jak juz każdy coś zrobi to zróbcie ankiete na okladkę i tak będzie najsprawiedliwiej. Żeby nikomu przykro nie było mi się wydaje (jak tutaj sięzwali krytyka)
Andrzej: Ładnie to zrobiłes:)
Straszny syf się zrobił.To chyba dział na video i audio a nie na jakies okladki.Proponuje pisać w innym dziale.Jak tak dalej pojdzie to informacje od mapwy utoną w tym smetniku.
witam po dłuższej przerwie!!!!! ma ktoś na CD zapis koncertu z Chorzowa????? jeśli tak proszę o kontakt shower@gazeta.pl i jeszcze jedno!!!!!!!!!!! na jakim kanale telewizji szwedzkiej ma być transmisja koncertu z Goteborga!!!!! bo będę w tym czasie w Szwecji i jakby mi się udało nagrać to chyba byłoby super prawda?
Z tym teledyskiem na glownej to maly skandal-powinien byc powrzechny.
Ja przerobilem koncert na mp3,ale nie mam za bardzo gdzie tego wrzucic.
Cos pokombinuje.Jezeli ktos ma BigComtea to niech dobrze poszuka w necie.Mi udalo sie nimi zasac 22 klipy Maidenow z koncetu-niestety niektore trwaja 30 sekund.
Czekamy ciepliwie na informacje od mapwy
Satanel pisze:W dziale Download na Sanktuarium pojawil sie "Remember tommorow" z Chorzowa. Oczywiscie tylko dla FC . Moglby ktos sciagnac i wrzucic na jakiegos FTP?
na tym to polega, że jest tylko dla FC, że nikt nie wrzuci na FTP - zapisz się ;]
Huntter pisze:Z tym teledyskiem na glownej to maly skandal-powinien byc powrzechny.
Plik zajmuje 100mb - sciaga go 20 osob i cala strona nie dziala bo wyczepie sie limit transferu.
A kto zaplaci 50zl za dokupienie dodatkowego transferu? Ty?
Spróbójcie na www.megaupload.com Nie wymaga rejestracji, może przyjąć do 500Mb bez ograniczeń, plik jest usuwany po miesiącu od ostatniego ściągniecia. Podobno... nic jeszcze nie wrzucałem.