wielkie dzieki ziomuśVavoom pisze:No to jest. Gotowy "bootleg" do ściągnięcia. Szczegóły co do jakości nagrania znajdują się na stronie. Polecam przeczytać znajdujące się tam info zanim zaczniecie ściągać bo może komuś taka wersja nie będzie pasować.
Prawdopodobnie ten serv nie ma limitu transferu. A czy to prawda - okaże się już niebawemReklamami się nie przejmujcie. Najlepiej F11
![]()
http://vavoom1984.spymac.com/im-rar05/
Iron Maiden w TV
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden w TV
swietna robota :beerVavoom pisze:No to jest. Gotowy "bootleg" do ściągnięcia. Szczegóły co do jakości nagrania znajdują się na stronie. Polecam przeczytać znajdujące się tam info zanim zaczniecie ściągać bo może komuś taka wersja nie będzie pasować.
Prawdopodobnie ten serv nie ma limitu transferu. A czy to prawda - okaże się już niebawemReklamami się nie przejmujcie. Najlepiej F11
![]()
http://vavoom1984.spymac.com/im-rar05/
Slowem:R.E.M., Iron Maiden, Billy Idol und The Hellacopters:
alle in voller Länge!
:-)
Thomas Bachmann
rockpalast [05. Juni 23:05]
Piatek: REM
Sobota: Maiden
Niedziela: Billy Idol i The Hellacopters.
Pelne koncerty w WDR
ja sciagłem prze torrenta z mininovy IMRAR205 video poprostu zajebioza
Niech ktos da namiary na ten SVT czy to wogule da sie oglądac i czy jest rozkodowane
Niech ktos da namiary na ten SVT czy to wogule da sie oglądac i czy jest rozkodowane
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

To kto nagrywa Maiden z WDR????
Pamiętam, że ktoś od nas jest odpowiedzialny za genialny rip z TV z Rock Am Ring 2003...
Pamiętam, że ktoś od nas jest odpowiedzialny za genialny rip z TV z Rock Am Ring 2003...
Niejaki Camel zdaje sie?? :>
Rockpalast 20 Jahre ROCK AM RING
Ze strony WDR: http://www.rockpalast.de/konzerte/2005/rock_am_ring/
Coś o Iron Maiden ma być dzisiaj w nocy o 01:28 i ma trwać do 03:02 oczywiście na WDR.
Pozdrawiam:
Janusz
Coś o Iron Maiden ma być dzisiaj w nocy o 01:28 i ma trwać do 03:02 oczywiście na WDR.
Pozdrawiam:
Janusz
czyli cały koncert będzie, bo 1,5 h 
Może być to materiał z fragmentami koncertu poprzedzielany wywiadami. Nie liczył bym na cały występ bo nie wiem jak tam z prawami autorskimi. Jeżeli planowane jest wydanie jakiegoś DVD w tego festiwalu to marne szanse na cały koncert taki jaki był.
Pozdr.
Janusz
Pozdr.
Janusz
musi pokieruje troche talerzem na lewo i prawo i cos znajde. Jak by co dam znacWICKER MAN pisze:Rock Am Ring: www.rock-am-ring.com - dodatkowo transmisja bodajże w niemieckiej WDR (przynajmniej tak było w 2003 roku - kto z Was ją odbiera?) oraz skrócone koncerty w brytyjskim mtv 2.
Zdaje sie, ze gdzies byl zapowiedziany caly koncert, wiec raczej taki bedzie. W 2003 roku tez byl w calosci wyemitowany, wiec z kasa na tranmisje tym razem tez problemu nie powinni miec 
LOL - na tej stronie jako próbkę muzyki Maidenów dalie Fear of the Dark z RiR 
Od Hot Birda tzn. tam gdzie jest Cyfra i Polsat trzeba talerzem na lewo. WDR jest nie kodowany.
Parametry kanału:
częstotliwośc transpondera: 11836
SR: 27500
FEC: 3/4
Polaryzacja: Horizontal
22kHz: TAK
Parametry kanału:
-
El Dorado
nagrasz to na VHS??odja pisze:Od Hot Birda tzn. tam gdzie jest Cyfra i Polsat trzeba talerzem na lewo. WDR jest nie kodowany.
Parametry kanału:
No wlasnie jest z tym problem, bo niestety nie posiadam ani magnetowidu ani karty TV w PC. Jeżeli uda mi się do wieczora złapać kumpla to być może pożycze od niego jakiś sprzęt do nagrywania.
Janusz
Janusz
A ja mam WDR i będe to dzisiaj oglądać i srpróbuje to nagrać
Pozdrawiam
UP THE IRONS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rocx :solo :beer
Pozdrawiam
UP THE IRONS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rocx :solo :beer
Wytłumaczcie mi bo tępy jestem... Czy na Cyfrze+ bedzie sie dało jakoś WDR złapać?
Na tunerze Cyfry+ programy WDR programują się na pozycjach od 731 do 738. Trzeba tylko przesunąć antene w lewo. Najprościej wklepać z pilota numer 731 i później delikatnie przesuwać talerz w lewo aż coś "złapie".
-
El Dorado
hmmm z łodzi jestes tak?odja pisze:No wlasnie jest z tym problem, bo niestety nie posiadam ani magnetowidu ani karty TV w PC. Jeżeli uda mi się do wieczora złapać kumpla to być może pożycze od niego jakiś sprzęt do nagrywania.
Janusz
dzięki :rocx