Jakaś szansa na spotkanie z Iron Maiden?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Powerslave
- -#Prisoner

Re: Jakaś szansa na spotkanie z Iron Maiden?
Bruce w okularkach przeciwslonecznych wyrzucajacy smieci przed domem, nie wzbudzajacy zadnych podejrzen... 
"There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy"
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Widziałeś ich ?? jak tak to podaj w jakich pubach :rocxPowerslave pisze:ja cos o tym wiemNocny Jastrząb pisze: Siostra mojego kolegi ma narzeczonego który mieszka w Londynie i już pare razy widział Maidenów w różnych PUBach (nie wzbudzają tam większej sensacji). A ja się pochwalę że za pare miechów a możę i dłużej lecę do Anglii
- Powerslave
- -#Prisoner

nie w pubach, bo piwo za drogie
sam chcialbym wiedziec w jakich pubach bywaja, ja spotkalem na ulicy spotkalem Bruce'a
"There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy"
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Opowiedz coś więcej.

- Powerslave
- -#Prisoner

hmm ochrona prywatnosci? chyba nikt z nas bedac slawnym nie chcialby by fani widzieli gdzie mieszka itd.
dzielnica Chiswick - szukajcie z znajdziecie
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Nie daj się prosićPowerslave pisze:hmm ochrona prywatnosci? chyba nikt z nas bedac slawnym nie chcialby by fani widzieli gdzie mieszka itd.
- Powerslave
- -#Prisoner

Bruce ma dwa Land Rover'y: wmiare nowego Freelander'a i starego Defender'a
oba czarne
EOT
EOT
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Nie wpieniaj mnie

Do Wickera: Nie warto, ponieważ szkoda czasu:P
Do Satanela: Nikt tu nie jest dzieciakiem skoro mam 20 lat!
Do Vansyk'a: Jeżeli większość lubi techno lub podobne to co tutaj robią? Myślałem, że to sanktuarium jak i forum jest dla fanów Maiden, a nie okresowych słuchaczy. Chodziło mi o to, że lata 80-te mają najlepszy okres muzyki rockowej! Zgadzam się, że wiele piosenek jest równie dobrych, ale to nie to samo! Wogóle to chyba nie wiesz co znaczy charakter, skoro tak napisałeś! Co mają długie włosy wspólnego z charakterem? Ja nie uważam ani nikomu nie rozkazuję nosić długie włosy. Poprostu wg mnie każdy prawdziwy fan powinien (a nie musi) je nosić. Spójrz na Ironów. Tylko Bruce się ściął (w okresie, kiedy chciał się "uwolnić" od IM, żeby zrobić solową karierę i tak już pozostało). Dlaczego tak jest? Ponieważ oni (IM) wiedzą, jak te włosy są dla nich ważne i wiedzą, że gdyby się ścieli straciliby to coś. Rób jak uważasz nikt tu tobie nie nakazuje. Chciałem tylko opisać stan rzeczy jaki jest. Bardzo wiele osób uważa, że długowłosi są nic nie warci itp. (tak jak już pisałem). To mnie bardzo irytuje w dzisiejszych czasach.
Spotakłem się również z opinią jakoby na Woodstock'u było "bydło" (pomimo iż nie jestem fanem takiej imprezy). Czy trzeba od razu tak ludzi nazywać? Bo są "inni"? Na pewno nie. A narkomanów jest najwięcej na dyskotekach (Amfa, LSD, tzw. Pokemony itp. itd.), pomimo iż ludzie i tak nadal uważają długowłosów i rockowców za uzależnionych.
Koniec offtopowania! Jeżeli ktoś się nie zgadza z moją opinią to trudno. Ja mam prawo do własnego zdania i oceny sytuacji jaka istnieje od pewnego czasu.
Pozdrawiam wszystkich fanów IM!
Do Satanela: Nikt tu nie jest dzieciakiem skoro mam 20 lat!
Do Vansyk'a: Jeżeli większość lubi techno lub podobne to co tutaj robią? Myślałem, że to sanktuarium jak i forum jest dla fanów Maiden, a nie okresowych słuchaczy. Chodziło mi o to, że lata 80-te mają najlepszy okres muzyki rockowej! Zgadzam się, że wiele piosenek jest równie dobrych, ale to nie to samo! Wogóle to chyba nie wiesz co znaczy charakter, skoro tak napisałeś! Co mają długie włosy wspólnego z charakterem? Ja nie uważam ani nikomu nie rozkazuję nosić długie włosy. Poprostu wg mnie każdy prawdziwy fan powinien (a nie musi) je nosić. Spójrz na Ironów. Tylko Bruce się ściął (w okresie, kiedy chciał się "uwolnić" od IM, żeby zrobić solową karierę i tak już pozostało). Dlaczego tak jest? Ponieważ oni (IM) wiedzą, jak te włosy są dla nich ważne i wiedzą, że gdyby się ścieli straciliby to coś. Rób jak uważasz nikt tu tobie nie nakazuje. Chciałem tylko opisać stan rzeczy jaki jest. Bardzo wiele osób uważa, że długowłosi są nic nie warci itp. (tak jak już pisałem). To mnie bardzo irytuje w dzisiejszych czasach.
Spotakłem się również z opinią jakoby na Woodstock'u było "bydło" (pomimo iż nie jestem fanem takiej imprezy). Czy trzeba od razu tak ludzi nazywać? Bo są "inni"? Na pewno nie. A narkomanów jest najwięcej na dyskotekach (Amfa, LSD, tzw. Pokemony itp. itd.), pomimo iż ludzie i tak nadal uważają długowłosów i rockowców za uzależnionych.
Koniec offtopowania! Jeżeli ktoś się nie zgadza z moją opinią to trudno. Ja mam prawo do własnego zdania i oceny sytuacji jaka istnieje od pewnego czasu.
Pozdrawiam wszystkich fanów IM!
- journeyman
- -#Wrathchild

fuck byłam tam! ale...niciPowerslave pisze:hmm ochrona prywatnosci? chyba nikt z nas bedac slawnym nie chcialby by fani widzieli gdzie mieszka itd.
Moments wasted, isolated, time escaping, endless sacrifice.
Jakas szansa na spotkanie Miaden? Tak jak mówiłam przed koncertem szansa zawsze jest. I co... haha udało się. Chociaż jak juz wszyscy wiecie mogło byc to w troche lepszej formie.
-
Under Jolly Roger
- -#Trooper

BartSmith pisze:
Ja nie uważam ani nikomu nie rozkazuję nosić długie włosy. Poprostu wg mnie każdy prawdziwy fan powinien (a nie musi) je nosić. Spójrz na Ironów. Tylko Bruce się ściął (w okresie, kiedy chciał się "uwolnić" od IM, żeby zrobić solową karierę i tak już pozostało). Dlaczego tak jest? Ponieważ oni (IM) wiedzą, jak te włosy są dla nich ważne i wiedzą, że gdyby się ścieli straciliby to coś.
czemu, zabawnie się czyta...

A jednak szansa była chłopaki były w okolicach hotelu Kubus czy jakos tak mój znajomy ksiądź spotkał Steva i wziął autograf (kurcze fuksiarz) a poźniej w hotelowej knajpie było picie 
-
Deleted User 357
No to już wiemy gdzie podczas zlotu był Łikermen
Zaraz będzie znowu wciskał kit że zabłądził ale myśmy go już rozpracowali 
Kurcze czemu nikt z forum nie dał cynka ze bedą w tym hotelu :/
To fani Najtłisza wiedzieli a nikt z fanów Maiden nie
Dziwne.
To fani Najtłisza wiedzieli a nikt z fanów Maiden nie
-
Deleted User 357
Bo na początku tylko NW miał tam nocowac,dopiero w ostatniej chwili musieli tam zostać Ironi
-
_Sand_man_
- -#Invader

a co to za hotel był ?? Jak się nazywa ???
Moim zdaniem WICKER bzdecił coś, że zgubił sie w lesie...
ja już tam wiem czemu nie było go na zlocie. 
KMFDM