Materiały audio/video z Mystic Festival '05
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Materiały audio/video z Mystic Festival '05
Jakość zajeb... jak mówisz, a szmer tłumu to lekka tragedia... hm... - lepiej napisz od razu jak jest, a nie ludzie sobie zrobią nadzieje na "coś" porządnego, a się okaże, że półśrednie z rana na śniadanie to jest :>
Szmery nie szmery - ja nawet wole wersje nie obrobiona, sam se poprawie jak bede chcial.
Mawpa graty za akcje z kamera!! :beer
Mawpa graty za akcje z kamera!! :beer
jesli sie tylko usunie szmer to zajeboiste tylko czym bo niewiem a słyszałem ze są takie Programiki
mawpa masz zamiar zrzucic ten koncert na DVD? jesli nakreciles to minidv albo h8 to zrzucic to na pc przy pomocy firewire jest banalnie proste. nastepnie 20h kompresji dobrym kodekiem, dorzucic lepsza jakosciowo sciezke audio, dorobic menu i dvd jak z łba strzelil gotowe 
- real_alien
- -#Long distance runner

Może jeszcze dźwięk 5.1? 
kiedy ten fragment lecial ? Bo w telexpresie go nie bylo 
No coś jest ale lepiej bylo gdyby udostepnic to na jakies stronce albo costobink pisze:jest tez boot audio http://www.ironmaiden.org/showthread.php?t=50906
albo mi sie zdaje albo tego boota audio jeszcze nie ma??
mam 21 lat Iron Maiden w moim życiu jest od 20
-
Deleted User 357
Nie dziwne dzień po koncercie 
No koles napisal ze ma ale nigdzie nie udosteonil ani nic wiec cos slabo to widze.
- Powerslave
- -#Prisoner

bedzie super jesli dostaniemy booty nagrane w roznych miejsach stadionu
bedzie w czym wybierac 
"There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy"
http://www.canpol.pl/sqall/Mystic%20Festival/ tutaj troche moich, z komorki... filmiki tez, ale trzeba jakis dziwny program miec do tego, poza tym sa krotkie i raczej nie warto sobie nimi zawracac glowy...
...bylo bosko... kreator byl jakiś taki nie tego... nightwish rozwalał... maiden... maiden.... maiden.... bruce pokazal na mnie palcami i mialem z tego wielka radoche;P
cud, mam nadzieje ze zrobilismy na nich wrazenie tym przyjeciem, nie? :rocx
...bylo bosko... kreator byl jakiś taki nie tego... nightwish rozwalał... maiden... maiden.... maiden.... bruce pokazal na mnie palcami i mialem z tego wielka radoche;P
Ja mam troche zdjec i okolo 20 filmikow tak po minute-poltorej. Niestety nie mam gdzie tego wrzucic na razie.
Stranger --> Jak nie masz jak masz :-)
www.yousendit.com
Najlepiej spakuj i wrzuc jako jeden plik (rozmiar nie gra roli bo serwer do 1gb przyjmuje)
www.yousendit.com
Najlepiej spakuj i wrzuc jako jeden plik (rozmiar nie gra roli bo serwer do 1gb przyjmuje)
transylvania
jakbys mógł to to wrzuć na marcino1984@poczta.fm bo mi fosa aparat zawinęłaStranger pisze:Ja mam troche zdjec i okolo 20 filmikow tak po minute-poltorej. Niestety nie mam gdzie tego wrzucic na razie.
mam 21 lat Iron Maiden w moim życiu jest od 20
sqall666 pisze:.. filmiki tez, ale trzeba jakis dziwny program miec do tego
Wystarczy quick time
-
El Dorado
skasujcie plz tego posta ^^
Ostatnio zmieniony pn maja 30, 2005 5:52 pm przez El Dorado, łącznie zmieniany 1 raz.
-
El Dorado
ej mzoe by tak napisac do TVP aby udostepnili całosc materiału co nagrali na protrzebe tego reportazu???
z doswiadczenia wiem, ze do 5.1 musiałby byc dzwiek naprawde dobrze nagrany. a tak 3.1 czemu nie, efekt bylby przyzwoity. zawsze mozna poprobowac polaczyc 2 sciezki audio i moze cos dobrego z tego powstacreal_alien pisze:Może jeszcze dźwięk 5.1?
bartekIM -> to udostepnij chociaz jeden kawalek, zobaczy sie jak bardzo te szmery sa dokuczliwe, moze nie trzeba bedzie nic usuwac ...