Iron Maiden bez Eddiego !

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Dziku
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Iron Maiden bez Eddiego !

Post autor: Dziku »

Na kazdym jak dotad albumie IM widniala zlowroga twarz eddiego...mozna wybaczyc niektore niedokonca fajne okladki ale brak eddiego ?! ...... nie podoba mi sie ten pomysl

http://muzyka.onet.pl/mr,1115666,wiadomosci.html
Ironka :)
-#Invader
-#Invader

Re: Iron Maiden bez Eddiego !

Post autor: Ironka :) »

Panikujesz! :lol: Mogę się załozyć, że okładka następnej płyty będzie z Edkiem :wink: W końcu Eddie jest nieodłączną częścią Ironów :rocx
El Dorado

Post autor: El Dorado »

hehehe.. taka okładke to kazdy mogł w paintcie zrobić :lol:
Awatar użytkownika
maciejho
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: maciejho »

albo źle przeczytałem na oficjalnej ale wydaje mi sie ze ESSENTIAL towydawnictwo tylko na USA, poza tym ESSENTILA to seria która wydaje firma fonograficzna, michael jackson tez maił album skłądanke ESSENTIAL, wiec moze tym arzem ED nie jest potzrebny na okładce
Awatar użytkownika
Tomek(JMM)
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Tomek(JMM) »

Miałoby zabraknąć Eddiego? Potwornie. Przecież Eddie jest najważniejszą rzeczą W Iron Maiden. Jak może go zabraknąć? :wink:
Awatar użytkownika
Seventh Daughter
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Seventh Daughter »

W sumie troche szkoda, ze bez Eddiego, ale z drugiej strony to chyba pierwsza okładka,gdzie widac członkow zespołu a to tez jest ważne ;)
Ironka :)
-#Invader
-#Invader

Post autor: Ironka :) »

Seventh Daughter pisze: to chyba pierwsza okładka,gdzie widac członkow zespołu a to tez jest ważne ;)
I tak trzeba do tego podejść! Seventh Daughter: :beer :wink:
iron84
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: iron84 »

Nie moze byc......
:shock:
Lady_Destroyer
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Lady_Destroyer »

JMM pisze:Miałoby zabraknąć Eddiego? Potwornie. Przecież Eddie jest najważniejszą rzeczą W Iron Maiden. Jak może go zabraknąć? :wink:
Też sobie tego nie wyobrażam. To ja już ich nie slucham ;)
You wanted the beast you got the beast
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: S1MON »

jak nie z przodu to bedzie z tylu okładki ;)
Awatar użytkownika
Tomek(JMM)
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Tomek(JMM) »

Albo na oficjalnej ogłoszą konkurs: "gdzieś w książeczce ukrył się Eddie, pierwsze pięć osób które zadzwonią, i podadzą jego lokalizacje, wygrają jego autograf". To byłby normalnie hit sezonu... :wink:
Awatar użytkownika
zygfryd
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: zygfryd »

Czym tu się przejmować? Cedeki wyjdą tylko w Hameryce. Jakby to był jedyny ich Best of to może faktycznie nie_ten_teges, ale czwarty...w dodatku w przecuiągu 10 lat... :roll:

Poza tym na Live at donington w pierwszej wersji też nie było Eddiego, pojawił się dopiero w reedycji.
Deleted User 804

Post autor: Deleted User 804 »

Seventh Daughter pisze: to chyba pierwsza okładka,gdzie widac członkow zespołu a to tez jest ważne ;)
Ludzie ZAŁAMUJECIE MNIE. "Pierwsza okładka gdzie widać członków zespołu" czy "pierwsza bez Eddiego". Chyba wam coś parę płytek z dyskografii uciekło. Jak nie jesteście pewni, to nie piszcie głupot
A ta okładka jest chyba przygotowywana przez wydawcę a nie zespół. Zresztą to zdjęcie pochodzi chyba ze zwykłej sesji zdjęciowej Ironów. Bardzo podobne było w Mystic Art 1/2005 To samo miejsce, tak samo ubrani tylko trochę inne pozy
Awatar użytkownika
Educated Fool
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Educated Fool »

Tu sie chyba nie ma co załamywać, bo na oficjalnej nie ma potwierdzenia wygladu okładki, wiec wszystko sie moze zmienić. A onet to nie oficjalna :D ... a tak moze mały offtop- niech ktos mi powie czy ETG bylo wydane w USA??
Awatar użytkownika
Seventh Daughter
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Seventh Daughter »

Ale ja nie napisalm ze "pierwsza okładka bez eddiego"!!!!Przeczytaj jeszcze raz i dopiero sie czepiaj.. To podaj mi przykład, na ktorej okladce widac wszystkich po kolei ...? skoro mi uciekło troche tej dyskografii ...
Sashh
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Sashh »

Educated Fool pisze:Tu sie chyba nie ma co załamywać, bo na oficjalnej nie ma potwierdzenia wygladu okładki, wiec wszystko sie moze zmienić. A onet to nie oficjalna :D ... a tak moze mały offtop- niech ktos mi powie czy ETG bylo wydane w USA??
tak
Deleted User 804

Post autor: Deleted User 804 »

Seventh Daughter pisze:Ale ja nie napisalm ze "pierwsza okładka bez eddiego"!!!!Przeczytaj jeszcze raz i dopiero sie czepiaj.. To podaj mi przykład, na ktorej okladce widac wszystkich po kolei ...? skoro mi uciekło troche tej dyskografii ...
A ja nie napisałem że to ty napisałaś :D tylko wymieniłem dwie najgłupsze rzeczy które mi się zdażyło zobaczyć w tym temacie.
A co okładek na których widać wsztstkich po koleji:
Np taki Wicker Man
Obrazek
lub 2 wersje From here to eternity chociaż na jednej nie za bardzo widać Nicka
Obrazek
Obrazek
Jest jeszcze pare okładek z chłopakami z zespołu, ale nie widać ich wszystkich: słynne The soundhause tapes, Iron Maiden live + 1, Running free, Video pices, Behind the iron courtain,Wrathchild czy chociażby Rock in Rio(też nie ma Nicka :( )
No i jeszcze przyda się wymienić okładki bez chłopaków i bez Edka: wasting love i pierwsza wersja live at donington

Jeśli coś pominąłem to darujcie i niech ktoś dopisze(książek specjalnie nie dopisywalem :D bo nie ma zbytnio po co). A ten post dedykuje wszystkim tym, którzy myślą że okładka Ironów bez Eddiego to jakaś nowość. Polecam wam 2 część Run to the hills(oficjalna biografia), czy chociażby stronę http://www.sanktuarium.org :D
tremayne
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: tremayne »

Kolejny bezsensowny składak :roll:
Yaaqb
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Yaaqb »

tremayne pisze:Kolejny bezsensowny składak :roll:
Juz wiele razy ktos podowal powody, dla ktorych wydanie takiego skladaka ma sens :P
Yogi
-#Invader
-#Invader

Post autor: Yogi »

Okładka bez Eddiego nie chce mi sie wierzyć :x
ODPOWIEDZ