W Nightwishu wódkę popijał basista, a nie gitarzysta, chociaż może on też, ale to basistę z piciem było najbardziej widać i słychać...
Btw. Czy to tylko ja miałem jakiś problem ze słuchem, czy nie było Doctor Doctor?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Stalem z 15/10 metrow na prawo od niejJustin Credible pisze: Z ciekawszych wydarzeń, stałem też tuż przed dziewczyną, która siedząc "na barana" u kolegi/chłopaka zdjęła koszulkę prezentując całkiem zgrabny biust, co z resztą odnotował zarówno Janick (uśmiechem), jak i Bruce (lekkim zdziwieniem), reakcji pozostałych członków zespołu nie odnotowałem - jeśli dziewczyna się zgłosi to informuję, że mam jej dwa zdjęcia zrobione, z komórki, średnia jakość, ale jak zainstaluję photoshopa to coś się z tym zrobi fajnego - piersi naprawdę jędrne i kształtne....

Ja poprosze tą fotkę bo nie widziałem tej kobotkiZeratul pisze:Stalem z 15/10 metrow na prawo od niejJustin Credible pisze: Z ciekawszych wydarzeń, stałem też tuż przed dziewczyną, która siedząc "na barana" u kolegi/chłopaka zdjęła koszulkę prezentując całkiem zgrabny biust, co z resztą odnotował zarówno Janick (uśmiechem), jak i Bruce (lekkim zdziwieniem), reakcji pozostałych członków zespołu nie odnotowałem - jeśli dziewczyna się zgłosi to informuję, że mam jej dwa zdjęcia zrobione, z komórki, średnia jakość, ale jak zainstaluję photoshopa to coś się z tym zrobi fajnego - piersi naprawdę jędrne i kształtne....Piersi naprawde bardzo ladne
A co do samego koncertu....podobal mi sie bardzoBawilem sie o wiele lepiej niz w Pradze...
Pozdrowienia dla wszystkich sanktuarian, ktorych bylo dane mi spotkac

A Nightwish to nie power? To się niektórzy zdziwią...bartekIM pisze:nten nocnyzwiż NORMALNA klęska nienawidze takiej muzyki niema to jak heavy czy power :rocx
No to było dość ciekawe....Jak ktoś nie pomyślał o lornetce to praktycznie nic nie widział.....Dziku pisze:Mam pytanie: jak sobioe radzili ludzie na trynuach, gdyz telebimow nie zauwazylem :/