Tobink to jednak jedziesz?tobink pisze:służe pomocą!!
juz zgadane na gg wszystkoczekam na kasse:)
Autobusy, organizacja wyjazdu
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Autobusy, organizacja wyjazdu
Racibórz i okolice
RACIBÓRZ i Okolice!
Mam 2 wolne miejsca w autku. Wyjazd w niedz. rano - powrot zobaczymy. Piszczie na gg 2986978 lub wooki83@o2.pl
Mam 2 wolne miejsca w autku. Wyjazd w niedz. rano - powrot zobaczymy. Piszczie na gg 2986978 lub wooki83@o2.pl
-
El Dorado
no ba.... ale rodzice postawili mi warunkiBonzo pisze:Tobink to jednak jedziesz?tobink pisze:służe pomocą!!
negocjujesz z terrorystamitobink pisze:no ba.... ale rodzice postawili mi warunkiBonzo pisze:Tobink to jednak jedziesz?tobink pisze:służe pomocą!!
Wyjazd z Łodzi-Bileteria Empik
ŁÓDŹ
Autokary będą podstawione na 30 min. przed odjazdem na Plac Zwycięstwa w Łodzi tj. 1 autokar na 7.30 i 6 autokarów na 9.30 .Powrót nastąpi w to samo miejsce. Z Łodzi jedzie 7 autokarów , które będą ponumerowane. Ułatwi to zapewne niektórym fanom dotarcie do właściwego autokaru po koncercie . :beer :rocx
Godzina powrotu zostanie podana wszystkim po dotarciu do Chorzowa.Jest to z reguły 60 min. po oficjalnym zakończeniu imprezy Bardzo prosimy o przestrzeganie godziny odjazdu , gdyż atobusy nie będą dłużej czekać
Pozdrawiamy!! :rocx :rocx :rocx
Numer telefonu podczas wyjazdu : 601-537-786
Autokary będą podstawione na 30 min. przed odjazdem na Plac Zwycięstwa w Łodzi tj. 1 autokar na 7.30 i 6 autokarów na 9.30 .Powrót nastąpi w to samo miejsce. Z Łodzi jedzie 7 autokarów , które będą ponumerowane. Ułatwi to zapewne niektórym fanom dotarcie do właściwego autokaru po koncercie . :beer :rocx
Godzina powrotu zostanie podana wszystkim po dotarciu do Chorzowa.Jest to z reguły 60 min. po oficjalnym zakończeniu imprezy Bardzo prosimy o przestrzeganie godziny odjazdu , gdyż atobusy nie będą dłużej czekać
Pozdrawiamy!! :rocx :rocx :rocx
Numer telefonu podczas wyjazdu : 601-537-786
wow widze ze łódz ma spora reprezentacje