29/05/2005 - Eddie Rips Up Mystic Festival @ Stadion Śląski

Wszystko o koncercie Maiden w Chorzowie 29 maja 2005!

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Andzia
-#Trooper
-#Trooper

Re: 29/05/2005 - Eddie Rips Up Mystic Festival @ Stadion Śląski

Post autor: Andzia »

Budziol pisze:Jakby nasze dziewczyny byly byloby tysiac razy ladniej uwierz mi na slowo!!! :)
Teraz tak sobie mysle, ze juz bym wolała w ogóel nie wygrac tego konkursu albo jeszcze lepiej nie brać w nim udziału, nie robic sobie nadziei. Potraktowali nas strasznie i w ogóle sie nie przejeli zbytnio. Chcieli nam to jakos wynagrodzić, ale mimo wszystko czuje sie oszukana. Kto zna w końcu tego maila do mystica? Bo na stronie jest jakis ale chyba nie do innych celów przeznaczony.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

Nie martwcie sie dziewczyny za rok nas znow odwiedza i wtedy na pewno wystapicie bo nalezy sie Wam to! Mail do Mystic: m.kapusciarz@mystic.pl.
Awatar użytkownika
Andzia
-#Trooper
-#Trooper

Madril pisze:
Andzia pisze:
real_alien pisze:Szkoda tylko, że Mystic dał ciała w sprawie laureatek konkursu... :?
to jest niewybaczalne, jaki jest mail do mystica to im powiem co o tym myśle....!!!

A koncert piekny, cudowny, szkoda ze z dalekiej perspektywy, a mogło być inaczej :(
Czemu z dalekiej perspektywy? Przecież miałaś opaskę...
Ale sami pomyślcie. Gdybyście mieli obiecane że wejdziecie na scene co jest równoznaczne z tym ze zespół jest na wyciągnięcie ręki to kazda inna perspektywa wydaje sie daleka. Ja jestem mała (164cm) i jak stam w 5 rzedzie to nic nie widziałam musiałm sie wycofac zeby wszystko widziec no i wtedy było to z daleka. Jeszcze takie głomby były z przdu. Walczyłam dzielnie ale mnie zgnietli i nikt sie tym nie przejmował. Prawie bym upadła a wtedy to byłby juz koniec. Nastepnym razem kupie sobie paralizator i wykurze tych wszystkich samców :evil:
Awatar użytkownika
real_alien
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: real_alien »

A jak tam Twoje glany... dychają jeszcze? ;)
Awatar użytkownika
Andzia
-#Trooper
-#Trooper

real_alien pisze:A jak tam Twoje glany... dychają jeszcze? ;)
No jasne. One sa nie do zdarcia :wink: Dzis w nich łaziłam nawet sie same wyczyściły :P
Awatar użytkownika
white
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: white »

Andzia pisze: Nastepnym razem kupie sobie paralizator i wykurze tych wszystkich samców :evil:
:shock: lolz, Liga rzadzi, liga radzi, liga nigdy Was nie zdradzi! Nie zdradzi! Samiec Twoj wrog. Byc moze wersja swiata z Sexmisji sie sprawdzi :lol:
Awatar użytkownika
Ketsu
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: Ketsu »

To był mój pierwszy koncert Maidenów... I było genialnie :]
Byłam od 14, ale obejrzałam sobie tylko Dragonforce'a, Nightwisha no i oczywiście Maidenów, nie chciało mi się męczyć w tym upale na reszcie, której i tak nie lubię... Nightwish mnie sprasował, mimo że stanęłam w miejscu, z którego nic nie widziałam(przy 156 cm wzrostu to w końcu nie jest takie trudne...), ale kiedy zagrali Wishmastera to myślałam, że odfrunę ;)

No a Maideni mnie powalili na kolana... Widziałam ich prawie przez cały czas, bo jakiś sympatyczny wysokościowiec zlitował się nade mną i zaproponował mi swoje barki jako taras widokowy :] Jak zagrali na początek Murders in the Rue Morgue, a potem jeszcze Hallowed be Thy Name, Phantom of the Opera i Running Free to myślałam że ze szczęścia padnę... Na pierwszym koncercie Maidenów od razu cztery z moich ulubionych utworów...
Fantastyczny koncert :D
juras
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: juras »

zapomniałem o czymś świetnym, 'always look on the bright side of life' było fantastyczne na koniec, za to wielkie brawa!!!! :D
-Piccol+
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: -Piccol+ »

Czy ktoś był może w Pradze i w chorzowie i może napisać gdzie było lepiej?? Ogólnie chodzi mi o atmosferę bo koncerty pewnie były bardzo podobne, no i czy w Pradze też Bruce mówił jaki to jest niezwykły kraj itp.??
Zakładam, że to już ktoś zdążył napisać ale nie przeglądam wszystkich tematów, dlatego jeśli ktoś wie gdzie takie porównanie jest bardzo bym prosił o link. :wink:
Sim0n
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Sim0n »

-Piccol+ pisze:Czy ktoś był może w Pradze i w chorzowie i może napisać gdzie było lepiej?? Ogólnie chodzi mi o atmosferę bo koncerty pewnie były bardzo podobne, no i czy w Pradze też Bruce mówił jaki to jest niezwykły kraj itp.??
Zakładam, że to już ktoś zdążył napisać ale nie przeglądam wszystkich tematów, dlatego jeśli ktoś wie gdzie takie porównanie jest bardzo bym prosił o link. :wink:
wg mnie lepiej bylo w Pradze.. dlaczego?? pewnie dlatego ze to byl 1 koncert i nie wiedzialem co zagraja.. wszystko bylo totalnym zaskoczeniem.. i w ogole wiecej widzialem i dzwiek byl lepszy niz w chorzowie.. no i porobilem fotki ktore mozecie juz na sanktuarium obejrzec :)
Piotr Sidek
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Piotr Sidek »

juras pisze:zapomniałem o czymś świetnym, 'always look on the bright side of life' było fantastyczne na koniec, za to wielkie brawa!!!! :D
Widać, że to Twój pierwszy koncert IM :beer
Awatar użytkownika
LoRdI
-#Invader
-#Invader

Post autor: LoRdI »

Sim0n pisze:
-Piccol+ pisze:Czy ktoś był może w Pradze i w chorzowie i może napisać gdzie było lepiej?? Ogólnie chodzi mi o atmosferę bo koncerty pewnie były bardzo podobne, no i czy w Pradze też Bruce mówił jaki to jest niezwykły kraj itp.??
wg mnie lepiej bylo w Pradze.. dlaczego?? pewnie dlatego ze to byl 1 koncert i nie wiedzialem co zagraja.. wszystko bylo totalnym zaskoczeniem.. i w ogole wiecej widzialem i dzwiek byl lepszy niz w chorzowie.. no i porobilem fotki ktore mozecie juz na sanktuarium obejrzec :)
w Pradze zagrali na wiekszym luzie i wszystko wychodziło im wspaniale, było widac ze bawia sie doskonale i publicznosc duzo lepiej reagowała na mnie znane kawałki
owszem były rozniez kłopoty technicze, nagłosnienie nie było rewelacyjne ale nie ma to wiekszego znaczenia - cudowny koncert
-Piccol+
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: -Piccol+ »

eh qrde, no to widzę, że w przeciwieństwie do Metallici, IM dało lepszy koncert za połódniową granicą, ale i tak to u nas IM doceniło publiczność. 8)
miki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: miki »

Piotr Sidek pisze:
juras pisze:zapomniałem o czymś świetnym, 'always look on the bright side of life' było fantastyczne na koniec, za to wielkie brawa!!!! :D
właśnie :]
zawsze to jest po koncercie puszczone :]
Awatar użytkownika
white
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: white »

MiKi pisze:
Piotr Sidek pisze:
właśnie :]
zawsze to jest po koncercie puszczone :]
rzeczywiscie zawsze, ale bardziej mnie to doluje niz cieszy :)
Awatar użytkownika
Andzia
-#Trooper
-#Trooper

Ale nie było Doctor Doctore przed koncertem, szkoda...
Deleted User 622

Post autor: Deleted User 622 »

Doctor Doctor ewidentnie nie pasował.
juras
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: juras »

no nie zaprzeczam, ale mi się to bardzo podobało :D
wszyscy wychodzili nucąc tą fajną melodyjkę....super
Awatar użytkownika
slayer
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: slayer »

oj tam w sprawie doctor doctor... hmm... pasowal, nie pasowal.

moim zdaniem stalo sie to pewna tradycja, slyszysz ten utwor i juz wiesz za chwile co sie bedzie dzialo,biegniesz z radocha pod scene, zaczynasz sie bawic :solo

szkoda,ze nie bylo :/
Jazz is not dead, it just smells funny.
Awatar użytkownika
Misio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Misio »

A tak wogóle to ile nas tam było wszystkich? Są gdzieś jakieś dane? Rod twierdzi, że 25.000, Nicko, że 27.000, widać, że liczyli 'na oko' :wink:
KMFDM
ODPOWIEDZ