Iron Maiden w TV
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden w TV
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Biletów do Goteborga tanio nie dostaniesz - u koników kosztują ponoć wręcz po kilkaset Euro! Choć możesz próbować w mniejszych sklepach i przed koncertem w kasach (ustaw się w kolejce kilka dni wcześniej
).
jeszcze przemyśle tą sprawę
ale jak tam jestem to na brak kasy nie narzekam
w tym roku muszę sie dokładnie zorientować co do wszelkich imprez w tym pięknym kraju bo rok temu przepadł mi koncert Dio 100km od miejsca w którym mieszkałem! do końca życia sobie nie daruje!
Super to widzę, że Matek postara się to nagrać skoro tam będzie i mam nadzieję, że jakoś tanio nam udostępni. Byłoby świetnie mieć choćby divxa z Goteborga bo o DVD to nawet nie marzę. Jedyną rzeczą lepszą od nagrania z Goteborga byłby nawet najgorszy bootleg z Chorzowa
.
MATEK działaj w Goteborgu tak abyśmy mieli choć jeden koncert z tej trasu uwieczniony :rocx .
MATEK działaj w Goteborgu tak abyśmy mieli choć jeden koncert z tej trasu uwieczniony :rocx .
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Osobiście sądzę, że Goteborg może być najlepszym koncertem na trasie (55 tys. fanów Maiden!) więc DVD/video z tego zapisu będzie naprawdę rewelacyjne. 
- piotrekkaz
- -#Charlotte

mam tylko takie pytanie
czy na ktoryms z wydanych dvd przez maidenow sa urywki z koncertow w polsce, jesli tak to na ktorym?
czy na ktoryms z wydanych dvd przez maidenow sa urywki z koncertow w polsce, jesli tak to na ktorym?
Visions of the Beast
klipy do AH i 23.58 mają fragmenty koncertów z Polski
przynajmniej tak jest napisane w booklecie
klipy do AH i 23.58 mają fragmenty koncertów z Polski
przynajmniej tak jest napisane w booklecie
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Będą na Death On The Road.piotrekkaz pisze:mam tylko takie pytanie
Miki - fajna flaga.
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Ja widziałem na MTV 2 koncertówke, "the number of the beast" chyba z Wrocławia.A co do tego WDR, to poszukam zaraz na satelitten tivi.
bardzo chcialbym nagrać ten koncert tyle żeby to uczynić to chyba bede musial odświeżyć kontakty z młodymi szwedkami
najpiękniejsze na swiecie to one nie sa, ale na bezrybiu...
postaram sie anyway... a jesli już się uda to udostepnie chetnie
postaram sie anyway... a jesli już się uda to udostepnie chetnie
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

www.rockpalast.de
Kto z Was przetłumaczy jak będzie można zobaczyć/posłuchać, a przede wszystkim nagrać sobotni występ Maiden na Rock Am Ring?
Kto z Was przetłumaczy jak będzie można zobaczyć/posłuchać, a przede wszystkim nagrać sobotni występ Maiden na Rock Am Ring?
Dokładne tłumaczenie może będzie w sobotę bo musiałbym bratową zatrudnić - jest dobra w te klocki.
Nie znam niemieckiego więc tak orientacyjnie:
Najpierw rozkład jazdy ( niepełny)
SAMSTAG, 04. JUNI 2005
Centerstage
22.10 Uhr IRON MAIDEN
20.00 Uhr MARILYN MANSON
18.20 Uhr MÖTLEY CRÜE
16.55 Uhr SLAYER
coś tam było ,że na żywo Real Playerem będzie można sobie obejrzeć lub posłuchać( jak to nagrać tego nie wiem) .
Następnie jest zakładka : sendetermine ( w wolnym przekładzie :program telewizyjny)> Wygląda na to że w WDR z tygodniowym ( 11 i 12 czerwiec) poślizgiem będzie można obejrzec koncerty
SENDETERMINE
Samstag, 11.06.2005
0.00 - 6.30 Uhr
im WDR Fernsehen Rockpalast
20 Jahre ROCK AM RING
Live Rocknacht (1)
Die Highlights des Festivals
(Nürburgring vom 03.-05.06.05)
Konzerte und Interviews
Moderation: Thorsten Sellheim und
Manuel Unger
Sonntag, 12.06.2005
0.15 - 6.30 Uhr
20 Jahre ROCK AM RING
Live Rocknacht (2)
Konzerte und Interviews
Manuel Unger
Później co tydzień w poniedziałki po północy ( 0:55 lub 1:00 )też coś będzie leciało ( chyba pojedyńcze koncerty) 13 ,20 , 27 czerwiec i 4 , 11 lipiec.
Jak ktoś zna porządnie niemiecki to niech potwierdzi lub sprostuje jak coś sknociłem!!
Nie znam niemieckiego więc tak orientacyjnie:
Najpierw rozkład jazdy ( niepełny)
SAMSTAG, 04. JUNI 2005
Centerstage
22.10 Uhr IRON MAIDEN
20.00 Uhr MARILYN MANSON
18.20 Uhr MÖTLEY CRÜE
16.55 Uhr SLAYER
coś tam było ,że na żywo Real Playerem będzie można sobie obejrzeć lub posłuchać( jak to nagrać tego nie wiem) .
Następnie jest zakładka : sendetermine ( w wolnym przekładzie :program telewizyjny)> Wygląda na to że w WDR z tygodniowym ( 11 i 12 czerwiec) poślizgiem będzie można obejrzec koncerty
SENDETERMINE
Samstag, 11.06.2005
0.00 - 6.30 Uhr
20 Jahre ROCK AM RING
Live Rocknacht (1)
Konzerte und Interviews
Manuel Unger
Sonntag, 12.06.2005
0.15 - 6.30 Uhr
20 Jahre ROCK AM RING
Live Rocknacht (2)
Konzerte und Interviews
Manuel Unger
Później co tydzień w poniedziałki po północy ( 0:55 lub 1:00 )też coś będzie leciało ( chyba pojedyńcze koncerty) 13 ,20 , 27 czerwiec i 4 , 11 lipiec.
Jak ktoś zna porządnie niemiecki to niech potwierdzi lub sprostuje jak coś sknociłem!!
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 017
http://www.rockpalast.de/livestream/Tutaj bedzie mozna ogladac konert na zywo przez internet, trzeba miec RealPlayera.
a jak to wyglada? ogladal ktos cos kiedys na tej zasadzie? da sie to w ogole ogladac czy widac co 15 klatke? kurde duzo pytan ale jedno - czy tylko w sobote bedzie ta transmisja live w necie? bo w sobote jestem w jarocinie 
ja ogladalem big brothera
nie bylo zle..
tzn jakos kiepawa na mase, ale lecialo jak normalny film - ale to tez od lacza zalezy
Pijesz? Nie pisz.
ze co?kiepawa na mase
ja mam lacze 1 MB wiec chyba bedzie dobrze
Ostatnio zmieniony pt cze 03, 2005 6:30 pm przez Yaaqb, łącznie zmieniany 1 raz.
bedize dobrze = nie bedziesz mial jednej klatki na 30 sec. tylko troche wiecej, ale jakosc obrazu.. syf i brud ;] rozmazany shitowy generalnie ;P
Pijesz? Nie pisz.
Yaaqb pisze: ja mam lacze 1 GB wiec chyba bedzie dobrze
to ja ide do kumpla...on ma 2gbKroczniok pisze:Yaaqb pisze: ja mam lacze 1 GB wiec chyba bedzie dobrze![]()
![]()
To co Ty masz serwer Microsoftu w domu? Chyba 1 MB
a to i tak duzo
taaa... mam serwer Microsoftu ale za to mozg 1000 razy mniejszy od mozgu Billa Gatesa. mistake oczywiscie - 1 MBKroczniok pisze:Yaaqb pisze: ja mam lacze 1 GB wiec chyba bedzie dobrze![]()
![]()
To co Ty masz serwer Microsoftu w domu? Chyba 1 MB
a to i tak duzo