Eddie Rips Up Full Force Festival(2.07.2005)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Eddie Rips Up Full Force Festival(2.07.2005)
Ktos jest moze zainteresowany wyjazdem na ten festiwal?
http://www.withfullforce.de/deutsch/index.html
http://www.withfullforce.de/deutsch/index.html
Re: Eddie Rips Up Full Force Festival(2.07.2005)
Właśnie chciałem założyć o tym topic, ale raczej jako ciekawostke tylko - nie wybieram się. Sam fest jednak jest dość, że tak to ujmę, obfity.
KMFDM
dzieki
Kristos dziekuje, zamiast zalozyc sam tylko czekalem na taki post:p ja jestem zainteresowany wyjazdem, bilety po 50 euro, to jest 200zloty, dodac do tego jakis transport ( busik 10-12 osob lub duzy autokar) i bedzie super, calosc powinno zmiescic sie w 400 zlotych, moje gg to 6984234, proponuje to obgadac:] bo Maiden 2 razy na jednej trasie to dobra opcja :]
- Slav The Great
- -#Prisoner

mam w planach wyjazd z kumplem na ten festiwal...jednak jest wiele spraw stojacych nam na przeszkodzie.Mam nadzieje,ze sie uda.
a mam pytanko gdzie jest ten LIPS tylko prosze niedawac mapki z tej stornik niedzaiła to jest blisko polskiej granicy??
To jest zdaje się Dolna Saksonia.....Czyli przechodzi sie przejscie graniczne w Zgorzelcu/Gorlitz i dalej (tak na oko) ze 200 km max.
Bilet kosztuje 66 Euro.
to weź mnie jakby coSlav The Great pisze:mam w planach wyjazd z kumplem na ten festiwal...jednak jest wiele spraw stojacych nam na przeszkodzie.Mam nadzieje,ze sie uda.
-
Deleted User 357
Kurde...Nawet niedaleko ode mnie......Ale pewnie będę miał wtedy egazminy na studia więc chyba nic z tegoKristos pisze:To jest zdaje się Dolna Saksonia.....Czyli przechodzi sie przejscie graniczne w Zgorzelcu/Gorlitz i dalej (tak na oko) ze 200 km max.
- journeyman
- -#Wrathchild

fajne cena!Bilet kosztuje 66 Euro
Moments wasted, isolated, time escaping, endless sacrifice.
Kupiliście bilety czy kupicie na miejscu?
Jeśli jest taka możliwość chciałbym kupić na miejscu, jak sądzicie, bedzie to możliwie? Nie będzie cena wyższa?
Jeśli jest taka możliwość chciałbym kupić na miejscu, jak sądzicie, bedzie to możliwie? Nie będzie cena wyższa?
Kurcze, może bym i pojechał. Ile ten festiwal ma wogóle trwać? Potrzebny by był ktoś kto zna niemiecki 
oni bardziej po ang. juz kumaja 
- Slav The Great
- -#Prisoner

ehh...niestety nie jade.Zadużo problemów byłoby zwyjazdem do niemiec.Moze innym razem pojade.