PKP - czyli jak dojechać pociągiem do/z Katowic
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
El Dorado
Re: PKP - czyli jak dojechać pociągiem do/z Katowic
chyba zle nazwany jest ten topic. powinno byc "PKP czyli pięknie k... pieknie" 
moze ktos poddac ktory dworzec jest najblizej samego stadionu...? bo z tego co tu czytam to wszyscy do katowic jada a koncert w chorzowie 
No właśnie.. To jest ten.. eee... Chorzów Batory? 
-
Deleted User 1309
Ja słyszałem że lepiej wysiasc w Katowicach na głównym niż w Chorzowie na Batorym(jezeli jedzie sie od strony Krakowa) , myle sie ?? 
a ja mam takie pytanko czy zdazymy na pociag do kraka ten o 0.52, zbytnio sie nie spieszac i nie muszac "ucinać" koncówki koncertu? no ale jak nie zdazymy to jest za chwile jeszcez jeden ale ten o 1.16 to juz mus ;]
oczywiscie pociagi z katowic ;]
oczywiscie pociagi z katowic ;]
słuchajcie jak dotzrec z katowic do chorzowa
jakbyscie mogli dać jakąś mapke bylbym wdzieczny....
czy moze poporstu iść za "ciemną masą"
czy moze poporstu iść za "ciemną masą"
Uwaga! Uwaga! -----> KrakóW
Widze ze jest duże zainteresowanie na zorganizowanie sanktuaryjnej grupki z Krakowa do pociągu o 8.15. Ugadałam sie juz z pewnymi typami z forum na zbiórke o godzinie 7. 40 przy wejściu głównym pod zegarem. Żeby łatwiej było nas zlokalizować Michcio będzie miał ze sobą flage IM z zakrwaaawionym napisem Kraków
Kto jest chętny na wspólną podróż niech sie zjawi o umówionej porze. A jeszcze lepiej niech napisze do mnie na priv.
Widze ze jest duże zainteresowanie na zorganizowanie sanktuaryjnej grupki z Krakowa do pociągu o 8.15. Ugadałam sie juz z pewnymi typami z forum na zbiórke o godzinie 7. 40 przy wejściu głównym pod zegarem. Żeby łatwiej było nas zlokalizować Michcio będzie miał ze sobą flage IM z zakrwaaawionym napisem Kraków
pociąg z Poznania
Mam takie pytanko. Czy jedzie ktoś pociągiem (Kołobrzeg -> Katowice), który odjeżdża z Poznania o 0:20??. Jak tak to piszcie na gg 4323340.
- Her Infernal Majesty
- -#Charlotte

Mój pociąg jedzie tak: Szczecinek 21.26 > Jastrowie 21.52 > Piła Główna 22.24 > Chodzież 22.44 > Rogoźno Wlkp. 23.13 > Oborniki Wlkp. 23.29 > Poznań Gł. 00.20 > Środa Wlkp. 00.54 > Jarocin 01.30 > Ostrów Wlkp. 02.21 > Ostrzeszów 02.59 > Kępno 03.14 > Kluczbork 03.50 > Oleśno Śl. 04.10 > Lubliniec 04.49 > Tarnowskie Góry 05.30 > Bytom 05.55 > i jesteśmy na miejścu 06.13 :] także nie martw się, bo poznasz ludzi jadących na koncert z daleka 
hehehe. To że rozpoznam ludzi jadacych na koncert to nie mam najmniejszej wątpliwości 
Może tym o 7:00? Ja jade nim z kumplem, ale najpierw odjeżdżamy o 4:09 z Poznania. Czy ktoś ze Stolicy Wielkopolski też tym jedzie? :]Miras pisze:Do osob jadących pociagiem z Wrocławia!!!
Moze by tak umowic sie i jechac konkretnym pociagiem wieksza ekipa ?? ?? :beer
UP THE IRONS!!! - FireOwl