Pogoda na koncercie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Pogoda na koncercie
ci co ubiora tam sie jak na plaże ,mogą pożałować bo wieczorem może naprawde pochłodnieć ,więc ja biore katane ,ja tam wole sie przegrzać niż zmarznąć ,zresztą jak będe jechał do Chorzowa w nocy to też może być zimno na dworcu
A ja tam poprostu tradycyjny strój koncertowy ubiorę - bojówki , glany , podkoszulek (tylko lipa bo wrzystko czarne - a w upale będzie troche z tym trudno - szkoda że niekupiłem sobie białej podkoszuli Ironów)- taki strój naprawdę bardzo wygodny i uniwersalny - bojówki nieprzylepiają się do nóg
no i w końcu duuuża pojemność (miałem brać plecak ale na płytę to raczej odpada więc są bojówki
), no ale oczywiście gdzieś się coś cieplejszego zmieści.
W nocy ma być ok 24 stopni więc ja bym się na jakieś nocne chłody nie nastawiał 
bojowki(w razie czego podwine), glany i koszulka bez rekawow i jest git...upal jakos przezyje, a wieczorkiem to jush bedzie chlodek i full wypas :rocx
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Ja ubieram chyba takie spodnie jak miał janick na RIR. i koszukle Killer's 
Jak rzeczywiście będzie tak gorąco to ja wezmę krótkie jeansy i koszulkę.
ja biore takie ziomalskie krotkie portki z krokiem w kolanach, koszulke dance of death tour i adidaski, mysle ze upal jakos przetrzymam
-
Deleted User 1499
ja zakładam czarne bojowy,glany i koszulke killers[/list]
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Ejże koszulkę killers już sobię zarezerwowałemsekcjazwlok pisze:ja zakładam czarne bojowy,glany i koszulke killers[/list]
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Ejże koszulkę killers już sobię zarezerwowałemsekcjazwlok pisze:ja zakładam czarne bojowy,glany i koszulke killers[/list]
...
Ostatnio zmieniony pt wrz 23, 2011 11:09 pm przez maiden, łącznie zmieniany 1 raz.
a ja ubiorę glany, czarne skórzane spodnie, czarną koszulkę i czarną skórzaną katane. trzeba być tróó \m/
\m/
A potem będziemy cię cucić
Albo zobaczymy ubraną na czarno dziewczynę wynoszoną na noszach 
-
szatanista
- -#Long distance runner

dotre do Ciebie po zapachuKea pisze:a ja ubiorę glany, czarne skórzane spodnie, czarną koszulkę i czarną skórzaną katane. trzeba być tróó \m/\m/
wykąpię się w antyperspirancie 
a ja wam mówie że wcale nie będzie tak ciepło ,nocą będzie wręcz chłodno ,ja ubieram dzinsową katane niebieską i dzinsowe spodnie ,też niebieskie ,więc słonko nie powinno mnie tak doświadczać
,odradzam też wszystkim ubieranie krótkich spodni , bo jak sie dostanie kopa na gołą noge to bardziej boli a w takim młynie to różne rzeczy dziać się będą
- Powerslave
- -#Prisoner

a ja krotkie glany, spodenki i koszulke - nic wiecej
i tak caly mokry bede jak po kazdym koncercie
"There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy"
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Bawi mnie to, że Maiden wejdzie na scenę o 21.30 kiedy będzie już chłodno, a Ty mówisz o upale! Oczywiście stanie w słońcu od 12 może być męczące, ale przecież możesz przyjść na koncert o 21.maiden pisze:fajnie ze ciebie Wicker Man to bawi, ale pewnie nie wiesz ze dziennie biore tabletki a upal jest dla mnie faktycznie przechlapany, wiec zanim sie bedziesz smiac pomysl na przyszlosc ze moze nie kazdy jest az tak zdrowy jak ty
eh... stroj, glany wezme, zwyczajnie adidasy mam zafajne
i mi szkoda.
dzis sie do sklepu mzoe wybiore, jakies spodnie kupie , nogawki obetne... bo aktualnie na skladzie krotkich nie mam, a przydaly by sie...
i oczywiscie koszulka S.
dzis sie do sklepu mzoe wybiore, jakies spodnie kupie , nogawki obetne... bo aktualnie na skladzie krotkich nie mam, a przydaly by sie...
i oczywiscie koszulka S.
Jazz is not dead, it just smells funny.
Ja chyba się zdecyduję jednak na białą koszulke...
''I'm not a doctor but I take a look anyway''
''I'm not a doctor but I take a look anyway''
KMFDM