Najlepszy kawałek
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Najlepszy kawałek
1. Running Free - qrna nic go nie przebije, normalnie odlot na maxa :rocx
2. Prowler i Remember Tomorrow
3. Sanctuary
ale co tu duzo gadac wszystkie numery zwalaly z nog :guns
2. Prowler i Remember Tomorrow
3. Sanctuary
ale co tu duzo gadac wszystkie numery zwalaly z nog :guns
1. I'm Running Free!
2. Hallowed Be Thy Name[hehe - wyobrażcie sobie ze do dnia koncertu nie lubiłem tego kawałka ;P]
3. Revelations [podczas tego numeru popłakałem sie ze szczescie ...
dopiero wtedy do mnie dotarło co sie dzieje
]
4. Metal is Forever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5. Conquer All
6. Extreme Agression
7. Trooper [ach - świetny widok - Dickinson zasuwający z flagą po scenie...
]
2. Hallowed Be Thy Name[hehe - wyobrażcie sobie ze do dnia koncertu nie lubiłem tego kawałka ;P]
3. Revelations [podczas tego numeru popłakałem sie ze szczescie ...
4. Metal is Forever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5. Conquer All
6. Extreme Agression
7. Trooper [ach - świetny widok - Dickinson zasuwający z flagą po scenie...
orły
potem running lub phantom
i jak zawsze revelations i hallowed.....i 666 
Die with your boots on i Hellowed
1. Running Free
2. Broadsword calling Danny Boy, Broadsword calling Danny Boy (ależ to jest film wogóle
)
Chant for Eschaton 2000- Behemoth, Revelations i Betrayer (ach, och w sprawie trzeciego), Die with your Boots on też było gyt
2. Broadsword calling Danny Boy, Broadsword calling Danny Boy (ależ to jest film wogóle
Chant for Eschaton 2000- Behemoth, Revelations i Betrayer (ach, och w sprawie trzeciego), Die with your Boots on też było gyt
reaktywacja
Myslalem ze odlece jak grali Remember Tomorrow. Phantom tez zaczepiscie. Moglbym wymienic tak cala setliste maiden
A inne zespoly - Terrible Certainty i The Patriarch/Violnence Revolution Kreatora.
Demigod i Conquer All Behemotha
A inne zespoly - Terrible Certainty i The Patriarch/Violnence Revolution Kreatora.
Demigod i Conquer All Behemotha
-
Caleb
Ze mną bylo dokladnie to samo i to chyba nawet rownież na Revelations. Na ten utwor czekalem z niecierpliwoscią :rocxherki pisze: Revelations [podczas tego numeru popłakałem sie ze szczescie ...dopiero wtedy do mnie dotarło co sie dzieje
]
A najlepsze kawalki to Phantom, Running Free, intro Ides of March razem z Murders (wtedy prawie nic nie widzialem, sami wiecie co sie dzialo, ale bylo extra), run to the hills to byla ogromna, wyjątkowa radość.
Inne zespoly to chyba Phobia Kreatora, Wishmaster i inne Nightwisha.
Szkoda ze tylko 3 utwory z 666 byly, bo przeciez to jest najlepsza ich plyta!! :rocx
Ale i tak bylo niesamowicie, czekam na nastepny koncert.
- Proboszcz_Dobrodziej
- -#Wrathchild

[quote="herki"]1. 2. Hallowed Be Thy Name[hehe - wyobrażcie sobie ze do dnia koncertu nie lubiłem tego kawałka ;P]
grzeszysz strasznie
Hallowed wypdalo jak zawsze swietnie, także Running Free czy Remember Tomorow bylo swietne
co do innych zespołów super wypadlo "Violent Revolution" Kreatora i "Final Embrace" Primal Fear
grzeszysz strasznie
Hallowed wypdalo jak zawsze swietnie, także Running Free czy Remember Tomorow bylo swietne
co do innych zespołów super wypadlo "Violent Revolution" Kreatora i "Final Embrace" Primal Fear
em... mysle iz ides of march, hallowed i running free
... ale i tak edek rzadzil
... AND JUSTICE FOR ALL !!!
Aj łisz aj hed en ajndżel, dalismy czadu :solo
Revelations, POTO, Running Free i Charlotte the Harlot, no i caly Kreator byl ekstra
Revelations, POTO, Running Free i Charlotte the Harlot, no i caly Kreator byl ekstra
Mnie najbardziej przypadlo do gustu standardowo Hallowed Be Thy Name, a Remember Tommorow w wykonaniu Bruce'a... ciarki na plecach i łzy w oczach... tak bylo pieknie!
Scream for me Chorzow
Wedlug mnie wszystkie kawalki super wyszly,a najlepiej Where eagles,Phantom,Prowler,Running Free,Hallowed,Die with your boots on i swietny klimacik wytworzyl sie przy Remember tommorow. :rocx
6.06.2007-Iron Maiden Ostrava,Stadion Bazaly
19.06.2007-Heaven and hell,Warszawa Torwar
Dla mnie beda to Hallowed Be Thy Name, Remember Tomorrow i Trooper
-
Deleted User 1309
Metal is Forever , forever , forever
Widocznie zdecydowanie najlepszy kawałek bo nuciłem go cały czas potem
Widocznie zdecydowanie najlepszy kawałek bo nuciłem go cały czas potem
Jak dla mnie jeden z faworytów Mystic
to Running Free
:rocx
to Running Free
:rocx
UP THE IRONS!!
:solo
Najbardziej mi się podobało Revelations, Remember Tomorrow i Phantom of the Opera. Zaraz za nimi bylo Hallowed Be Thy Name i Running Free. W ogóle musiałbym cały set wypisać 
Przy Remember Tomorrow i Phantom of the Opera poleciały mi łzy szczęścia. Ale trzebaby było wypisać całą setliste, bo wszystko było na równym, wspaniałym poziomie...
UP THE IRONS !!!
Wreszcie usłyszałem Phantom of the Opera genialny , ktoś napisał że się na nim rąbneli ale ja to przegapiłem chyba .Interko też wymiotło.
Up The irons
Phantom Of The Opera, Running Free i mój ulubiony Hallowed Be Thy Name... W gruncie rzeczy mógłbym cały set Maiden napisać... 
Innych kapel: Wishmaster, Ghost Love Score i Wish I Had An Anger Nightwisha oraz Phobia i Impossible Brutality (nie pomyliłem nazwy? - nie znam za bardzo Kreatora, utwór pierwszy raz słyszałem...
) Kreatora...
Innych kapel: Wishmaster, Ghost Love Score i Wish I Had An Anger Nightwisha oraz Phobia i Impossible Brutality (nie pomyliłem nazwy? - nie znam za bardzo Kreatora, utwór pierwszy raz słyszałem...
-
Deleted User 357
Kreator-Phobia,której cały tekst wykrzyczałem i Violent Revolution
Maiden-Orły,bez dwóch zdań
Maiden-Orły,bez dwóch zdań