Dlaczego niektórzy ludzie nienawidzą Janicka ?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Dlaczego niektórzy ludzie nienawidzą Janicka ?
od razu nienawidzą....trochę gościa nie lubią,bo jest....hm...jakby to powiedzieć...dziwny 
powiem tak ... mi Janick do niedzieli byl obojetny, na koncercie stalem caly czas po jego stronie i naprawde zrobil na mnie bardzo sympatyczne wrazenie, pogodny, fajne miny strzelal, usmiechal sie do nas. Polubilem Gersa 
co przez to rozumiesz?trishia pisze:od razu nienawidzą....trochę gościa nie lubią,bo jest....hm...jakby to powiedzieć...dziwny
spójrz jak on wygląda....Urchin pisze:co przez to rozumiesz?trishia pisze:od razu nienawidzą....trochę gościa nie lubią,bo jest....hm...jakby to powiedzieć...dziwny
lol jak? niby pozostali sie czyms roznia?trishia pisze:spójrz jak on wygląda....Urchin pisze:co przez to rozumiesz?trishia pisze:od razu nienawidzą....trochę gościa nie lubią,bo jest....hm...jakby to powiedzieć...dziwny
no właśnie, niczym...wszyscy są tacy sami:/a czy ja mówiłam,że inni wyglądają normalnie?
umm troche to debilny powod zeby twierdzic ze jan jest dziwny...bo jest inny a reszta zespolu niby taka sama...
yyy...nvm
ide pocwiczyc paradidle
Jan RoX :rocx
yyy...nvm
ide pocwiczyc paradidle
cały zespół jest dziwny....(przynjamniej w moim odczuciu)...nie oceniam człowieka przyrównując go do 4 osób sotjących obok, bo przecież mogę go porównać z milionem innych, którzy żyją na świecie....Urchin pisze:umm troche to debilny powod zeby twierdzic ze jan jest dziwny...bo jest inny a reszta zespolu niby taka sama...
yyy...nvm
ide pocwiczyc paradidle![]()
czy dla was naprawdę świat kończy się na Iron Maiden?
nope...zaczyna się...trishia pisze: czy dla was naprawdę świat kończy się na Iron Maiden?
a dave też się ładnie uśmiechał
to było fajne, widać że oni się tam naprawdę dobrze bawili
to było fajne, widać że oni się tam naprawdę dobrze bawili
-
Deleted User 804
Ja go uwielbiam chociażby dlatego że dzięki niemu wygrałem2 bilety na mystic festival w radiu94. Było pytanie który z maidenów ma polskie korzenie. A poza tym lubię wszystkich z maidenów i nigdy do głowy by mi nie przyszło żeby któregoś nienawidzić
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Janick wymiata !! Przynajmniej jest żywiołowy na scenie, a nie tak jak np. adrian (dałem tylko przykład) stoi w miejscu.
Trishia
Jak wszyscy są dla ciebie dziwni i Maiden'i są ci obojętni, to co robisz na forum ?. Muzyków sie nie ocenia, po wyglądzie.
Trishia
Jak wszyscy są dla ciebie dziwni i Maiden'i są ci obojętni, to co robisz na forum ?. Muzyków sie nie ocenia, po wyglądzie.
gdybys widzial tegoroczny koncert w pradze to bys nie powiedzial ze Adrian tylko stoi w miejscu.. juz dawno nie widzialem zeby sie tak duzo ruszal jak teraz..Nocny Jastrząb pisze:Janick wymiata !! Przynajmniej jest żywiołowy na scenie, a nie tak jak np. adrian (dałem tylko przykład) stoi w miejscu.
Trishia
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Dałem, tylko przykładSim0n pisze:gdybys widzial tegoroczny koncert w pradze to bys nie powiedzial ze Adrian tylko stoi w miejscu.. juz dawno nie widzialem zeby sie tak duzo ruszal jak teraz..Nocny Jastrząb pisze:Janick wymiata !! Przynajmniej jest żywiołowy na scenie, a nie tak jak np. adrian (dałem tylko przykład) stoi w miejscu.
Trishia
spoko.. tylko troche chybionyNocny Jastrząb pisze:Dałem, tylko przykładSim0n pisze:gdybys widzial tegoroczny koncert w pradze to bys nie powiedzial ze Adrian tylko stoi w miejscu.. juz dawno nie widzialem zeby sie tak duzo ruszal jak teraz..Nocny Jastrząb pisze:Janick wymiata !! Przynajmniej jest żywiołowy na scenie, a nie tak jak np. adrian (dałem tylko przykład) stoi w miejscu.
Trishia
spoko.. tylko troche chybionyNocny Jastrząb pisze:Dałem, tylko przykładSim0n pisze:gdybys widzial tegoroczny koncert w pradze to bys nie powiedzial ze Adrian tylko stoi w miejscu.. juz dawno nie widzialem zeby sie tak duzo ruszal jak teraz..Nocny Jastrząb pisze:Janick wymiata !! Przynajmniej jest żywiołowy na scenie, a nie tak jak np. adrian (dałem tylko przykład) stoi w miejscu.
Trishia
choc fakt ze niegdys Adrian sie ruszal duzo mniej niz teraz
Janick jest świetnym gitarzystą i należy do Maiden - oto podstawowe powody, żeby go nie-nielubić. Ja go na przykład bardzo cenię jako muzyka
Janick jest zajefajny!!!! Ja uwielbiam każdego Irona tak samo! Nie robię wyjątków! Oni wszyscy są super i tacy pozostana do końca życia!!!! I jeżeli ktoś nienawidzi Janicka, to jest to pewnie jakiś cymbał co nie słucha Maidenów!!!!! Up the IRONS!!!!!!!!! :solo
Weźcie mnie na rzeź...
Janick to naprawde spoko facet. Nie wiem czy słyszeliście, ale kiedy Adrian odchodził z zespołu, Janick namawiał go żeby został. A jeżeli kogoś "denerwuje" jego zachowanie na scenie to jest to dla mnie żałosne. Każdy z gitarzystów Maiden ma charakterystyczną osobowość i niech tak zostanie. Nie wyobrażam sobie, żeby Gersa zabrakło w Maiden. :solo
może niektórzy by woleli blackowy makijaż