Nagrano - 267 mb w formacie Real Audio. W dwoch albo trzech miejscach sie zrobil lekki "zaciach" (albo moje lacze nie wyrobilo albo stream nie wyrobil), ale da sie to przebolec. Jesli moglbym to gdzie upnac to prosze o jakis namiar - dopoki nie bedzie emisji i nagrania w TV warto miec choc to .
To byl moj pierwszy koncert na trasie Szkoda, ze tylko w internecie. Brzmienie fantastyczne, choc Adrian moze troche za cicho.
Bruce - spiewa genialnie...czapki z glow.
Dla mnie kawalkiem wieczoru bylo Phantom - prawdziwa uczta.
:solo
Henkel pisze:Nagrano - 267 mb w formacie Real Audio. W dwoch albo trzech miejscach sie zrobil lekki "zaciach" (albo moje lacze nie wyrobilo albo stream nie wyrobil), ale da sie to przebolec. Jesli moglbym to gdzie upnac to prosze o jakis namiar - dopoki nie bedzie emisji i nagrania w TV warto miec choc to .
Z tego co widziałem to MaYeR ma gmaila. Zapytaj go może ma jeszcze zaproszenia do wykorzystania.
Podzieli się na mniejsze części i możnaściągać.
W tej chwili ktos na oficjalnym forum IM wrzuca tez nagrany koncert na jakis serwer. Jesli to sie potwierdzi to nie bede chyba nawet musial swojego uploadowac, ale mimo wszystko postaram sie znalezc troche miejsca .
Jak ktoś gdzieś znajdzie to niech da linka. Jak la mnie koncert w Pl był lepszy, chociażby dlatego że na nim byłem a nie przez neta no i Bruce miał większy konakt z publicznością
Majek pisze:Cały czas nie mogę pojąć czemu inne kraje mogą, a Polska nie
W Polsce się nie da bo tu się promuje hiphop i tym podobne ch******o.
Święte słowa...
Ja sobie wczorajszy koncercik w ramach Rock Am Ring obejrzałem (przy okazji, oczywiście, powspominałem troszkę występ w Chorzowie => ). Co prawda rozdzielczość była słaba, ale co tam - w przypadku mojego ukochanego zespołu to nie gra roli
... nie wiem czy mi cos padło na wzrok a może wypiłem tej nocy zbyt dużo piwa ... jednak jak sobie dobrze przypominam Eddie w Chorzowie był w skórze i jeansach natomiast tutaj pojawił się chyba ten z trasy ,,Piece of Mind" w kaftanie bezpieczeństwa ....
Dzieki za link Hiroszima:) Na glownej bylo napisane ze dopiero po 11 czerwca beda retransmisje w tv i na necie dlatego wczoraj przegapilem Zreszta bylem w tym czasie na SACRIFEST. Ale juz sciagam i za 2-3h wszystko nadrobie Swoja droga to juz sie pogubilem kiedy i gdzie beda transmisje w tv i w necie. Czekamy na boota video z Chorzowa
No to jest. Gotowy "bootleg" do ściągnięcia. Szczegóły co do jakości nagrania znajdują się na stronie. Polecam przeczytać znajdujące się tam info zanim zaczniecie ściągać bo może komuś taka wersja nie będzie pasować.
Prawdopodobnie ten serv nie ma limitu transferu. A czy to prawda - okaże się już niebawem
Probuje sciagac z tego torrenta roznymi programami: BitLord, TurboTorrent, BitTornado. Caly czas mam status: connecting, ale nie chce nawiazac polaczenia Czy ma ktos podobny problem? Jakies wskazowki? Bede wdzieczny...