Sprzedam bilet na płytę! Cena 100zł (do negocjacji). Sprzedaję bo nie mogę jechać z przyczyn zdrowotnych (operacja kolana):((((((((((((
Najlepiej kotaktować się na GG: 6881035 lub tel: 695 506 235 lub email : deathkc@interia.pl
Konecznie zapraszam wszystkich chetnych jeszcze na jeden bilet na sektor 28. Cena orginalna 150 zł ale odsprzedam nawet za 120.
Kontakt na gg:2730778 albo na koma: 692975698
sprzedam bilecik na plytke: cena wywolawcza 100 zl, oczywiscie licytacja to negocjacja ;] wiec idzie w dol ... bilet mozna odebrac w trojmiescie lub przed stadionem.
Witam
Niesety dzisiaj sie okazalo, ze nie moge jednak pojechac na koncert..a mam juz bilet
Mam wiec do sprzedania bilet na plyte za 100 zl (ewentualnie mozna ponegocjowac). Bardzo mi zalezy na czasie.
Odbior dzisiaj w warszawie najlepiej kolo 16 (bo wtedy tam bede)
moj mail: aga_sz[at]o2.pl
ewentualnie po 15 (bo wtedy nie bede mogla juz sprawdzic poczty) sms: 609-548-362
Mam nadzieje, ze ktos jeszcze potrzebuje biletu...
niestety kolega z którym miałem jechać wylądował w szpitalu i poprosił mnie o sprzedarz jego biletu na płyte. Wartość nominalna 100 zł i oczywiście do negocjacji myśle że za 90 zł jestem skory go oddać. odbiór w chorzowie przed koncertem.
WYMIENIĘ (przed wejsciem na stadion) BILET SEKTOROWY, SEKTOR 28 A WIEC NA PRZECIWKO SCENY NA BILET NA PŁYTĘ bez dodadkowych opłat CZY TEŻ ZWROTU PIENIĘDZY tel ---------692493105--------------