Zmiana w secie !!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Zmiana w secie !!!
Ja tam najbardziej cieszyłem się z Another Life, a przy Phantom of the Opera dostałem orgazmu 
ja przy Remember Tomorrowlevy88 pisze: a przy Phantom of the Opera dostałem orgazmu
Ja przy POTO , RT i Prowler pięknie to zagrali i oczywiście piosenka otwierająca Murders in the rou morgue 
Jego strataEvE pisze:Wicker napisał że to wina publiki, a przecież Another Life też nie każdy mógł skojarzyć
To jakis zart ??? ...sypiaj wiecejEvE pisze: mogli właśnie AL czy Driftera zmienić.
NiestetyEvE pisze:A Wrathchild będzie, za rok
Wg mnie bylo troszke za malo tych niby mniej znanych kawalkow, mogli sie chlopaki bardziej postarac, bo takiego Killers to juz na 99% nie uslysze na zywo
w Chorzowie Set był OK :solo
Byl nawet bardziej niz ok
Super ze zagrali takie koncertowe rarytasiki jak Drifter, Another Life czy Murders in the Rue Morgue.
eej
ja tam wolę Charlotte. Jak wspominał przedmówca "Wratchilda" można usłyszeć prawie na każdej płycie "live" Ironów. Jedyne co mi brakowało w Chorzowie to "Still life" i może "Flight of Icarus". Sporą niespodzianką był dla mnie "Drifter"
Źle się wyraziłam, cieszę sie, że to właśnie zagrali, ale jeśli by mieli sugerować się publiką ,to właśnie to mogliby zmienić.iron84 pisze:To jakis zart ??? ...sypiaj wiecej
EvE pisze:A Wrathchild będzie, za rok
Ja nie narzekam, chociaż nie wiem co wolę, czy Killers czy toiron84 pisze:Niestety
my wiemy, nie Iron?EvE pisze: Ja nie narzekam, chociaż nie wiem co wolę, czy Killers czy to
no przyznam - Killers to dla mnie jedyna wada tego seta a właściwie brak Killers
Yaaqb pisze:my wiemy, nie Iron?EvE pisze: Ja nie narzekam, chociaż nie wiem co wolę, czy Killers czy to
No ba :beer
yyyyyyyy......... nie czaje?Yaaqb pisze:my wiemy, nie Iron?EvE pisze: Ja nie narzekam, chociaż nie wiem co wolę, czy Killers czy to
Nie wiem co wolałabym usłyszeć czy Killers czy Wrathchild chociaż wiem, że Wrathchild jeszcze usłyszę :].
no wlasnie, Ty nie wiesz co bys chciala uslyszec, a ja i Iron84 na przyklad bardzo dobrze wiemy ze wolimy Killers 
przyłonczam się, też mi szkoda killersów i wolę ten kawałek niż wrathchild

AAaaaaaaaaaa, nie zakapowałąm że "nie Iron:)" było do Iron84 i myślałąm, że chodzi o piosenkęYaaqb pisze:no wlasnie, Ty nie wiesz co bys chciala uslyszec, a ja i Iron84 na przyklad bardzo dobrze wiemy ze wolimy Killers
W zasadzie wolałabym jednak Killers, ale i tak nie było ani jednego ani drugiego i nie ma nad czym rozstrząsać
Juras przylonczasz sie? :>
W Oslo panowie zagrali ponownie Szarlotke
ciekawe jak wypadla hehe
A mieliśmy być tacy oryginani.Michcio pisze:W Oslo panowie zagrali ponownie Szarlotkeciekawe jak wypadla hehe
Jak publika zareagowala na zmianę? A zespół powiedział coś na ten temat?
hmmmmmmm to moze się jeszcze pojawiły diabełki na scenie?
podobno to sciema z CTH.........