Do dnia koncertu bylo sprzedane 27 tys. biletow. Koles z Mystic powiedzial, ze w dniu wystepu powinno sie sprzedac jeszcze od 3 to 5 tys. wejsciowekGreddo pisze:A tak wogóle to ile nas tam było wszystkich? Są gdzieś jakieś dane? Rod twierdzi, że 25.000, Nicko, że 27.000, widać, że liczyli 'na oko'
29/05/2005 - Eddie Rips Up Mystic Festival @ Stadion Śląski
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 29/05/2005 - Eddie Rips Up Mystic Festival @ Stadion Śląski
jednak Nicko zza perkusji widzi lepiej 
\m/ Stay Heavy \m/
no tutaj podają media ze było ok. 30 tys. ludzi... ja byłem usadowiony w sektorze, i nie wyglądało mi to na 30 000... no ale coz, pierwszy raz byłem na takim zdarzeniu, i widocznie moje oko źle przeliczyło liczbe widzow

ja myśle że było ok.30 tys. ludzi na stadionie ,ale napewno nie 30 tys. fanów , trudno nazwać niektórych ludzi fanami ,którzy patrzyli na mnie jak na idiote gdy krzyczałem Maiden na 5 minut przed koncertem ,albo tych co nie potrafili powtórzyć I am Running Free za Brucem ,jakby wcześniej LAD nie słyszali ,dobrze że ja tam ratowałem sytuacje 
Dokladnie powinni jak na meczu dawac zolte kartki za nie spiewanie i jak ktos dostanie 2 zolte to dostaje czerwona i opuszcza stadion!! Wtedy by zostali sami prawdziwi fani i byla by najlepsza zabawa na swiecie...
:rocx

:rocx
ale teraz to sędziowie tacy przekupni.....
wokalista kreatora mowil cos o 30 tysiacach
Ave.
Tak czytam Wasze posty i widze ze oceniacie koncert IM wyżej niz koncert Metallica. Uważam ze nie ma co porównywac tych koncertów, koncert Metallica był zdecydowanie wiekszym wydarzeniem. IM jest w Polsce zdecydowanie czesciej wiec frekfencja byla mniejsza. Oba zespoły grają świetnie, wiec nie mam zamiaru komentowac piosenek czy wykonania. Wypowiem sie jedynie na temat samego koncertu.
Wg. mnie, koncert Metallica wypadł zdecydowanie lapiej:
- Metallica grałą dłużej niz IM
- brak tebelbimów na IM to spory minus
- słabsze nagłośnienie niz na Metallica
- elekty na Metallica jak płomienie czy efekty podczas One wymiotły
- na IM bylo zdecydowanie mniej ludzi (jakies 30 tys mniej) dlatego tez nie bylo takiego scisku co jest plusem dla IM
- jakos mało osób skakało czy spiewało (wyjątek "I'm running free") na IM (bynajmniej kołomnie)
Ogólnie koncert IM jak i koncert Metallica był zajebisty :-)
Tak czytam Wasze posty i widze ze oceniacie koncert IM wyżej niz koncert Metallica. Uważam ze nie ma co porównywac tych koncertów, koncert Metallica był zdecydowanie wiekszym wydarzeniem. IM jest w Polsce zdecydowanie czesciej wiec frekfencja byla mniejsza. Oba zespoły grają świetnie, wiec nie mam zamiaru komentowac piosenek czy wykonania. Wypowiem sie jedynie na temat samego koncertu.
Wg. mnie, koncert Metallica wypadł zdecydowanie lapiej:
- Metallica grałą dłużej niz IM
- brak tebelbimów na IM to spory minus
- słabsze nagłośnienie niz na Metallica
- elekty na Metallica jak płomienie czy efekty podczas One wymiotły
- na IM bylo zdecydowanie mniej ludzi (jakies 30 tys mniej) dlatego tez nie bylo takiego scisku co jest plusem dla IM
- jakos mało osób skakało czy spiewało (wyjątek "I'm running free") na IM (bynajmniej kołomnie)
Ogólnie koncert IM jak i koncert Metallica był zajebisty :-)
Rozpalacz co do scisku.. na metalice pod sama scena bylo 1000 razy luzniej niz na maiden.. i co z tego ze na mecie bylo wiecej ludzi 
na Mecie to ja się nawet nie spociłem
tutaj jakaś atmosfera była lepsza zdecydowanie, nie wiem czemu, ale tak się stało
tutaj jakaś atmosfera była lepsza zdecydowanie, nie wiem czemu, ale tak się stało
hehe... co z tego ze na metallice było wiecej ludzi, jak na Ironach atmosfera byla lepsza. na nastepnym koncercie Ironów napewno bedzie z 5 razy tyle ludzi i zrobą koncert "Rock In Chorzów" 
To już 5 dzień po...
Powiem tyle, bezpośrednio po, miałem trochę mętlik w głowie, ale z każdym kolejnym dniem od koncertu coraz bardziej żałuje, że już po, że tylko tyle, że nie 3 koncery ale jeden. Ach... smutek i nostalgia. No ale cóż. Pozostaje czekać na więcej i słuchać płytek (tak jak ja to czynię piłując "Piece of Mind" na winylu właśnie w tej chwili).
Powiem tyle, bezpośrednio po, miałem trochę mętlik w głowie, ale z każdym kolejnym dniem od koncertu coraz bardziej żałuje, że już po, że tylko tyle, że nie 3 koncery ale jeden. Ach... smutek i nostalgia. No ale cóż. Pozostaje czekać na więcej i słuchać płytek (tak jak ja to czynię piłując "Piece of Mind" na winylu właśnie w tej chwili).
reaktywacja
A ja cały tydzień chodzę nie wyspany i się zawieszam
ehh no coż było minęło chłopaki wrócą z nową płytą 
-
Killler
Gdzie można zdobyc pelen koncert na video?
Moze ktos z adminstracji wie?
w topicu o audio i video z mystica powinienes znalezc aktualne info o czyms takim...bootlegi są ponoc "w drodze"Killler pisze:Gdzie można zdobyc pelen koncert na video?
-
Killler
Bylem na stronie mystica i nic nie znalazłem.
Moglbyscie podac konkretne adresy i linki?
-
Killler
Bylem na stronie mystica i nic nie znalazłem.
Ehh... Chciałeś na oficjalnej stronie Mystica znaleźć bootleg ?Killler pisze:Bylem na stronie mystica i nic nie znalazłem.
Prosze Pana, 35 lat i kuleje u Pana czytanie ze zrozumieniem 
Ja byłem na oficjalnej Maiden, ale coś słabo aktalizują bo nawet z Katowic 2003 nawet nie ma 
reaktywacja