W sumie racja. Lepiej, żeby skakać nie do rytmu niż, żeby nie skakać w ogóle...Stranger pisze:Wazne ze chociaz cos robili bo nie brakowalo w Chorzowie osob ktore staly jak figury woskowe
Materiały audio/video z Mystic Festival '05
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Materiały audio/video z Mystic Festival '05
-
Traderka
FTP nieczynnt przez 2 dni,bo wyjeżdżam z Piotrkiem,wrócę w poniedziałek i wtedy znowu będzie działać.
- Righ Druadh
- -#Charlotte

UWAGA!!
Właśnie dostałem pliki z wewnętrznej pamięci aparatu. 2 pliki 8-10 mb
W środku kilka nieostrych, ale i tak fajnych zdjęć, kilka audio 40-70s i kilka videosów, wszystko z IRONAMI
Iron Maiden 1
Iron Maiden 2
Ale tym razem opisać musicie sobie sami
To tyle jeśli chodzi o moje materiały, więcej nie mam
Teraz pozostaje mi już tylko czekanie na bootlega :rocx :solo
Właśnie dostałem pliki z wewnętrznej pamięci aparatu. 2 pliki 8-10 mb
W środku kilka nieostrych, ale i tak fajnych zdjęć, kilka audio 40-70s i kilka videosów, wszystko z IRONAMI
Iron Maiden 1
Iron Maiden 2
Ale tym razem opisać musicie sobie sami
To tyle jeśli chodzi o moje materiały, więcej nie mam
Teraz pozostaje mi już tylko czekanie na bootlega :rocx :solo
"Poland, we salute you!"
I'm running free, yeah
I'm running free 
dorzucilem kilka audiowek zrobionych przez moja nokie
www.najram.piwko.pl/audio.rar
otworzycie real playerem
otworzycie real playerem
cos mi sie to chyba nie otwiera
Mam prosbe... niech ktos to wrzuci na torrenta i po sprawie bedzie... bo na emulu to sry ale sie bedzie 10 lat sciagac... ten program jest badziewny i wolny ;d
Afraid to shoot strangers...
eMule jest dobry, tylko wolno się rozkręca, za to lepszy od torrenta, równie dobrze znany wśród użytkowników P2P.
sora za ot, ale ja korzystam z emule od wrzesnia i wszystko dobrze mi idzie, ale kompa mam przeladowanego zwiesza sie wiec chce szybko zrobic reinstalke, wiec nic nie dodaje do downloadow i z 1200 zostalo mi teraz 130, i niekore rzeczy(tyranny of souls) sciagnely mi sie szybko, inne bardzo wolno, kompa dzis na noc zostawilem i nic mi sie nie sciagnelo, np sciagam koncert ACDc, pantera,metallica z moskwy, plik 722 mb sciagnalem 712mb i od miesiaca nic nie idzie do przodu :/:/
- Elevatorman
- -#Clansman

Fender ja mam ten koncert:) troche krótkie są poszczególne koncerty ale..... AC/DC wymiatają
ja liczyłem na Mete przedewszystkim ale fajny koncercik .. a co do p2p moim zdaniem torrent jest najlepszy ja tylko torrentem sciągam i to m ise w 2 dni niecale sciągnęlo przy moim transferze do 14 kb/s
:P to osiągniecie
proponuje wrzucic tu i tu na mininove a na mułach sie nie znam

jest zakaz hotlinkowania ale wystarczy to wkleic do jakiegos download managera i pociagnie
jest zakaz hotlinkowania ale wystarczy to wkleic do jakiegos download managera i pociagnie
- Powerslave
- -#Prisoner

juz myslalem ze to jakis boot z super jakoscia jak zobaczylem ile zajmuje - 275MB, potem dopiero w moich oczach MB zamienilo sie w KB i znow pozostalem nie pocieszony 
"There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy"
nie mozna za wiele wymagac od nokii
Moze sie doczekamy na to video na okazje przyszorocznego mystica
Cos czuje w powietrzu, ze ono juz jest, ale my o tym nie wiemy
Cos czuje w powietrzu, ze ono juz jest, ale my o tym nie wiemy
jest ktos kto sciagnal booty z ftpa podanego przez traderke i moze to jakos inaczej udostepnic?
ja widzialem jak na sektorze pod scena jakis typ w oryginalnej koszulce behemotha nas filmowal, a pozniej byl na scenie i tez filmowal wiec moze na stronie behemotha bedzie ten material ;]
Ja mam taką mała prośbę, bo po przeczytaniu 32 stron to nic się z tego nie wie.
Mógłby ktoś tutaj dobrze wtajemniczony (wtajemniczony w te wszystkie nagrania i adresy tychze nagrań) podać linki i to co trzeba wpisać, np w Total Comanderze żeby pościągać to co tam już jest? Bo szczerze "mówiąc" nic sie tutaj nie da zrozumieć :/.
Ja mam z występu IM krótkie filmiki z każdej piosenki, słychać, ale jajco widać (z trybun) i aparat cyfrowy nie jest teżsuper klasy jakby spojrzeć na to co juz powstało. Tylko porzebuje kogoś kto by to umieścił na ftp
. No i jak wspomniałąm to jest 10/20 sek każdego utówru oprócz Ides Of March. Więc nie wiem czy to wartościowe jest ...
Mógłby ktoś tutaj dobrze wtajemniczony (wtajemniczony w te wszystkie nagrania i adresy tychze nagrań) podać linki i to co trzeba wpisać, np w Total Comanderze żeby pościągać to co tam już jest? Bo szczerze "mówiąc" nic sie tutaj nie da zrozumieć :/.
Ja mam z występu IM krótkie filmiki z każdej piosenki, słychać, ale jajco widać (z trybun) i aparat cyfrowy nie jest teżsuper klasy jakby spojrzeć na to co juz powstało. Tylko porzebuje kogoś kto by to umieścił na ftp
Pewnie ze warto.
Polecam zagraniczny FTP na ktory beda wrzucane materialy z calej trasy.
ftp.interrob.com to chyba adres
Polecam zagraniczny FTP na ktory beda wrzucane materialy z calej trasy.
ftp.interrob.com to chyba adres
video/audio
Up The Irons!!!! Mam bootleg audio z Rock Am Rong 2005 ale niewiem gdzie i jak go zamiescic zeby inni sobie sciagneli:? , jezeli ktos jest zainteresowany niech zaproponuje co z tym zrobic
:):)
A wogole ma juz ktos bootleg audio z Mystic Festival ???:D:D:D
A wogole ma juz ktos bootleg audio z Mystic Festival ???:D:D:D
UP THE IRONS!!!!
Re: video/audio
Ojjjjjj na ten temat to tutaj są już chyba 34 strony. Tylko zrobił się taki chaos że nie wiadomo o co już chodzi.Brynier pisze:A wogole ma juz ktos bootleg audio z Mystic Festival ???:D:D:D
Ja czekam aż ktos będzie tak miły i zrobi jakąś porządną listę ftp gdzie już coś znaleźć można.
Tych moich krótkich filmików mam 85 mega, a co do serwera to zapytam w szkole czy mi powiększą dostęp miejsca (bo mam 40 mega), informatyk to mój wychowawca, więc nie powinno być większego problemu, Namowie ga nawet na nowe konto.
ale to chyba nie powód żeby np. nabijać posty? :beerwogole musze troche nadrobic z postami bo niedawno konto zalozylem