Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
gdzies muszą byc te filmy?
Wwalcie do sieci w koncu ten koncert. :guns
Ludzie chca sciagac.
Chce wszystko jeszcze raz przezyc.
spokojnie, nie masz szacunku dla innych. Inni sie meczyli, przyniesli sprzet, nagrali, teraz to obrabiaja, a ty co??gdzies muszą byc te filmy?
Wwalcie do sieci w koncu ten koncert. :guns
Ludzie chca sciagac.
Chce wszystko jeszcze raz przezyc.
:guns Killer :guns chyba wziął to na poważnie o ile sie nie myle....Ja byłem na oficjalnej Maiden, ale coś słabo aktalizują bo nawet z Katowic 2003 nawet nie ma
Przypomniało mi sie a propos atmosfery, jak przed Spodkiem w 2003 widziałam całą Maidenową rodzinkę. Tatuś lat może 45, odziany w katanę z naszywkami różnej maści wśród, których zaszczytne miejsce zajmowała wielgachna głowa Eddiego, mamusia toczka w toczkę jak tatuś, tylko glany miała zielone i taki bąbel, może sześcioletni, ubrany w lenary FOTD i zawinięty w flagę Edward The Greattutaj jakaś atmosfera była lepsza zdecydowanie, nie wiem czemu, ale tak się stało
Koles - na glowe upadles? Teksty w stylu "dlugo jeszcze" i strzelanie emotkami zniechecily by kazdego aby Ci cokolwiek udostepnic.Czas na video :guns :guns :guns :guns :guns :guns :guns
Długo jeszcze ?
Dajcie znac ,jak bedzie.
Up the Irons
wykastrowalbym...Czas na video :guns :guns :guns :guns :guns :guns :guns
Długo jeszcze ?
Dajcie znac ,jak bedzie.
Up the Irons
Wróć do „29/05/2005 - Eddie Rips Up Mystic Festival - Chorzów @ Stadion Śląski”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość