wlasnie ...jak to jest...mam wyslac do typa maila czy tam pm zeby mi podal link do tego czy jak?Miras pisze:No coś jest ale lepiej bylo gdyby udostepnic to na jakies stronce albo costobink pisze:jest tez boot audio http://www.ironmaiden.org/showthread.php?t=50906
Materiały audio/video z Mystic Festival '05
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Materiały audio/video z Mystic Festival '05
-
El Dorado
ja to postaram sie załatwic.. jak bede wiedział to dam Wam znać 
jezeli ktos nie ma gdzie wrzucac swoich "dokonan" to niech sprobuje tu:Stranger pisze:Ja mam troche zdjec i okolo 20 filmikow tak po minute-poltorej. Niestety nie mam gdzie tego wrzucic na razie.
http://www.edysk.pl/
3ba sie tylko zarejestrowac of kors
pozdro
nie wiecie moze czy dzisiaj w teleexpressie cos bylo? przegapilem a nie chce mi sie sciagac ze strony tvp jesli sie ma okazac ze nic nie bylo...
"everybody lies"
-
El Dorado
nic nie byłoBizon pisze:nie wiecie moze czy dzisiaj w teleexpressie cos bylo? przegapilem a nie chce mi sie sciagac ze strony tvp jesli sie ma okazac ze nic nie bylo...
bylo wlasnie cosik na TVP3 w aktualnosciach. Nagralem na vhs. Nic szczegolnego w sumie. W tle remember tommorow z koncertu i przerywane krotkimi wypowiedziami fanow.
Niech ktos pilnuje VIVY z przygotowanym magnetowidem
Niech ktos pilnuje VIVY z przygotowanym magnetowidem
tobink pisze:skasujcie plz tego posta ^^
o co Ci chodzi ?
-
Deleted User 1499
Mawpa skoro nie mozesz wystawic tu tego linka to moze wyslesz mi go??bede ci bardzo wdzieczny
moje gg:8126721 pisc nawet jak bede niedostepny
e-mail:sekcjazwlok@o2.pl
Z gory ci dziekuje :beer dla ciebie
moje gg:8126721 pisc nawet jak bede niedostepny
e-mail:sekcjazwlok@o2.pl
Z gory ci dziekuje :beer dla ciebie
Oczywiście jestem chętny na boota. Zarówno audio jak i wideo. Jak ktoś już poskleja niech wrzuci mi na e-maila Maiden20@interia.pl lub poda adres skąd go można ściągnąć.
Up the Irons!!!
Up the Irons!!!
ja tez jestem chętna na boota: kusiax@wp.plMaiden20 pisze:Oczywiście jestem chętny na boota. Zarówno audio jak i wideo. Jak ktoś już poskleja niech wrzuci mi na e-maila Maiden20@interia.pl lub poda adres skąd go można ściągnąć.
Up the Irons!!!
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

A ile taki boot zajmuje??
- Powerslave
- -#Prisoner

no jesli juz ktos dzieli bootami to poprosze tez ironmaiden666@o2.pl 
"There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy"
Na maila to moze lepiej nie wysylac. Wrzucic to na serwer zeby byl ogolnie dostepny dla kazdego i bedzie gitara 
można podac link na YOUSENDIT?? zebym iedostał WP
- Iron Sajmon
- -#Prisoner

Ja zrobiłem ponad 20 fotek ale zwykłym aparatem. Jak wywoła i zeskanuje i będe w miarę możliwe to dam je.
-
sic_knot
- -#Wrathchild

czyli mam rozumieć ze nie cały nagrałes?. Czy ile?. Bo ważne żeby jak najwiecej z tego festiwalu było. Bo chce obczajic reszte zespołów, bo nie pamietam kilku motywówmawpa pisze:Hm... to jes tak:sic_knot pisze:Ej a masz te wczesniejsze zespoły bo musze sobie jeszcze raz nightwisha obejzec bo zajefajnnie grał
Jest tylko Iron Maiden - akumulatorek - który padł w momencie zakończenia koncertu - cuda, dziwy czy co?
Dwa:
- jest przerwa na jednym kawałku - pan z FOSY się doczepił - trzeba było się przetransportować nieco dalej...;
- wymiana kasety akurat po zakończeniu któregoś tam kawałka, a drugą włożyłem na początku następnego - cała reszta jest "ciągiem" ;]
usend it to kicha!! jezeli macie juz zalaczac p0liki to złłóżcie konto na www.gmail.com !! konto jest 2,2 gb i mozna tam sporo rzeczy wrzucic! naparwde to bedzie chyba najlepsze!
-
butcher111
- -#Charlotte

Witaj Szymon - dzięki za zajebistą zabawe wczoraj pod sceną!!!daliśmy rade - pozdrowienia od Butchera - wkrótce video z Chorzowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No More Lies
Jezeli bedzie na vivie relacja dzisiaj to ja nagram tylko chce to zrobic w miare dobrej jakosci (obraz) wiec troche bedzie to zajmowac
Jeśli ktoś chce wrzucić jakieś materiały na www.gmail.com, to dysponuję zaproszeniam do założenia tam konta. Ewentualnie pisać na maile beraf@poczta.fm Póżniej podrzucić mi link do materiałów.
Rafal