Możliwe że na jakiś brytyjskich stronach będą takie zdjęcia bo w koncu oni są z W.Brytanii.
up the Irons
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
No to pakuj się i jedziemyEvE pisze:No Maidenman ruszaj, gdziekolwiek to leży. Ewentualnie też bym się zabrała.
Nowa wersja RTTH ma tylko dołożone te kilka stron, ale te wcześniejsze są wogóle nie tknięte przez autora książki, więc faktycznie to już nie jest "dzisiaj"EvE pisze:Swoją drogą nie wiem co Mick miał na myśli pisząc "dzisiaj" bo to samo "dzisiaj" jest w wersji z roku '98 i '05. i ta siedmiolatka chyba dziś ma 14. Szkoda, że takie niedopatrzenie.
Wiem i mnie to bardzo śmieszy. Bo ktoś kto nie znał 1 wydania mozę tego najprościej nie wiedzieć.Maidenman pisze:Nowa wersja RTTH ma tylko dołożone te kilka stron, ale te wcześniejsze są wogóle nie tknięte przez autora książki, więc faktycznie to już nie jest "dzisiaj"
Sadek pisze:Z tego co wiem to Dave Murray ma swoją własną wyspe (pewnie taka nie za duza ale jest)

Jaaaaaaaaaaaaaaaaa??????????? Był też program z koleją ?Iron Sajmon pisze:Bruce na pewno jest fascynatem kolei bo jak oglądałem program o kolei na Discovery to wypowiadał się tam jako ekspert, i jak go przedstawiali to nawet póścili kawałek Rock in Rio... :solo

Co za herezje!!EvE pisze:Widziałam Flying Heavy metal, nawet nagrałam, ale nudy maksymalne... zwlaszcza, ze Jego głos był jak było Go widać,a tak to durny speaker. Tylko skończylo się na tym, że ostatnie 15min czytałam "Zbrodnię i karę" bo samoloty to nie ta kategoria.
Obawiam się, że kolej to nie ta też
Ale pewnie jak będzie znowu ten program to w Sanktuarium będzie info:)
Chyba, że ma ktoś go nagranego (?)
ajjjjj. Domyślam się, ale przeciweństwa się przyciągająWICKER MAN pisze: Co za herezje!!Bruce by Cię zlinczował za takie słowa na temat lotnictwa.
![]()
A wiesz gdzie? Chodzi mi to czy znasz jakieś gotowego linka, czy mam zacząc szukać, bo ja znam swoje szczęście i zaś włączy mi się ADwatcher czy co to jest i nic nie zrobie. Zawsze tak mi się zdarza kiedy zaczynam chodzić po zagranicznych stronachWICKER MAN pisze:W necie można znaleźć FHM w wersji angielskiej - tam słychać tylko Brusia...![]()

Bruce nagrał ten program, żeby wciągnąć między innymi fanów (i fankiEvE pisze:ajjjjj. Domyślam się, ale przeciweństwa się przyciągają. Nie no historię lotnictwa jakoś przełknęłam ale opisy samolotów i w ogóle to nei dało rady. Kompletnie się na tym nie znam. To był program chyba dla koneserów, ale nie wiem
Toteż oglądałam, ale kurcze, nudne troche...WICKER MAN pisze:Bruce nagrał ten program, żeby wciągnąć między innymi fanów (i fanki) Maiden w świat lotnictwa więc z założenia jest on dla każdego, a nie dla koneserów.
Zapraszam za rozmowę z mamąWICKER MAN pisze:Przekonaj mamę, że jest w błędzie i zasysaj wszystkie odcinki FHM z eMule'a.
Już jej pościągałam "ich troje"Maidenman pisze:Może trzeba jakoś mamusię przekupić, może ściągnij jej jakiś album ulubionego wykonawcy i podarój płytkę?