Early Years Setlist
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Early Years Setlist
ja choćby wysyłam mesa kilku osobom po Pradze :]
Miki mi tez wyslij i juz nikomu wiecej- 501336295

dobra :]Bonzo pisze:Miki mi tez wyslij i juz nikomu wiecej- 501336295![]()
- Elevatorman
- -#Clansman

Ja równiez marze o hiciorach z plyt the number piece of mind ( moj ukochany the trooper
) i powerslave .... i tak jak wspomniales Wasted Years ;] Moim marzeniem była by taka setlista :
1. Churhill intro ;]
2. Aces High
3. Fligh of Icarus
4. The Number Of The Beast
5. 2 Minutes To Midnight
6. Holy Smoke
7. The Prisoner
8. Brave New World
9. Wasted Years
10. The Prisoner ( aaaa to tez uwielbiam:) )
11. Fear Of The Dark
12. Be Quick Or Be Dead
13. The Trooper
14. Hallowed By The Name
bisy:
15. Afraid To Shoot Strangers
16. Sanctuary( dla klubowiczów:D)
17. 22 acacia avenue
18. Run to the hills
ale nie chce znac set listy przed koncertem choc mnie to ciagnie ;] ale co bedzie za urok z koncertu jesli poznamy trackliste??
Ja sie wybieram z ręka potłuczoną
juz myslałem że nie pojade;p i czytalem tu takie posty ze bedzie dziecinada bo przyjadą 14 latki itp .... ja mam 15 lat i najbardziej oprócz ironów cieszy mnie wystep Behemotha.. hehe wiecie u mnie nauczycielka religii w szkole pyta "a ty pijesz ludzką krew"
smieszne to jest;p 
1. Churhill intro ;]
2. Aces High
3. Fligh of Icarus
4. The Number Of The Beast
5. 2 Minutes To Midnight
6. Holy Smoke
7. The Prisoner
8. Brave New World
9. Wasted Years
10. The Prisoner ( aaaa to tez uwielbiam:) )
11. Fear Of The Dark
12. Be Quick Or Be Dead
13. The Trooper
14. Hallowed By The Name
bisy:
15. Afraid To Shoot Strangers
16. Sanctuary( dla klubowiczów:D)
17. 22 acacia avenue
18. Run to the hills
ale nie chce znac set listy przed koncertem choc mnie to ciagnie ;] ale co bedzie za urok z koncertu jesli poznamy trackliste??
Ja sie wybieram z ręka potłuczoną
chcialoby sie powiedziec syn marnotrawny powraca, ale ciezko troche bo jego nigdy w secie nie bylo
Jezeli zagraja to bedzie precedens i furtka do Alexa 
Ej Miki jak byś mógł to 889669073
byłbym wdzięczny
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Do koncertu w Chorzowie pozostało 2 dni
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Do koncertu w Chorzowie pozostało 2 dni
nie będę wysyłał całemu światu - sory, ale wiecie nic za darmo
wyślę kilka SMSów i ktos przecież wrzuci na forum
wyślę kilka SMSów i ktos przecież wrzuci na forum
orientujecie sie jaki bylby koszt rozmowy przez kom, z praga wlasnie? liczac to ze w erze mam darmowe minuty... mam na mysli to, zeby do ciebie miki zadzwonic, ty bys podal set, costam o scenografii etc, no i zamiescic to na forum, hm?
-
szatanista
- -#Long distance runner

ty placisz jak za normalna rozmowe, problem w tym ze MiKi bedzie musial zaplacic za odebranie rozmowysqall666 pisze:orientujecie sie jaki bylby koszt rozmowy przez kom, z praga wlasnie? liczac to ze w erze mam darmowe minuty... mam na mysli to, zeby do ciebie miki zadzwonic, ty bys podal set, costam o scenografii etc, no i zamiescic to na forum, hm?
-
El Dorado
ty zapłacisz normalnie jak za minute (albo i nie jesli masz darmowe minuty) natomiast MiKi zapłaci za roaming jakies chyba 3-4 zł za minute połączenia 
hm, to bezsens, tzn. chcialem wyreczyc mikiego z placenia + w rozmowie przekazalby wiecej niz przez smsa...
spokojnie, ja zdam komuś bardzo szczegółową relację SMSami
scenografię opiszę, set i wogóle fajnie będzie :]
scenografię opiszę, set i wogóle fajnie będzie :]
no to czad:) pamietam jak bylo przy poprzedniej trasie, ktos na bierzaco pisal posty co sie dzieje, ile juz widzieli ze scenografii, etc., to bylo nieziemskie, a tym razem, kiedy od koncertu juz nas bedzie tak niewiele dzielic...
:beer
-
Deleted User 1499
ja tam sie nie dowiem bo wieczorkiem to bedziemy juz przygotowywac sie do wyjazdu a nim iron zagra to bedziemy juz w drodze,ale w sumie to lepiej ze nie bede znal setu. :beer Do zobaczenia na stadionie zycze wszytskim z........j zabawy i duzo duzo piwa :beer :beer :beer :rocx
-
Deleted User 357
Ja jak zwykle sprawdzę...Do cierpliwych to się nie zaliczam
Poza tym chyba by mnie szlag trafił z niepewności czy zagrają Still Life...
Czy Iron Maiden skraca na koncertach niektóre utwory tak jak Metallica? To, że wydłuża to wie każdy, ale czy skraca np. jakieś wolnej solówki w środku utworu itp??
Wydaje mi sie ze na poczatku trasy zagraja kawalki tylko z 4 pierwszych plyt a im bedzie blizej konca trasy to zmienia troszke setliste i cos dorzuca z innych plyt. Pozatym w 2003 zmienili w trakcie set i dorzucili wrathchild nie stety chyba zazwyczaj tak jest ze pierwsze koncerty maja skrocony lub troche inny set, chyba ze sie myle???
jeśli dobrze pamietam, to takie cuda, rozne nieporozumienia itp. mialy miejsce na pierwszym koncercie, brak wrathchild tez byl chyba przez pomylke, poza tym zmian w secie raczej nie bedzie.Miras pisze:Wydaje mi sie ze na poczatku trasy zagraja kawalki tylko z 4 pierwszych plyt a im bedzie blizej konca trasy to zmienia troszke setliste i cos dorzuca z innych plyt. Pozatym w 2003 zmienili w trakcie set i dorzucili wrathchild nie stety chyba zazwyczaj tak jest ze pierwsze koncerty maja skrocony lub troche inny set, chyba ze sie myle???
-
Under Jolly Roger
- -#Trooper

Co za bredniesqall666 pisze:jeśli dobrze pamietam, to takie cuda, rozne nieporozumienia itp. mialy miejsce na pierwszym koncercie, brak wrathchild tez byl chyba przez pomylke,Miras pisze:Wydaje mi sie ze na poczatku trasy zagraja kawalki tylko z 4 pierwszych plyt a im bedzie blizej konca trasy to zmienia troszke setliste i cos dorzuca z innych plyt. Pozatym w 2003 zmienili w trakcie set i dorzucili wrathchild nie stety chyba zazwyczaj tak jest ze pierwsze koncerty maja skrocony lub troche inny set, chyba ze sie myle???