Iron Maiden TV
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: Iron Maiden TV
Maiden na pewno by się na to nie zgodzili. Więc może i powstałoby DVD, ale bez ich udziału. 
Jak do tej pory chyba kazdy Mystic byl nagrywany. Bartdeath pisze ze ma kasete z 2001 ja kiedys widzialem dvd z 2002. 2003 byl nagrywany no i wiadomo Kat wydal DVD a Maiden liczymy ze tez wykorzysta material z Wrocka. No i w tym roku Mystic tez chyba bedzie musial byc krecony chocby ze wzgledu na telebimy. Czy DVD z tego wyjdzie to moze faktycznie maloprawdopodobne, ale moze w jakiejs formie ten material kiedys wyplynie 
na metalmindzie lepiej niech się mystic nie wzoruje, te wydawnictwa bez zgody muzyków itp
zreszta wiadoma firma mr. dziuby wydaje wszystko co się da na dvd, więc jak to ma być jakiś szmelc to lepiej dać sobie spokój
choć jakieś nagranie z tego występu chętnie bym obejrzał, ale wątpię żeby ktoś to wydał porządnie
pozostaje tandetny bootleg
zreszta wiadoma firma mr. dziuby wydaje wszystko co się da na dvd, więc jak to ma być jakiś szmelc to lepiej dać sobie spokój
choć jakieś nagranie z tego występu chętnie bym obejrzał, ale wątpię żeby ktoś to wydał porządnie
pozostaje tandetny bootleg
to chyba nie ma znaczeniaSzymon pisze:No i w tym roku Mystic tez chyba bedzie musial byc krecony chocby ze wzgledu na telebimy.
czemu od razu tandetny, byc może będzie dobryjuras pisze:pozostaje tandetny bootleg
Z tego co sie orientuje w poniedzialek na VIVIE bedzie jakas relacja z koncertu, podczas Hell's Kitchen. Godzina chyba 22:00. W niedziele tez moze cos wspomna - no ale to juz trzeba prosic rodzinke zeby nagrala, bo oczywiscie w tym czasie bedziemy sie bawic gdzie indziej
:rocx
Do zobaczenia w maju!!!
- Powerslave
- -#Prisoner

tez o tym czytalem w tele swiecie
szkoda ze nie mam polskiej vivy :/
"There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy"
Na vivie będzie coś z koncertu???
Można pisać żeby powtórzyli program chyba że tesh w poniedziałek coś pokażą
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Do koncertu w Chorzowie pozostało 2 dni
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Do koncertu w Chorzowie pozostało 2 dni
Czy w poniedziałkowym hells... na viva pl było cos z festivalu z Mystica
Nic nie bylo, ciekawe kiedy cos pokarza bo trzeba to nagracPremus pisze:Czy w poniedziałkowym hells... na viva pl było cos z festivalu z Mystica
Niestety pomimo tego, że nawet w dwóch gazetach wyczytalam ze w poniedzialkowym Hells ma byc cos o Maiden, nie doczekalam sie na nawet malutka wzmianke. Podobno w teleekspresie, ani na zadnej stacji tez nic nie wspominali. Zrobilo mi sie wrecz smutno ze zyjemy w takim kraju. No bo kogo to obchodzi ze jakas tam legenda mocnego brzmienia odwiedza Polske?!
Lepiej przeciez gadac o nowym albumie B.Spears.
Do zobaczenia w maju!!!
- Powerslave
- -#Prisoner

w sobote w teleexpresie bylo info dla fanow ciezszego grania ze jutro gra IM, ale pewnie wszyscy fani juz o tym dawno wiedza - tyle
"There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy"
mam pytanko obiło mi sie o uszy że na WDR bedzie relacja z RockPalast moze ktos podac kiedy o której godzinie i inne info
będe wdzięczny za INFO :solo
będe wdzięczny za INFO :solo
Chorzów, jak zapewne wiekszość z Was wie, leży w województwie śląskim. Swoim zasięgiem obejmuje je ośrodek TVP w Katowicach. W paśmie informacyjnych programów lokalnych można tu oglądać "Aktualności". Moja kumpelka ogladała je w niedzielę (ja ze zrozumiałych względów - nie). W niedzielę był news dot. Mystica, ale jeszcze ujęć z występu Maidenów nie mieli, bo ich koncert jeszcze się wtedy nie rozpoczął.
Sam obejrzałem wydanie poniedziałkowe. Zgodnie z moimi oczekiwaniami wyemitowano w nich newsa dot. występu Maiden w Chorzowie. Czekałem na to podkręcony niesamowicie i nawet nagrałem na pamiątkę. Ma to niecałą minutkę. Przyznam jednak, że spotkało mnie spore rozczarowanie. Komentarz był, moim zdaniem, delikatnie rzecz ujmując - mało kompetentny. Ujęcia też pozostawiały wiele do życzenia, jak na profesjonalistów z telewizji publicznej. Chyba najlpsze były wypowiedzi uczestników koncertu. A przynajmniej jedna - fana, który pamiętał występy Maidenów sprzed 20 lat i powiedział, że ten chorzowski wcale nie był gorszy.
Sam obejrzałem wydanie poniedziałkowe. Zgodnie z moimi oczekiwaniami wyemitowano w nich newsa dot. występu Maiden w Chorzowie. Czekałem na to podkręcony niesamowicie i nawet nagrałem na pamiątkę. Ma to niecałą minutkę. Przyznam jednak, że spotkało mnie spore rozczarowanie. Komentarz był, moim zdaniem, delikatnie rzecz ujmując - mało kompetentny. Ujęcia też pozostawiały wiele do życzenia, jak na profesjonalistów z telewizji publicznej. Chyba najlpsze były wypowiedzi uczestników koncertu. A przynajmniej jedna - fana, który pamiętał występy Maidenów sprzed 20 lat i powiedział, że ten chorzowski wcale nie był gorszy.
- real_alien
- -#Long distance runner

Przechodziłem obok w momencie, gdy TVP przepraowadzałą wywiad z tym pierwszym, młodszym fanem... przyspieszyłem kroku, bo nie chciałem się załapać 
co z tym WDR?? wie ktos?? 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Co do Rock Am Ring i WDR to: www.rockpalast.de --> kto to przetłumaczy?
Niestety VIVA Polska nie będzie transmitować wywiadu ani fragmentów koncertu Maiden.
Jedynie Frontside, Kreator i Nightwish.
Czy ktoś z Was nagrał oba materiały ze śląskich Akutalności??
Niestety VIVA Polska nie będzie transmitować wywiadu ani fragmentów koncertu Maiden.
Jakieś gówna zamiast Maidenów!!!!!
:guns
To po co była ta gatka ze nagrywaja 2 pierwsze kawalki i robia reportarz ??WICKER MAN pisze:Co do Rock Am Ring i WDR to: www.rockpalast.de --> kto to przetłumaczy?![]()
![]()
Niestety VIVA Polska nie będzie transmitować wywiadu ani fragmentów koncertu Maiden.Jedynie Frontside, Kreator i Nightwish.
![]()
-
MissMadness
- -#Prodigal son

Tam jest napisane, że od 14:45 relację będzie można oglądać w necie, tylko trzeba sobie stamtąd ściągnąć RealPlayera.
A od 16:00 niektóre zespoły pojawią się na chacie i będzie można zadawać im pytania (po niemiecku?).
-
Deleted User 1309
Uwazaj na to co piszesz . Świat się nie zawali jak nie pokażą fragmentu koncertu Maiden na Vivie.Jakieś gówna zamiast Maidenów!!!!!