Na litośc Boską człowieku sprawdzaj swoje posty w Wordzie bo robisz błędy na poziomie 1 klasy podstawówkiIM pisze:Powinno byc że przez załóżmy pierwszy miesiąc boot będzie dla fanklubowiczów żeby sobie ściągneli pierwsi a potem powinien byc udostępniony dla wszystkiech i tak jak by sie wszyscy żucili na tego boota to nikt niemógł ściagnąc bo by był cały serwer zapchany i by nic z tego niebyło albo transfer by szedł jak krew z nosa
IRON MAIDEN "Poland, We Salute You!!!" 29.05.2005
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 357
Re: IRON MAIDEN "Poland, We Salute You!!!" 29.05.2005
Pomijając błedy całkiem madrze napisał, ale mawpa i tak udostępni to od razu tylko nie bardzo wiem jak 
Killer powinieneś być zbanowany za swoją głupotę. Z twojego (z małej litery, bo mam brak szacunku dla takich) postu wynika jakbyś wszystkim tu groził. Jeżeli będziesz taki porywczy to nikt ci tego bootlega nie udostępni! Ja wolę POCZEKAĆ i cieszyć się jak najlepszą jakością (jeżeli się da) niż oglądać/słuchać wersji niedopracowanej. Pamiętaj, że nikt tu nic nie obiecywał - co najwyżej udostępni to gratisowo.Killler pisze:Wrzucie w koncu koncert na serwer -duzo sie mowi malo się robi.
Do dziela Panowie ludzie czekają. :guns :guns :guns :guns :guns :guns :guns :guns :guns :guns :guns :guns :guns :guns :guns :guns :guns :guns :guns :guns :guns :guns :guns :guns :guns :guns :guns :guns :guns :guns :guns :guns :guns :guns :guns :guns :guns :guns :guns
Żałuję, że i tacy fani się zdarzają (jeżeli można go nazwać fanem).
Popieram przedmowce...nie no to prawda zreszta sobie przeczytaj temat CHORZOW 2005 DVD dla kolekcjonerow...jeden kolega tez byl w goracej wodzie kampany i zamowil wczesniej te DVD i teraz zaluje troche.. 
Zreszta trzebabylo samemu jechac na koncert i stac z kamera w lapie przez 2h to bys dopiero narzekal..
Cieszmy sie lepiej z tego ze wogole ktos cos robi

Zreszta trzebabylo samemu jechac na koncert i stac z kamera w lapie przez 2h to bys dopiero narzekal..
How long on this longest day...
Killer dobrze Młody powiedział trzebabyło to samemu kręcić i bys już to miał 
- Righ Druadh
- -#Charlotte

Pomysl z miesiącem przejsciowym dla nie-fanklubowiczów jes dobry. Jeszcze lepiej gdyby to bylo na torrencie - im wiecej osob tym szybciej leci 
"Poland, we salute you!"
I'm running free, yeah
I'm running free 
true, jak komus bardzo zalezy to bedzie miec dobry bodziec zeby sie do FC zapisac
ja chetnie ten miesiac dluzej poczekac, jesli w wakacje jeszcze to zobacze/uslysze to i tak bedzie dobrze ;]
ja chetnie ten miesiac dluzej poczekac, jesli w wakacje jeszcze to zobacze/uslysze to i tak bedzie dobrze ;]
-
Son Of A Gun
- -#Prodigal son

o ile dobrze pamietam, to killer mial pod swoim nickiem przez pewien czas opis "forumowy matol".. idealnie to do niego pasowalo.. moze by tak to przywrocic? 
I know what I want
And I say what I want
And noone can take it away.. (!!)
Ten napis dalej jest tyle, ze on sie zalogowal na nowo jako Killler a nie Killer i jeszcze pare nickow: botleg itpSon Of A Gun pisze:o ile dobrze pamietam, to killer mial pod swoim nickiem przez pewien czas opis "forumowy matol".. idealnie to do niego pasowalo.. moze by tak to przywrocic?
- piotrekkaz
- -#Charlotte

czy jest jakas szansa na zdobycie zapisu video z koncertu maiden w chorzowie lub innych ich koncertow w polsce,przez czlowieka ktory z netem laczy sie przez modem?
ja sobie sciagnac nic nie moge-lacze jest mizerne
czy moglby mi to ktos przeslac odplatnie oczywiscie?
ja sobie sciagnac nic nie moge-lacze jest mizerne
czy moglby mi to ktos przeslac odplatnie oczywiscie?
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
http://forum.sanktuarium.org/viewtopic.php?t=4080
lub
http://forum.sanktuarium.org/viewtopic.php?t=4216
Pierwsze DVD butcher sprzedaje za 25 zł, zresztą skontaktuj się z nim, to się dogadacie
lub
http://forum.sanktuarium.org/viewtopic.php?t=4216
Pierwsze DVD butcher sprzedaje za 25 zł, zresztą skontaktuj się z nim, to się dogadacie
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ostatnio Bruce salutował Finlandii. 
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Ech, im to można salutować. Tam jest więcej fanów metalu niż u nas hip hopu... Bądźmy przynajmniej dumni, że zostaliśmy położeni na tej samej półce co Fini