z daszkiem czy koszule zarzucisz na baniak i już nie będzie tak paliło
ale chodzi chyba o stanie na samej płycie przez ileśtam godzin... no bez jaj chyba bedzie mozna wyjsc kupic cos do picia :roll:
z płyty wyjśc mozna, jednak poza stadion juz nie!
sqall666
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: sqall666 »

a poza stadion to jasne:) czyli ok, bedzie superrr, jade tam na mniej wiecej 12, obym sie zalapal na opaske;)
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

sqall666 pisze:ekhm, ale to jak dostanę opaske po wejsciu na plyte to juz nie bede mogl z tej plyty wyjsc??:> to troche dziwne.., albo cos zle przeczytalem:)
Poza stadion nie, z płyty tak. ;)
Nocny Jastrząb pisze:Może jestem mało inteligentny, ale po co są te opaski i dlaczego każdy ich nie dostaje.
Opaski uprawniają do wejścia do sektora stojącego pod samą sceną mieszczącego 4000 osób. To standard na tak dużych imprezach. Jeśli jej nie dostaniesz to będziesz troszkę dalej od sceny. Ochrona ma je rozdawać na płycie po otwarciu bram...
ODPOWIEDZ