Prosze o podanie w kolejnosci....
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Prosze o podanie w kolejnosci....
utworow granych przez Iron Maiden Na Festivalu w Chorzowie.Za pomoc serdecznie dziekuje.PS Kiedy Wyjdzie material DVD lub VHS z tego koncertu
Re: Prosze o podanie w kolejnosci....
1. The Ides Of March (Intro)
2. Murders In The Rue Morgue
3. Another Life
4. Prowler
5. The Trooper
6. Remember Tomorrow
7. Charlotte The Harlot
8. Run To The Hills
9. Revelations
10. Where Eagles Dare
11. Die With Your Boots On
12. Phantom Of The Opera
13. The Number Of The Beast
14. Hallowed Be Thy Name
15. Iron Maiden
16. Running Free
17. Drifter
18. Sanctuary
co do DVD to bootleg będzie, ale konkretnie kiedy to jeszcze nie wiadomo.
2. Murders In The Rue Morgue
3. Another Life
4. Prowler
5. The Trooper
6. Remember Tomorrow
7. Charlotte The Harlot
8. Run To The Hills
9. Revelations
10. Where Eagles Dare
11. Die With Your Boots On
12. Phantom Of The Opera
13. The Number Of The Beast
14. Hallowed Be Thy Name
15. Iron Maiden
16. Running Free
17. Drifter
18. Sanctuary
co do DVD to bootleg będzie, ale konkretnie kiedy to jeszcze nie wiadomo.
Jeśli dobrze mi wiadomo, nie są planowane żadne oficjalne wydawnictwa.milan88 pisze:PS Kiedy Wyjdzie material DVD lub VHS z tego koncertu
---
Skoro już mamy taki temat to może by go rozwinąć, i 'oświecone' osoby mogłyby wrzucić tu sety innych zespołów grających na Mystic...
KMFDM
najtłisz
0. Intro Smile
1. Dark Chest of Wonders
2. The Siren
3. Ever Dream
4. Deep Silent Complete
5. The Kinslayer
6. High Hopes (cover Floydów)
7. Planet Hell
8. Wishmaster
9. Slaying the Dreamer
10. Nemo
11. Ghost Love Score
12. Wish I had an Angel
0. Intro Smile
1. Dark Chest of Wonders
2. The Siren
3. Ever Dream
4. Deep Silent Complete
5. The Kinslayer
6. High Hopes (cover Floydów)
7. Planet Hell
8. Wishmaster
9. Slaying the Dreamer
10. Nemo
11. Ghost Love Score
12. Wish I had an Angel
-
MissMadness
- -#Prodigal son

Kreatora:
1. Enemy Of God
2. Impossible Brutallity
3. Fobia
4. The Patriarch
5. Violent Revolution
6. People Of The Lie
7. Betrayer
8. Suicide Terrorist
1. Enemy Of God
2. Impossible Brutallity
3. Fobia
4. The Patriarch
5. Violent Revolution
6. People Of The Lie
7. Betrayer
8. Suicide Terrorist
coś mało tego tego Kreatora...jeszcze Pleasure To Kill, Extreme Aggression i World Anarchy.
wielkie dzieki....
dzieki stukrotne.nawet nie wiecie jak mi pomogliscie...pytalem wszedzie redakcji roznych stron i nikt mie nie podal tej listy.jeszcze raz dzieki chlopaki na fanach metalu mozna polegac.UP THE IRONS! :beer
Re: wielkie dzieki....
!!!!!!!!!!!!!!!!!!milan88 pisze:jeszcze raz dzieki chlopaki
Prosiłeś o setlistę IM i dała Ci ją DZIEWCZYNA [aż dziwne, że poznała każdy utwór pewnie co nie ?:P]! (popatrz popatrz
Chłopaki, phi ;(
Dziewczyny to juz nie mogą być fankami ;(
Mogłeś nie wiedzieć w sumie, ale EvE to z francuskiego po prostu Ewa...
ahhh gdzie to równouprawnienie...
milan88, levy88 sami naziści
ale pomysł z setami reszty kapel jest dobry
ale pomysł z setami reszty kapel jest dobry
WTF?juras pisze:milan88, levy88 sami naziści![]()
88 się może różnie kojarzyć
ja też jestem z tego rocznika i sam nie wiem czy to dobrze, czy nie...
ja też jestem z tego rocznika i sam nie wiem czy to dobrze, czy nie...
pffffffffffffffff
spaczony jakiś już jesteś.
ta ósma litera alfabetu nieźle miesza
a dwie to już w ogóle 
a ja znam nazistów z 88 rocznika, więc tacy to walą te swoje ósemki a jakby ktoś się rzucał to mówią, że rocznik
przebiegłe bestie
taaa, tyle lat już w tym siedzę, że nietrudno o wypaczenia
taaa, tyle lat już w tym siedzę, że nietrudno o wypaczenia
heheheh....
buahahaha....ale smieszne nazista
hehh to tylko rocznik
a co do tych fanek to sorki pomylilo mi sie bo szybko pisalem.... to sie juz nie powtorzy I promise
Do kobiet to ja nic nie mam a szczegolnie fanek Ironow! Narx
Re: heheheh....
Bo one są fajne, nawet bardzomilan88 pisze: a co do tych fanek to sorki pomylilo mi sie bo szybko pisalem.... to sie juz nie powtorzy I promiseDo kobiet to ja nic nie mam a szczegolnie fanek Ironow!
Ale ja itak wiem, że coś w umysłach facetów tkwi takiego specyficznego
Oj Ewuniu mylisz się
Ja taki na pewno nie jestem! Każdego fana (normalnego
) traktuję z szacunkiem, a megafanów jeszcze lepiej
Kobiety może troszkę inaczej postrzegają IM ze względu na płeć 
Po modyfikacji: Załuję, że to napisałem, po tym jak Eve rzucała mięsem na jednego posta ode mnie - że jestem nabijaczem postów! I jeszcze adminem straszyła! Ludzie, spójrzcie ile wy offtopujecie i sobie nabijacie postów a potem zwracajcie innym uwagę! Zachowujecie się jak banda rozpieszczonych bachorów, którzy są egoistami do kwadratu! Każdy ma prawo napisać swoją wypowiedź na każdy temat! Ja mam bardzo mało postów w stosunku do niektórych, którzy zarejestrowali się dużo później ode mnie. Staram się pisac sensownie! Co z tego, że bronię niektóre osoby?! To, że lubię kogoś a wy nie to już jestem kretynem lub kim mnie tam w swoich głowach nazywacie? Bo nie zgadzam się z waszymi opiniami?
PS: Nie napisałem oddzielnie tego posta, ponieważ znowu mnie ktoś nazwie nabijaczem ...!
Ps2: Moje posty to często posty na kilkadziesiąt zdań - w porównaniu do multum postów inncyh osób składających się z ledwo kilku!
PS3: Ja przynajmniej staram się pomagać osobom, które proszą się o niektóre rzeczy już od pół roku i które nadal nic nie otrzymują!
Po modyfikacji: Załuję, że to napisałem, po tym jak Eve rzucała mięsem na jednego posta ode mnie - że jestem nabijaczem postów! I jeszcze adminem straszyła! Ludzie, spójrzcie ile wy offtopujecie i sobie nabijacie postów a potem zwracajcie innym uwagę! Zachowujecie się jak banda rozpieszczonych bachorów, którzy są egoistami do kwadratu! Każdy ma prawo napisać swoją wypowiedź na każdy temat! Ja mam bardzo mało postów w stosunku do niektórych, którzy zarejestrowali się dużo później ode mnie. Staram się pisac sensownie! Co z tego, że bronię niektóre osoby?! To, że lubię kogoś a wy nie to już jestem kretynem lub kim mnie tam w swoich głowach nazywacie? Bo nie zgadzam się z waszymi opiniami?
PS: Nie napisałem oddzielnie tego posta, ponieważ znowu mnie ktoś nazwie nabijaczem ...!
Ps2: Moje posty to często posty na kilkadziesiąt zdań - w porównaniu do multum postów inncyh osób składających się z ledwo kilku!
PS3: Ja przynajmniej staram się pomagać osobom, które proszą się o niektóre rzeczy już od pół roku i które nadal nic nie otrzymują!
Ostatnio zmieniony sob lip 02, 2005 6:21 pm przez BartSmith, łącznie zmieniany 1 raz.
ej, wyluzuj.
Kea -> Wyjaśnienie już leci. A tak wogóle to jeżeli temat jest już skończony to powinien go ktoś zamknąć, gdyz potem są niepotrzebne problemy. Jeżeli można napisać posta to uważam to równoznaczne iż temat się jeszcze nie zakończył. Easy & simple 
Zresztą nie tylko ja robię coś takiego, ale tylko ja za to (niby) obrywam! Strange, very strange.... Czyżym był Stranger In A Strange Land
?
Zresztą nie tylko ja robię coś takiego, ale tylko ja za to (niby) obrywam! Strange, very strange.... Czyżym był Stranger In A Strange Land