Iron Maiden bez Eddiego !
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Iron Maiden bez Eddiego !
Na kazdym jak dotad albumie IM widniala zlowroga twarz eddiego...mozna wybaczyc niektore niedokonca fajne okladki ale brak eddiego ?! ...... nie podoba mi sie ten pomysl
http://muzyka.onet.pl/mr,1115666,wiadomosci.html
http://muzyka.onet.pl/mr,1115666,wiadomosci.html
Re: Iron Maiden bez Eddiego !
Panikujesz!
Mogę się załozyć, że okładka następnej płyty będzie z Edkiem
W końcu Eddie jest nieodłączną częścią Ironów :rocx
-
El Dorado
hehehe.. taka okładke to kazdy mogł w paintcie zrobić 
albo źle przeczytałem na oficjalnej ale wydaje mi sie ze ESSENTIAL towydawnictwo tylko na USA, poza tym ESSENTILA to seria która wydaje firma fonograficzna, michael jackson tez maił album skłądanke ESSENTIAL, wiec moze tym arzem ED nie jest potzrebny na okładce
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Miałoby zabraknąć Eddiego? Potwornie. Przecież Eddie jest najważniejszą rzeczą W Iron Maiden. Jak może go zabraknąć? 
- Seventh Daughter
- -#Prodigal son

W sumie troche szkoda, ze bez Eddiego, ale z drugiej strony to chyba pierwsza okładka,gdzie widac członkow zespołu a to tez jest ważne 
I tak trzeba do tego podejść! Seventh Daughter: :beerSeventh Daughter pisze: to chyba pierwsza okładka,gdzie widac członkow zespołu a to tez jest ważne
Nie moze byc......

-
Lady_Destroyer
- -#Prodigal son

Też sobie tego nie wyobrażam. To ja już ich nie sluchamJMM pisze:Miałoby zabraknąć Eddiego? Potwornie. Przecież Eddie jest najważniejszą rzeczą W Iron Maiden. Jak może go zabraknąć?
You wanted the beast you got the beast
jak nie z przodu to bedzie z tylu okładki 
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Albo na oficjalnej ogłoszą konkurs: "gdzieś w książeczce ukrył się Eddie, pierwsze pięć osób które zadzwonią, i podadzą jego lokalizacje, wygrają jego autograf". To byłby normalnie hit sezonu... 
Czym tu się przejmować? Cedeki wyjdą tylko w Hameryce. Jakby to był jedyny ich Best of to może faktycznie nie_ten_teges, ale czwarty...w dodatku w przecuiągu 10 lat... 
Poza tym na Live at donington w pierwszej wersji też nie było Eddiego, pojawił się dopiero w reedycji.
Poza tym na Live at donington w pierwszej wersji też nie było Eddiego, pojawił się dopiero w reedycji.
-
Deleted User 804
Ludzie ZAŁAMUJECIE MNIE. "Pierwsza okładka gdzie widać członków zespołu" czy "pierwsza bez Eddiego". Chyba wam coś parę płytek z dyskografii uciekło. Jak nie jesteście pewni, to nie piszcie głupotSeventh Daughter pisze: to chyba pierwsza okładka,gdzie widac członkow zespołu a to tez jest ważne
A ta okładka jest chyba przygotowywana przez wydawcę a nie zespół. Zresztą to zdjęcie pochodzi chyba ze zwykłej sesji zdjęciowej Ironów. Bardzo podobne było w Mystic Art 1/2005 To samo miejsce, tak samo ubrani tylko trochę inne pozy
- Educated Fool
- -#Prodigal son

Tu sie chyba nie ma co załamywać, bo na oficjalnej nie ma potwierdzenia wygladu okładki, wiec wszystko sie moze zmienić. A onet to nie oficjalna
... a tak moze mały offtop- niech ktos mi powie czy ETG bylo wydane w USA??
- Seventh Daughter
- -#Prodigal son

Ale ja nie napisalm ze "pierwsza okładka bez eddiego"!!!!Przeczytaj jeszcze raz i dopiero sie czepiaj.. To podaj mi przykład, na ktorej okladce widac wszystkich po kolei ...? skoro mi uciekło troche tej dyskografii ...
takEducated Fool pisze:Tu sie chyba nie ma co załamywać, bo na oficjalnej nie ma potwierdzenia wygladu okładki, wiec wszystko sie moze zmienić. A onet to nie oficjalna... a tak moze mały offtop- niech ktos mi powie czy ETG bylo wydane w USA??
-
Deleted User 804
A ja nie napisałem że to ty napisałaśSeventh Daughter pisze:Ale ja nie napisalm ze "pierwsza okładka bez eddiego"!!!!Przeczytaj jeszcze raz i dopiero sie czepiaj.. To podaj mi przykład, na ktorej okladce widac wszystkich po kolei ...? skoro mi uciekło troche tej dyskografii ...
A co okładek na których widać wsztstkich po koleji:
Np taki Wicker Man

lub 2 wersje From here to eternity chociaż na jednej nie za bardzo widać Nicka

Jest jeszcze pare okładek z chłopakami z zespołu, ale nie widać ich wszystkich: słynne The soundhause tapes, Iron Maiden live + 1, Running free, Video pices, Behind the iron courtain,Wrathchild czy chociażby Rock in Rio(też nie ma Nicka
No i jeszcze przyda się wymienić okładki bez chłopaków i bez Edka: wasting love i pierwsza wersja live at donington
Jeśli coś pominąłem to darujcie i niech ktoś dopisze(książek specjalnie nie dopisywalem
Kolejny bezsensowny składak 
Juz wiele razy ktos podowal powody, dla ktorych wydanie takiego skladaka ma senstremayne pisze:Kolejny bezsensowny składak
Okładka bez Eddiego nie chce mi sie wierzyć