Iron Maiden w TV

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

bartekIM
-#Charlotte
-#Charlotte

Re: Iron Maiden w TV

Post autor: bartekIM »

panowie jaki jest program do zgrania tych filmów z LIVE STREAM bo to zrobie u mnie idzie zajebioza
Yaaqb
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Yaaqb »

bartekIM pisze:panowie jaki jest program do zgrania tych filmów z LIVE STREAM bo to zrobie u mnie idzie zajebioza
tee a jest juz ta transmisja w necie?
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Teraz leci R.E.M. live. :)
lucek664
-#Invader
-#Invader

Post autor: lucek664 »

widocznie tamto przedtem to był jakiś przerywnik... :roll:
Yaaqb
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Yaaqb »

Ok juz wszystko wiem polapalem sie :D
bartekIM
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: bartekIM »

no i co jest jakis prgram??
Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Piwowarus »

A czy Maiden będzie transmitowane przez internet?? Po wejści na ich stronkę w programie na dziś nie ma Maiden :?
Awatar użytkownika
hiroszima
-#Invader
-#Invader

Post autor: hiroszima »

a ja mam inne pytanie. koncert maiden bedzie w normalnej tv pusczony jak to bylo w 2003 roku?
lucek664
-#Invader
-#Invader

Post autor: lucek664 »

Piwowarus pisze:A czy Maiden będzie transmitowane przez internet?? Po wejści na ich stronkę w programie na dziś nie ma Maiden :?
no właśnie... Maideni wchodzą na scenę o 22.10, a jakiś Tocotronic zaczyna się 21.25
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Maiden zostanie dopisane pewnie trochę później. Tak było wczoraj z R.E.M.
Awatar użytkownika
hiroszima
-#Invader
-#Invader

juz jest dopiasane. mam program do zgrania dzwieku z tego koncertu (bez obrazu niestety). jest on pod adresem: http://members.lycos.co.uk/hiroszim/total.rar. nalezy w ustawieniach tego programu ustawic zgrywania "software" i juz :) potem zapisac to jako wav mozna. a z wav innym programem do mp3. jesli ktos bedzie mial jakies problemy z nim zapraszam na gg - wyjasnie. polecam ten program tym osobom ktore maja dobre lacze i najlepsza jakosc transmisji tego koncertu dziala im plynnie bo wtedy dzwiek jest dobrej jakosci i w stereo. pozdro
Awatar użytkownika
ronn
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: ronn »

hiroszima pisze:juz jest dopiasane. mam program do zgrania dzwieku z tego koncertu (bez obrazu niestety). jest on pod adresem: http://members.lycos.co.uk/hiroszim/total.rar. nalezy w ustawieniach tego programu ustawic zgrywania "software" i juz :) potem zapisac to jako wav mozna. a z wav innym programem do mp3. jesli ktos bedzie mial jakies problemy z nim zapraszam na gg - wyjasnie. polecam ten program tym osobom ktore maja dobre lacze i najlepsza jakosc transmisji tego koncertu dziala im plynnie bo wtedy dzwiek jest dobrej jakosci i w stereo. pozdro
Po co audio nagrywac, jak mozesz rowniez video?

--> http://www.wmrecorder.com/?src=Putfile3
transylvania
Ancient Mariner
-#Invader
-#Invader

Post autor: Ancient Mariner »

Wlasnie ogladam ten stream z RamR - teraz gra Feeder - wczesniej nigdy ich chyba nie slyszalem, ale to co slysze to jest zajefajne!! :)
Jakosc obrazu i dzwieku tez super (chociaz chwile temu przerwalo polaczenie :? ) - lacze jest co najmniej 1Mbps wiec mam powinno byc OK ...
Ostatnio zmieniony sob cze 04, 2005 9:37 pm przez Ancient Mariner, łącznie zmieniany 1 raz.
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Szymon »

ja chyba zgram w gorszej jakosci i samo audio tylko bo w lepszej jakosci mam dziwek, ale obraz skacze :? Bede zgrywal zwyklym audio recorderem, ale jak ktos moze tym programikiem rowniez obraz nagrac to super.

O ktorej Maiden wychodzi na scene??
Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Piwowarus »

Maiden wchodzi na scene o 22.10

Właściwie ktos z mocnym łączem mógłby zgrać zarówno dżwięk jak i obraz a później to jakoś udostępnić na sanktuarium
Ancient Mariner
-#Invader
-#Invader

Szymon pisze:ja chyba zgram w gorszej jakosci i samo audio tylko bo w lepszej jakosci mam dziwek, ale obraz skacze :? Bede zgrywal zwyklym audio recorderem, ale jak ktos moze tym programikiem rowniez obraz nagrac to super.

O ktorej Maiden wychodzi na scene??
Niby o 15.10 czasu srodkowomeksykanskiego. :wink:
Teraz gra jeszcze Feeder, ale wg planu Tocotronic juz powinien byc na scenie, wiec moze sie to wszystko troche opoznic. No ale z drugiej strony to niemiecki festival, wiec wszystko powinno byc punktualnie :)
Ancient Mariner
-#Invader
-#Invader

ronn pisze:
hiroszima pisze:juz jest dopiasane. mam program do zgrania dzwieku z tego koncertu (bez obrazu niestety). jest on pod adresem: http://members.lycos.co.uk/hiroszim/total.rar. nalezy w ustawieniach tego programu ustawic zgrywania "software" i juz :) potem zapisac to jako wav mozna. a z wav innym programem do mp3. jesli ktos bedzie mial jakies problemy z nim zapraszam na gg - wyjasnie. polecam ten program tym osobom ktore maja dobre lacze i najlepsza jakosc transmisji tego koncertu dziala im plynnie bo wtedy dzwiek jest dobrej jakosci i w stereo. pozdro
Po co audio nagrywac, jak mozesz rowniez video?

--> http://www.wmrecorder.com/?src=Putfile3
Ronn -> ten link cos nie dziala. Znasz jakies inne programy??
Henkel
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Henkel »

Mam mozliwosc zgrania obrazu i dzwieku w jakosci High wiec postaram sie nagrac koncert. Nie wiem tylko, gdzie moglbym go potem wrzucic bo troszke zajmie, a jak uploadne go na swoj serwer to mi limit spadnie do zera bardzo szybko, jak sie wszyscy sanktuarianie na to rzuca :).
El Dorado

Post autor: El Dorado »

Henkel pisze:Mam mozliwosc zgrania obrazu i dzwieku w jakosci High wiec postaram sie nagrac koncert. Nie wiem tylko, gdzie moglbym go potem wrzucic bo troszke zajmie, a jak uploadne go na swoj serwer to mi limit spadnie do zera bardzo szybko, jak sie wszyscy sanktuarianie na to rzuca :).
to najwyzej wrzucisz na swoj server.. dasz linka TYLKO komus kto wrzuci to na lepszy server i dopiero wtedy sie to udostepni sępom
Awatar użytkownika
hiroszima
-#Invader
-#Invader

Henkel pisze:Mam mozliwosc zgrania obrazu i dzwieku w jakosci High wiec postaram sie nagrac koncert. Nie wiem tylko, gdzie moglbym go potem wrzucic bo troszke zajmie, a jak uploadne go na swoj serwer to mi limit spadnie do zera bardzo szybko, jak sie wszyscy sanktuarianie na to rzuca :).
nie bedzie problemu. pamiatej tylko by to zgrac a potem sie pomysli co dalej z tym zrobic. liczymy na ciebie!
ODPOWIEDZ