29/05/2005 - Eddie Rips Up Mystic Festival @ Stadion Śląski
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 29/05/2005 - Eddie Rips Up Mystic Festival @ Stadion Śląski
koncercik BOSKI! był to mój pierwszy Maidenów i poprostu nadal nie moge dojść do siebie... jedyne co to brakowalo mi 22 Acacia Avenue i niespodzianką była możliwość wnoszenia butelek:)
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Może mnie ktoś widział (ja jestem w białych adidasach):

Koncert po prostu rewelka! Jak grali Phantom.... to sie dzialo. Nikt nie robi lepszego show od Maiden ale cos z tymi lampami nie wyszlo bo staly po bokach ale sie nie zapaliliy podczas "szarlotki" oraz zamiast 666 palily sie tylko dwie. Jak dla mnie ochrona byla ok. Pozwalali wnosic nawet 6paki wody mineralne(za 2,5zl a na koncercie qbek 0,4 kosztowal 5zl!) Polewali woda jak trzeba a nawet dawali swoje wody w plastikach ludziom jak nie mogli juz wytrzymac. Dziwne ze z innymi opaskami niz czarne, komus udalo sie wejsc. Moj kumpel sto razy probowal i nic. Temperaturka dala popalic. W pierwszych rzedach przez pierwsze 5 utworow bylo ciezko ale warto bylo wywalczyc te miejsca. Nisetety zonce nie udalio sie byc diablica bo Mystic dal dupy! Dziewczynom az lzy w oczach stanely szczegolnie jak potem na scenie ogladaly popisy maidenowych diablic
Mam nadzieje ze przy nastepnych wystepach w Polsce Ironow bedzie szansa rehabilitacji dla dziewczyn! Jak ich wtedy nie wezma to chyba cos komus zrobie! Choc troche im to wynagrodzili autografy i zdjecia z Davem,frotki Jannicka i Davea,po dwie koszulki ale zal zawsze zostaje. Cholerni organizatorzy!
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

To co nikt mnie nie widział?? 
-
Deleted User 1499
a mnie moze ktos widzial
Koszulka killers krotki rekawek
dwie w miare grube bransoletki na lewej rece
czarne bojowki
glany
lysa glowa
czesto mialem wode mineralna lub coca-cole w reku i duzo osobom dawalem reke chociaz ic nie znalem
Koszulka killers krotki rekawek
dwie w miare grube bransoletki na lewej rece
czarne bojowki
glany
lysa glowa
czesto mialem wode mineralna lub coca-cole w reku i duzo osobom dawalem reke chociaz ic nie znalem
Nocny Jastrząb pisze:To co nikt mnie nie widział??
Nie, mielismy lepsze rzeczy do roboty
- Powerslave
- -#Prisoner

dlugie wlosy, koszulka Maiden i glany - widzial mnie ktos ? 
tez mialem Killers, ktora okazala sie malo popularna, lub trudno dostepna bo osoby w tej koszulce moglem zliczyc na palacach jednej reki, a na zlocie koszulka Rainmaker z dlugiem rekawem
tez mialem Killers, ktora okazala sie malo popularna, lub trudno dostepna bo osoby w tej koszulce moglem zliczyc na palacach jednej reki, a na zlocie koszulka Rainmaker z dlugiem rekawem
"There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy"
a co, wolałabyś robić takie 'show' na scenie?Andzia pisze:to jest niewybaczalne, jaki jest mail do mystica to im powiem co o tym myśle....!!!real_alien pisze:Szkoda tylko, że Mystic dał ciała w sprawie laureatek konkursu...
A koncert piekny, cudowny, szkoda ze z dalekiej perspektywy, a mogło być inaczej
- Johny Walker
- -#Charlotte

a ktos mnie widzial ?
koszulka RiR, krótkie włosy i ciemne jeansy??
koszulka RiR, krótkie włosy i ciemne jeansy??
\m/
To był mój pierwszy koncert i jeszcze jestem w szoku... Tego po prostu się nie da opisać słowami...
Czemu z dalekiej perspektywy? Przecież miałaś opaskę...Andzia pisze:to jest niewybaczalne, jaki jest mail do mystica to im powiem co o tym myśle....!!!real_alien pisze:Szkoda tylko, że Mystic dał ciała w sprawie laureatek konkursu...
A koncert piekny, cudowny, szkoda ze z dalekiej perspektywy, a mogło być inaczej
taaaak, ale takiej małej kobitce trudno się przepchać przez tłum napakowanych metali 
to też był mój pierwszy koncert i był naprawde zajek****biście;] po prostu IRON MAIDEN wymiata jak mało kto i ich koncerty z tego co widziałem to naprawde przeżycie pozostające w pamięci do końca życia. Hasełka z cyklu widzieliście mnie koszulka IM glany długie włosy juz przestały być śmieszne;] ja tylko się zawiodłem bo chciałem byc oryginalny i na koncert udałęm sie w białym killersie a tu po fear of the dark była to najpopularniejsza koszulka;( FOSA to meni tak zdenerwowała że masaqra
byłęm pod brama już o 11 wbiłem i nie dostałem opaski na pit jako jeden z pierwszych bo zaczęli dawać czerwone jakieś 3 osoby przede mną beszczelnie twierdząc żę to nie ma znaczenia co jest na opasce bo wszystkei sa na pit... w ogóle ja proponuje zmienic nazwe na FOSA festiwal bo Mystic dużo do gadania nie miał;/
Ale było, mineło ja fosie już wybaczyłem bo i tak na byłęm na picie dzięki ogromnej inteligencji ochrony na 2 opaski weszliśmy w 10 osób;]
Pozdrower
G.
Ale było, mineło ja fosie już wybaczyłem bo i tak na byłęm na picie dzięki ogromnej inteligencji ochrony na 2 opaski weszliśmy w 10 osób;]
Pozdrower
G.
Up the IRONS;]
no to jedziemy:
ja dopiero na kreatora dotarłem, cóż grali nawet nieźle, ale koleś gadał takie bzdury że można się było poskładać ze śmiechu
nightwish zagrał też przyzwoicie, mieli bardzo fajne przyjęcie, ale to mnie zbytnio nie rusza....
a sam maiden to było wspaniałe, szkoda tylko że młyn był słabiutki, ale jak już pisałem nieważne, było genialnie
hm, ochorniarze mnie zadziwili, czemu tak ostro brali się za ludzi, którzy 'płynęli' ponad tłumem??
te hece z butelkami i opaskami okazały się niewiele warte, butelki wszyscy wnieśli, a na niebieską opaskę bez problemów w czasie nightwisha wlazłem pod sceną, trzeba było tylko ją zerwać z ręki
myślę, że organizacja była całkiem niezła, opóźnień większych nie było, tak więc brawa za super festiwal dla Mystica!!
a z forumowiczów spotkałem tylko slayera i eebe, miło było poznać
ja dopiero na kreatora dotarłem, cóż grali nawet nieźle, ale koleś gadał takie bzdury że można się było poskładać ze śmiechu
nightwish zagrał też przyzwoicie, mieli bardzo fajne przyjęcie, ale to mnie zbytnio nie rusza....
a sam maiden to było wspaniałe, szkoda tylko że młyn był słabiutki, ale jak już pisałem nieważne, było genialnie
hm, ochorniarze mnie zadziwili, czemu tak ostro brali się za ludzi, którzy 'płynęli' ponad tłumem??
te hece z butelkami i opaskami okazały się niewiele warte, butelki wszyscy wnieśli, a na niebieską opaskę bez problemów w czasie nightwisha wlazłem pod sceną, trzeba było tylko ją zerwać z ręki
myślę, że organizacja była całkiem niezła, opóźnień większych nie było, tak więc brawa za super festiwal dla Mystica!!
a z forumowiczów spotkałem tylko slayera i eebe, miło było poznać
bobek pisze:To znaczy że dziewczyny które wygrały konkurs nei występowały na scenie? To kim były w takim razie diablice ?
Dokladnie tak:( Bylo jakies zamieszanie w Czechach i tam lapali dziewczyny spod sceny...
A u nas najpierw prosili Mystic o wybranie dziewczyn, a potem, mimo że w dniu koncertu dostali zapewnienie, że dziewczyny już są (i to
kilka razy), sami się tym zajęli i wzięli jakieś zwykłe fanki!!!
A dziewczyny juz dwa tygodnie czekaly! Przynajmniej dane im bylo obejrzec koncert MAIDEN a nie tylko bisy. Trzeba sie czyms pocieszac:)
Ostatnio zmieniony wt maja 31, 2005 7:25 pm przez Budziol, łącznie zmieniany 1 raz.
nie wiem, po prostu nigdy nie widziałem na koncercie aby kogokolwiek ściągali, a oni robili to wyjątkowo chętnie
a no i najlepsze było scream for me katowice!!
a no i najlepsze było scream for me katowice!!
-
Killler
Koncert był wspaniały.NIE WIECIE CZY bedzie mozna dostac gdzies film
z tego koncertu?
UP THE IRONS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
z tym wiekiem to pomyłka ,powinno byc :16
z tego koncertu?
UP THE IRONS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
z tym wiekiem to pomyłka ,powinno byc :16
Angielki ? o_O .. ładne takie były, byłem swiecie przekonany, ze to Polki nasze ;D
SCREAM FOR ME POLAND.. THE IRON MAIDEN!! ;D
Jakby nasze dziewczyny byly byloby tysiac razy ladniej uwierz mi na slowo!!! 
no to i ja powiem cos o koncercie w chorzowie.. o pradze napisze w odpowiednim temacie 
dzieki FC dostalem od Mayera opaske dzieki czemu moglem byc w sektorze pod scena.. ale wszedlem tam tak na dobra sprawe na behemotha.. tzn bylem wczesniej kilka razy ale nie na koncertach tylko tak zeby isc
no wiec behemoth mi sie osobiscie nie podobal.. nie przepadam za tego rodzaju muzyka ale wiem ze tym co to lubia sie podobalo.. Kreator zagral bardzo fajnie.. swietny motyw z kolorowym dymem
fajnie to wygladalo.. Potem zaczal sie Nightwish.. stalismy sobie z Szymonem z tylu i ogladalismy.. az gdzies tak po polowie ich koncertu zaczelismy pchac sie do przodu.. za kilka minut bylismy juz z przodu ale o barierki trza bylo jeszcze troche powalczyc
udalo sie i na maiden juz stalem przy barierce i tak przez caly koncert.. scisk byl duzo wiekszy niz na mecie.. ale co do samego koncertu.. niestety naglosnienie nie bylo najlepsze.. ale show bylo bardzo dobre.. tylko troche kaszana wyszla z tym Fer Of The Dark.. nie podobalo mi sie ze sie fani zaczeli tego domagac.. ale to tylko moje zdanie.. szkoda tylko ze akurat w moja strone nie poleciala zadna kostka, frotka ani paleczka.. ale coz.. bywa
troche bylem zawiedziony publicznoscia.. tzn nie wiem jak bylo w innych miejscach ale tam gdzie ja bylem to po kazdym utworze darlem sie "maiden maiden maiden.." a reszta nic.. czasem ktos sie dolaczyl ale bez wiekszych efektow :/ dzieki za wspolna zabawe 
dzieki FC dostalem od Mayera opaske dzieki czemu moglem byc w sektorze pod scena.. ale wszedlem tam tak na dobra sprawe na behemotha.. tzn bylem wczesniej kilka razy ale nie na koncertach tylko tak zeby isc