Dziewczyny na scenie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Dziewczyny na scenie
Dokładnie, czeszki wypadły o niebo lepiej... i były w dodatku ładniejsze 
no oki- ja na koncercie nie byłem i dla mnie jest to gadanie po próżnicy- macie jakies foty owych "diablic"?? albo priv, albo zamieścić poprosze, zebym mógł się tez wypowiedzieć
:beer
to co Aniu, chcesz się z Mysticiem o to kłócić? nawet nie odpiszą........
Kurcze a ja byłem pewien że jadna z nich to była Andzia ehhh oczy na starość się psują 
ja z qmpelami też mamy swoją kapelę
zobaczycie, jeszcze nie raz będziecie się zachwycać naszymi utworami i oczywiście urodą 
W katolickim kraju czuwały nad tym odpowiednie służby i, na nasze szczęście, nie dopuściły do totalnej profanacji katolickiej ziemi bezeceńskim napisem w postaci trzech szóstek.karolcia pisze:Apropo. trochę zawiedli techniczni bo jednej "6" zabrakło
ale diabla nie udalo im sie usunąćbeaviso pisze:W katolickim kraju czuwały nad tym odpowiednie służby i, na nasze szczęście, nie dopuściły do totalnej profanacji katolickiej ziemi bezeceńskim napisem w postaci trzech szóstek.karolcia pisze:Apropo. trochę zawiedli techniczni bo jednej "6" zabrakło
mialem to samo, bylem pewny ze laska atakujaca Adriana to Andziajajco pisze:Kurcze a ja byłem pewien że jadna z nich to była Andzia ehhh oczy na starość się psują
Przecież sztaństa to ponoć"616" jestbeaviso pisze:W katolickim kraju czuwały nad tym odpowiednie służby i, na nasze szczęście, nie dopuściły do totalnej profanacji katolickiej ziemi bezeceńskim napisem w postaci trzech szóstek.karolcia pisze:Apropo. trochę zawiedli techniczni bo jednej "6" zabrakło
Hehe...ale kto wie. Moj ojciec w czasie koncertu widział w Katowicach pielgrzymkę
Rydzyk czuwa!
Masz doła???????:( Włącz Dziewicę!!!:)
no tego dnia była najwieksza pilgrzymka na slasku bodaj do Piekarkarolcia pisze:Przecież sztaństa to ponoć"616" jestbeaviso pisze:W katolickim kraju czuwały nad tym odpowiednie służby i, na nasze szczęście, nie dopuściły do totalnej profanacji katolickiej ziemi bezeceńskim napisem w postaci trzech szóstek.karolcia pisze:Apropo. trochę zawiedli techniczni bo jednej "6" zabrakło![]()
Hehe...ale kto wie. Moj ojciec w czasie koncertu widział w Katowicach pielgrzymkę![]()
Rydzyk czuwa!
Co do tych Czeszek diabełków to przypomniało mi się jak staliśmy pod wejściem "dla inwalidów" już cali przygotowani, i była taka laseczka czeszka siedziała sobie pod murkiem i jakiś koleś nagle do niej podleciał i się jej pyta po angielsku czy nie chce wystąpić bo potrzebują 4 dziewczyny. Ona nic nie kumała i za chwilę jakiś Czech jej przetłumaczył a ona nic.. No i tamten koleś pobiegł gdzieś dalej. Ale trochę to dziwne że potrzebowali tuż przed koncertem
To było gdzieś na może poł godziny przed otwarciem bramki
a ja myślałem ,że to były dziewczyny z Sanktuarium:)
cóż, myliłem się
Ale fajne diablice były
Ave
cóż, myliłem się
Ale fajne diablice były
Ave
to sobie laska nie zdawała sprawy co traciSabi pisze:Co do tych Czeszek diabełków to przypomniało mi się jak staliśmy pod wejściem "dla inwalidów" już cali przygotowani, i była taka laseczka czeszka siedziała sobie pod murkiem i jakiś koleś nagle do niej podleciał i się jej pyta po angielsku czy nie chce wystąpić bo potrzebują 4 dziewczyny. Ona nic nie kumała i za chwilę jakiś Czech jej przetłumaczył a ona nic.. No i tamten koleś pobiegł gdzieś dalej. Ale trochę to dziwne że potrzebowali tuż przed koncertemTo było gdzieś na może poł godziny przed otwarciem bramki
Trzeba bylo jechac do Pragi

bo nie te panienki wzieliSim0n pisze:a co do samych panienek to w pradze o wiele fajniej to wygladalo.. u nas nie wiedzialy za bardzo co maja robic..
Jazz is not dead, it just smells funny.
Ja bym weszła na rampe 
- real_alien
- -#Long distance runner

Zgadza sięLoRdI pisze:
no tego dnia była najwieksza pilgrzymka na slasku bodaj do Piekar
taaa na rampe - Ja sie obawiam ze predzej chlopakom na glowe i by bylo po koncercieAndzia pisze:Ja bym weszła na rampe
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Chyba nie spodobał im się ten pomysł, bo już zrezygnowali z tego elementu podczas koncertów. 
Sympatyczne to bylo, ale jak sie zastanowic to sie robil straszny chaos na scenie. Panny za bardzo nie wiedzialy co robic i bez przemyslanego choreo to nie gralo. A panowie z Maiden jako profesjonalisci po prostu zrezygnowali z czegos takiego...