Lewa strona/ Prawa Strona
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Lewa strona/ Prawa Strona
niczemu ,jeśli ja jestem autorem tematu to wiadomo że temat jest bezsensowny ....jestem wkurzony bo tyle fanów Iron Maiden tam było ,a żadnego nie udało mi się bliżej poznać pytam więc z ciekawości czy więcej sanktuarian było tam gdzie ja czy po drugiej stronie
cóż za spamerski topic 
Prawa strona, na przeciwko "wciecia" w scenie, pod barierka (tzn. jedna reka sie trzymalem barierki, a druga bylem oparty o goscia
). Zanim IM zaczelo grac to gadal z nami taki ochroniarz w chuscie, a gosciowi kolo mnie dal nawet pare machow z papierosa, bo go poprosil 
-
szatanista
- -#Long distance runner

Na przeciwko Jana 
ps. Administracjo kochana usuncie ten topic...

ps. Administracjo kochana usuncie ten topic...
prawa strona, rzad drugi/pierwszy, prawie naprzeciwko Janicka
Kroczniok -> ochroniarz w chuscie byl w ogole swietny, czasami opieral sie o barierki i jak nie mial nic do roboty to ryczal z nami teksty piosenek
Kroczniok -> ochroniarz w chuscie byl w ogole swietny, czasami opieral sie o barierki i jak nie mial nic do roboty to ryczal z nami teksty piosenek
Rycerzu coz Ty opowiadasz?? Przeciez ostatnie kilkaset metrow do lesniczowki pokonalismy razem. A ja po odbiorze piwa z baru zasiadlem przy stoliku z prawie cala smietanka tego forum przy jednym stolikuRycerzHeavyMetalu pisze:niczemu ,jeśli ja jestem autorem tematu to wiadomo że temat jest bezsensowny ....jestem wkurzony bo tyle fanów Iron Maiden tam było ,a żadnego nie udało mi się bliżej poznać pytam więc z ciekawości czy więcej sanktuarian było tam gdzie ja czy po drugiej stronie
no ba. trzeba było tlyko ruszyć szanowne 4 litery i się porozglądać 
Wiem tez to widzialemkobi pisze:Kroczniok -> ochroniarz w chuscie byl w ogole swietny, czasami opieral sie o barierki i jak nie mial nic do roboty to ryczal z nami teksty piosenek
Szymon pisze:Rycerzu coz Ty opowiadasz?? Przeciez ostatnie kilkaset metrow do lesniczowki pokonalismy razem. A ja po odbiorze piwa z baru zasiadlem przy stoliku z prawie cala smietanka tego forum przy jednym stolikuRycerzHeavyMetalu pisze:niczemu ,jeśli ja jestem autorem tematu to wiadomo że temat jest bezsensowny ....jestem wkurzony bo tyle fanów Iron Maiden tam było ,a żadnego nie udało mi się bliżej poznać pytam więc z ciekawości czy więcej sanktuarian było tam gdzie ja czy po drugiej stronie![]()
Nie opowiadaj wiec ze nie miales okazji, bo okazja byla wyjatkowa
z tym ze ja mówie teraz o koncercie nie o zlocie ,na zlocie spałem sobie na kanapie i to przez 2 godziny ,jeśli ktos przechodził koło kanapy koło barku to pewnie widział jak chrapałem ,byłem bardzo zmęczony
No ja od czwartku nie spalem - podroz do Pragi, ogromne upaly, koncert, powrot do Polski, znowu upaly koncerty, zlot i rano jeszcze autem wracalem
Ryzerzu Ty cos slaby zawodnik jestes?? Ja taki cienias i dalem rade a Ty nie?? :> Tak nie moze byc 
Prawa strona. Ja to ten w koszulce Iron Maiden i z długimi włosami 
ja nie spałem od soboty 6 rano gdy wstałem ,potem już nie mogłem zasnąc ,o 2 rano w niedziele pojechałem pociągiem na koncert ,wiem ze za szybko ale ja już nie mogłem wytrzymać
lewa strona sektor 35
prawie cały czas stałem pod barierkami na dole. pozdrawiam all :beer
- real_alien
- -#Long distance runner

Mniej lub bardziej, ale zawsze lewa strona 
- Powerslave
- -#Prisoner

ten koles na srodku miedzy prawa i lewa strona ? widzialem jak klaskal razem z nami i doslownie tak jak Bruce podnoscil rece kiedy tlum mial krzyczecKroczniok pisze:Wiem tez to widzialemkobi pisze:Kroczniok -> ochroniarz w chuscie byl w ogole swietny, czasami opieral sie o barierki i jak nie mial nic do roboty to ryczal z nami teksty piosenek
"There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy"
Lewa strona ,przy środkowej barierce, na przeciwko Bruce.
Walka o odpowiednią pozycję była niesamowita ,do dzisiaj boli mnie całe ciało
Walka o odpowiednią pozycję była niesamowita ,do dzisiaj boli mnie całe ciało
Lewa a właściwie środek :d
No właśnie ja też lewa przy środkowych barierkach
przynajmniej na początku bo później było wielkie falowanie
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 017
- Powerslave
- -#Prisoner

no te fale tez byly niezle, w pewnym momencie na IM poleglem na ziemie razem z chyba 30-40 osobami
i tylko kazdy w kolo krzyczal "wstawaj!" do kazdego kto lezal
no i wlasnie podczas tej fali odplynalem od barierek 
"There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy"
Lewa:) Na Nightwishu się tam dopchnęłam i przez całych Maidenów miałam barierkę! :rocx Tylko ludzie koło mnie jacys sztywni...
Ale co tam, oni nie hccieli się bawic, ale to jeszcze nie znaczy,ze nie bawiłam się ja. Tylko patrzyli na mnie jakos dziwnie jakby to było takie nietypowe,ze na koncercie się bawi, skacze, wrzesczy, a nie stoi jak kołek;)
Eddie Rips Up Chorzów! 29 maja 2005r