Materiały audio/video z Mystic Festival '05
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Materiały audio/video z Mystic Festival '05
mawpa, I salute you!!! :rocx :beer
\m/ Stay Heavy \m/
Jesteś wielki. Mam już nagranie audio mp3. Podzieliłem je na ścieżki, szkoda tylko że CtH i RttH jest trochę ucięte. Pozdrawiam i czekam na wersję DIVX w sieci.mawpa pisze:A ja posiadam cały występ Ironów :>
bez obrazy ale one sa raczej slabe...
Boot sie mial nazywac : Poland, we salute you - wiec trzymajmy sie tego. Te okladki sa zrobione na szybko i widac niedociagniecia. Moze sie pokusze o zrobienie okladki, ale musialbym miec jakies fajne zdjecia, poszukam cos.
Mam pewien pomysl
Ma ktos fotke z Troopera kiedy Bruce trzyma flage? Ale jeszcze niewiem czy wypali 
Ta pierwsza wersja wydaje mi się lepsza.
Zgadzam się od drugiej bije prostotą. Ale i tak :beer ze sie chciało zrobic:)Maidenman pisze:Ta pierwsza wersja wydaje mi się lepsza.
Niedługo będą okładki ode mnie. Cierpliwości
.
Nightmares... forever calling me
Nightmares... now we rest in peace
Tył pierwszej okłądki jest super. Zostwilabym go, chyba,że ktoś zrobilepszy. Ale tył jest udany
.
Przód mniej, bo jest za jasny, w porównaniu z tyłem.
Przód mniej, bo jest za jasny, w porównaniu z tyłem.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

To zerknij na oficjalną.gorbag pisze:nie zebym sie czepial, ale tam z tyłu ponad tytułami ti nie jest zdjecie z chorzowa... u naz ten "trąjkącik" z eddie'm bum raczej nieco po lewej, a nie centralnie pośrodku...
Na tyle 1szej okladki tak wogole jest literowka 
hehe, czepiacie się szczegółów, zawsze można coś poprawić. Ale fakt, ze przód jest nieco za jasny w porównaniu do tyłu. Co nie umniejsza faktu, że to kawał dobrej roboty.
- Powerslave
- -#Prisoner

http://img222.echo.cx/img222/5295/chorzow5ju.jpg
po dluuuugiej zabawie w edytowanie napisu IM na gorze, z powodu tego iz po zwezeniu stracil ladny ksztalt doszedlem do wniosku ze to zabawa nie dla mnie, wiec nie bijcie mocno
teraz zauwazylem ze chyba lepiej by bylo gdyby napis na dole byl nizej wygladalo by lepiej ale nic juz w tym nie zmieniam bo strace nerwy
po dluuuugiej zabawie w edytowanie napisu IM na gorze, z powodu tego iz po zwezeniu stracil ladny ksztalt doszedlem do wniosku ze to zabawa nie dla mnie, wiec nie bijcie mocno
teraz zauwazylem ze chyba lepiej by bylo gdyby napis na dole byl nizej wygladalo by lepiej ale nic juz w tym nie zmieniam bo strace nerwy
"There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy"
Do tego co Andrzej zrobił jako tył bardzej pasuje przód Powerslave'a
. Chodzi o kolory.
Za to Andrzej zrobił super napis na przodzie. Zresztą nie piszę, ze ten przód jest zły, bo to kawał dobrej roboty, naprawdę. Tylko fajnie by było z ziomami (
) na okładce.
Mam nadzieję, ze nikt nie zrozumie tego jako krytki, bo nie to chcę
zrobić, zwłąszcza, ze sama bym lepiej nie zrobiłą, bo gorzej
.
Można by zrobić pare wersji a potem Ankietę.
Za to Andrzej zrobił super napis na przodzie. Zresztą nie piszę, ze ten przód jest zły, bo to kawał dobrej roboty, naprawdę. Tylko fajnie by było z ziomami (
Mam nadzieję, ze nikt nie zrozumie tego jako krytki, bo nie to chcę
zrobić, zwłąszcza, ze sama bym lepiej nie zrobiłą, bo gorzej
Można by zrobić pare wersji a potem Ankietę.
Scream For Me Poland
-
El Dorado
mam pomysła
niech fanklub zrobi konkurs na okładke!! 
Niezła, ale musiałeś dawać ją w bmp? troche sie przez to ładuje... aha i co robi ta zielona kreska koło napisu Chorzów?