Materiały audio/video z Mystic Festival '05
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Materiały audio/video z Mystic Festival '05
ludzie kiedy bedzie ten bootleg AUDIO lub VIDEO na torrencie !?!??! ja sie doczekac nie moge... jak już będzie wrzucony na mininova.org to powiadomcie forumowiczów!!!

UWAGA !!Majek pisze:Rock am Ring (real) - 258 mb
http://s31.yousendit.com/d.aspx?id=2IQT ... CP2TT46BE0
MAM WIELKA PROSBE
sciagalem ten plik i na 10 min przed koncem zwiecha
chcialem od nowa sciagac, ale juz nie mozna, zatem ktos kto ma moglby mi to wrzzucic spowrotem na yousendit ???
z gooory dzieki
Righ Druadh pisze:Plik się wybłądził, nie wiem jak Wam sie udało wrzucić Rock Am Ring 230mbowy
Podzieliłem pliki na 3 części po ok 30 mb
Pierwszy z nich: Tuż przed wejściem, Tuż po wyjściu razem z fragmentem Dark Chest of Wonders, Fragment Dark Chest of Wonders
Drugi: Wishmaster, The Kinslayer i Wish I Had An Angel
kto rano wstaje ten opaske dostaje ;] hehe, ale kawal dobrej roboty ;]
Po obejrzeniu tych wszystkich krotkich filmikow ciekaw jestem jakosci tych bootow video mawpy i butchera. Swoja droga ktos tu kiedys wspominal ze ma super jakosc, wrecz telewizyjna jednego z utworow. Mozna juz to skads sciagnac?
-
Traderka
Server będzie wyłączony na noc,wstanie jak i ja bądź mój brat wstanie czyli 6-7.
sciagnalem z emule plik mystic 2005 okolo 25 mg, mp3,trwa 60min, ale cos mi to ostatniego wystepu ironow nie przypomina
upload niestety max 35 k, wiecej narazie nie udalo mi sie skompletowac, maksymalnie 10 polaczen, serwer bedzie przez kilka dni, ok 300MB filmow, ok 150MB zdjec
ftp://a@84.40.225.57:25/
ftp://a@84.40.225.57:25/
Wiem, że już dość próśb typu "przyślijcie to i tamto", ale mimo wszystko czy ktoś mógłby jeszcze raz umieścić gdzieś video z Rock Am Ring '05? Dotarło u mnie do 80% i nagle się posypało :/
dokladnie jak umnieFreeze pisze:Wiem, że już dość próśb typu "przyślijcie to i tamto", ale mimo wszystko czy ktoś mógłby jeszcze raz umieścić gdzieś video z Rock Am Ring '05? Dotarło u mnie do 80% i nagle się posypało :/
Witam!
Nagralem dwa filmiki: fragment High Hopes (Nightwish) 1:27 i Running Free (IM) 1:44
Widac niewiele, ale slychac calkiem dobrze :)
Nie mialem gdzie wrzucic, wiec zalozylem konto na wp.pl i pliki do sciagniecia znajduja sie w odpowiednich mailach (jako zalacznik) w folderze mystic.
Oto dane potrzebne do zalogowania:
login: mysticfest
haslo: chorzow290505
Link do zdjec podawalem w innym watku, przy okazji moge zapodac jeszcze raz - moze ktos nie zauwazyl.
www.republika.pl/fzk/mf.html
Pozdrawiam
rockfour
Nagralem dwa filmiki: fragment High Hopes (Nightwish) 1:27 i Running Free (IM) 1:44
Widac niewiele, ale slychac calkiem dobrze :)
Nie mialem gdzie wrzucic, wiec zalozylem konto na wp.pl i pliki do sciagniecia znajduja sie w odpowiednich mailach (jako zalacznik) w folderze mystic.
Oto dane potrzebne do zalogowania:
login: mysticfest
haslo: chorzow290505
Link do zdjec podawalem w innym watku, przy okazji moge zapodac jeszcze raz - moze ktos nie zauwazyl.
www.republika.pl/fzk/mf.html
Pozdrawiam
rockfour
nie bedziesz mial nic przeciwko jak wrzuce ten twoj filmik dzisiaj (sroda) jeszcze na swoj FTP oraz na ftp sklepu komputerowego (transfer tam niestety 10kilo na osobe ale dobre i to)rockfour pisze:Witam!
Nagralem Running Free (IM) 1:44
ps. w ciagu kilku dni w firmie wykupia dobry serwer wiec tam tez wszystko wrzuce - beda dobre transfery
-
Traderka
FTP is up i czeka na ściąganie/wrzucanie.
nie umiem sie wbic na tego ftpa <placze>. probowalam i flashgetem i total commanderem <placze>.
ide sie zastrzelic
ide sie zastrzelic
Nie widze przeszkod :)heniusss pisze: nie bedziesz mial nic przeciwko jak wrzuce ten twoj filmik dzisiaj (sroda) jeszcze na swoj FTP oraz na ftp sklepu komputerowego
Pozdrawiam
rockfour
ten ftp maiden666.no-ip.info jakos tak mi nie dziala jak chce cos sciagnac to wyswietla mi kmunikat ze jest jakis blad w sciaganiu plikow czy kotos moglby mi powiedziec czemu? 
Miło by było gdyby częśc ludzi wrzucila cos na yousendit, a potem kolejni. to trwa przeciez zaledwie kilka minut 
- Iron_Simon
- -#Wrathchild

Dokladnie!!! Ja na przyklad wogole nie moge sie dostac na ftpa podanego wczesniej!!! jezeli ktokolwiek posciagal z tego ftpa: ftp://maiden666.no-ip.info jakiekolwiek materialy to niech wrzuca na www.yousendit.com najprostszy i najszybszy chyba sposob!!! Badzcie tacy laskawi i podzielcie sie z innymiNatalia pisze:Miło by było gdyby częśc ludzi wrzucila cos na yousendit, a potem kolejni. to trwa przeciez zaledwie kilka minut
Fender pisze:UWAGA !!Majek pisze:Rock am Ring (real) - 258 mb
http://s31.yousendit.com/d.aspx?id=2IQT ... CP2TT46BE0
MAM WIELKA PROSBE
sciagalem ten plik i na 10 min przed koncem zwiecha
chcialem od nowa sciagac, ale juz nie mozna, zatem ktos kto ma moglby mi to wrzzucic spowrotem na yousendit ???
z gooory dzieki
Ponawiam prosbe kolegi i dałaczam sie do niej! Niech ktos wrzuci jeszcze raz ten koncercik
Traderka pisze:Postawiłam na moim łączu FTP, nie jest wspaniały,ale zawsze coś.Pościągałam wszystko co tu udostępnialiście i nie tylko, proszę uploadować też,to czego nie mam,ludzie będą mogli ściągać potem nowości !!!
HOST : ftp://maiden666.no-ip.info
port : 21 [ STANDARD ]
login : sanktuarium
password : sanktuarium
Second account - UPLOAD only !
login/password : iron
Konto POWYŻEJ jest zarówno do DOWNLOADU ( ściąganie ) i UPLOADU ( WYSYŁANIE ),więc proszę i to i to.
@PS. Na FTP jest bootleg wszystkich ( oprócz Frontside ) zespołów audipo nagranych na stadionie przez mojego brata !~
@PS2. ! Czasem ISP ( Internet Service Provider ) rozłącza mnie,ale ja przeważnie obecnie siedzę w domu,więc jak zobaczę to szybciutko się łączę ponownie :-)
@PS3. Zauważcie,że udostępniam SWOJE łącze,dlatego proszę o uploady.
Jakieś pytania ? GG : 3788125
nie moge wejsc, mimo ze pare razy probowalem, wyswietla mi sie cos takiego: nie mozna zalogowac sie do ftp za pomoca okreslonej nazwy uzytkownika i hasla :/
pewnie dlatego, że zmieniły się login i pass - sprawdź parę postów wcześniej