list oficjalny do ironmaiden.in.ua
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Metalophil
- -#Moonchild

list oficjalny do ironmaiden.in.ua
Słuchajcie - może by wystosować coś takiego oficjalnie jako fanklub? Chodzi, rzecz jasna, o wyłuskanie od nich bootlega wideo o ile mają go w całości
:rocx
- Metalophil
- -#Moonchild

Re: list oficjalny do ironmaiden.in.ua
no dobra - kto tu jest w zarządzie?

Pomysł świetny, ale jestem ciekawa na jakich zasadach oni sobie to wymyślą. Jak kasę będą chcieć np.?
Zresztą może by poczekać aż mwpa zrobi tego bootlego i zobaczmy jak on wygląda.
No chyba np. że zrobi sięwymiane. Oni nam, my im
Właściwie to można im to na wstępie zaproponować.
Zresztą może by poczekać aż mwpa zrobi tego bootlego i zobaczmy jak on wygląda.
No chyba np. że zrobi sięwymiane. Oni nam, my im
Właściwie to można im to na wstępie zaproponować.
Dajcie spokoj bedziecie listy oficjalne wystosowywac. Szkoda jeszcze, ze delegacja w garniturach nie pojedzie
Trza sie z chlopakami na bimberek umowic, pogadac jak swoj ze swoim
Wy tam z Lublina blisko macie to dzialajcie 
Jedno jest pewne gdyby mieli caly koncert to by byl z super jakoscia dzwieku boot audio 
Ja to zrobilem juz wczoraj
Napisalem posta na forum i probowalem wyslac maila do goscia, ale otrzymalem Delivery Report (failed)
Trezba teraz cierpliwie czekac
Trezba teraz cierpliwie czekac
A ja myśle, że gdyby zrobić małą wymianę z nimi to wszyscy byli by szczęśliwi. Zresztą nie wiemy jaki będzie dźwięk na tym na co czekamy i obraz, a tam jest nawet ok.Szymon pisze:Dajcie spokoj bedziecie listy oficjalne wystosowywac. Szkoda jeszcze, ze delegacja w garniturach nie pojedzieTrza sie z chlopakami na bimberek umowic, pogadac jak swoj ze swoim
No ja nie mowie ze zle sie wymienic. Kroczniok nie zwlekal i juz wyslal Swoj list. Na co Ty czekasz?? ;>EvE pisze:A ja myśle, że gdyby zrobić małą wymianę z nimi to wszyscy byli by szczęśliwi. Zresztą nie wiemy jaki będzie dźwięk na tym na co czekamy i obraz, a tam jest nawet ok.Szymon pisze:Dajcie spokoj bedziecie listy oficjalne wystosowywac. Szkoda jeszcze, ze delegacja w garniturach nie pojedzieTrza sie z chlopakami na bimberek umowic, pogadac jak swoj ze swoim
yy ja? Nie wiem czy się do takich interesów, ale ewentualnie na coś czym można by się z nimi wymienić ;].Szymon pisze:Na co Ty czekasz?? ;>
Jak to nie wiemy?!EvE pisze:Zresztą nie wiemy jaki będzie dźwięk na tym na co czekamy i obraz, a tam jest nawet ok.
Coś mnie omineło? Jak to? Juz jest dostępny????!Kroczniok pisze: Jak to nie wiemy?!Ten boot od Ukraincow mysle, ze jest duzo lepszej jakosci, ale ja nie narzekam na ten od mawpy i poraz kolejny mu dziekuje za nagranie tego :beer
Nie no, nie chce mi sie numeru powtarzac.........ale mozesz do mnie zamailowac ;PEvE pisze:Coś mnie omineło? Jak to? Juz jest dostępny????!Kroczniok pisze: Jak to nie wiemy?!Ten boot od Ukraincow mysle, ze jest duzo lepszej jakosci, ale ja nie narzekam na ten od mawpy i poraz kolejny mu dziekuje za nagranie tego :beer
-
Killler
Musimy miec tego ukrainskiego boota.
Jesli Szymon umiesciles koncert w sieci to powiedz gdzie on do diabla
jest.
Nie graj cwaniaka
jest.
Nie graj cwaniaka
-
Killler
Musimy miec tego ukrainskiego boota.
jest.
Nie graj cwaniaka
jest.
Nie graj cwaniaka
Racja!! Na koń!!!Killler pisze:Musimy miec tego ukrainskiego boota.
Dzien dobry, czy jest tu jakis cwaniak??Jesli Szymon umiesciles koncert w sieci to powiedz gdzie on do diabla
jest.
Nie graj cwaniaka
Nie?? To daj piataka........ i bedziesz mial boota
Napewno sie gdzies schowalKilller pisze:Jesli Szymon umiesciles koncert w sieci to powiedz gdzie on do diabla
jest.
-
Deleted User 804
Na bota wideo od Ironów chyba nie ma szans... bo chyba nie nakręcali tego koncertu. Moge się mylić ale nie widziałem na stadionie żadnej kamery kręcącej koncert. Jedyna chyba jaka była oficjalnie to ta tvp którą nakręcili kawałek koncertu, ale poza tym nic. Nie było żadnej na wysięgniku, ani niestety nie było też żadnej na rusztowaniach naprzeciw sceny, a tam było jedno z najlepszych miejsc do umieszczenia kamery. Tak więc nie ma co liczyć na bota wideo od Ironów, co nawyżej audio, ale na to są też marne szanse.
Ale nikt nigdzie nie pisal tu o oficjalnym boocie od Maiden 
-
Deleted User 804
A to sorry, źle przeczytałem. Zmyliło mnie to "list oficjalny"