Ulubiony wokalista Iron Maiden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Ulubiony wokalista Iron Maiden
Bruce Rulez !!!!!!!!!
Coz za pytanie...no jasne ze Bruce,on jest po prostu najlepszym wokalista i frontmanem na swiecie....Scream for me Chorzow!!! :rocx
6.06.2007-Iron Maiden Ostrava,Stadion Bazaly
19.06.2007-Heaven and hell,Warszawa Torwar
- Iron Marcin
- -#Invader

Oczywiscie, ze Bruce. nie ma lepszego wokalisty na swiecie, jego glos jest niesamowity. Poza tym jest swietnym kompozytorem (powerslave i plyty solowe).
Oczywiście Bruce Dickinson. Pomimo tych wszystkich zalet trochę się zawiodłem kiedy odszedł z zespołu. Na szczęście powrócił i wszystko wróciło do normy. Z resztą nawet wyszło mu to na dobre, ponieważ kiedyś nie śpiewał tak długo - w szczególności chodzi mi o Hallowed Be Thy Name! Około 30 sekund non stop śpiewu!
eh trudno mi wybrac bo lubei Diano Paula, ale daje na Bruca za wykonanie piosenki Wasted years
brus rządzi brus radzi brus nigdy Cie nie zdradzi;]
Up the IRONS;]
Bruce Bruce Bruce !!!!!!!!!!!!!
GaZeK pisze:brus rządzi brus radzi brus nigdy Cie nie zdradzi;]
???
??? ... to z pewnego filmu jakbys nie skojarzyl...Guardian pisze:GaZeK pisze:brus rządzi brus radzi brus nigdy Cie nie zdradzi;]
???
nie wiedzialem
:P
-
Pogromca Debilnych Blogów
- -#Wrathchild

Tylko Bruce Dickinson, pozostali tez są świetni ale Bruce ich przyćmił, co tu duzo pisać
Bruce Wszechmogący
Dwa słowa: Bruce Dickinson 
Najlepszy jest oczywiście Bruce, jak dla mnie Paul też był niezły a Blaze mi zupełnie nie wpadł w ucho :rocx
heheh za nazwisko ;DVlad Tepes pisze:Bruce Dickinson.Za możliwości wokalne - rozpiętość skali głosu,charakterystyczną barwę.Za pomysłowość w komponowaniu,charyzmę,gadki z publiką i energię z jaką szaleje na scenie w czasie koncertów.Za ciekawą biografię,szerokie zainteresowania.Za Lorda Ślizgacza.Długo wymieniać.
Brunon Kutasinski :rocx
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Paul Di'anno bo od niego zaczynałem ale Bruca równierz bardzo lubię co do Blejza to może jeszcze do niego nie dojrzałem 
Oczuwoście, ze syn dicka
Wg mnie jest to najlepszy wokalista.Dlaczego : śpiewa tak czysto, że nikt go w tym nie pobije, nietypowa a zarazem jedyna w swoim rodzaju barwa głosu, wielka skala głosu, przeogromne możliwości głosowe, kondycje ( bo tyle lat ma [ zreszta nie tylko on z zespołu daje czadu pomimo wielku ] a zobaczice jakiego czadu daje na koncertach..Nie to co pare takich kapel , niby młodzi w kwiecie wieku, a stoja na scenie jak jakies słupy soli, nie to co nasz kochany Bruce
Oczywiście prosze nie odbierac tych porównan co do wieku, jako obraze dla chopakow z Maiden...To ma podkerslać jeszcze ich wielkość i dominacje jesli chodzi o show koncertowy 
Wg mnie jest to najlepszy wokalista.Dlaczego : śpiewa tak czysto, że nikt go w tym nie pobije, nietypowa a zarazem jedyna w swoim rodzaju barwa głosu, wielka skala głosu, przeogromne możliwości głosowe, kondycje ( bo tyle lat ma [ zreszta nie tylko on z zespołu daje czadu pomimo wielku ] a zobaczice jakiego czadu daje na koncertach..Nie to co pare takich kapel , niby młodzi w kwiecie wieku, a stoja na scenie jak jakies słupy soli, nie to co nasz kochany Bruce
Już zaznaczałem Bruce'a, ale zrobiło mi się szkoda Paula, który wyjątkowo mi przypadł do gustu. Niefiem czemu. Tak na przekór 
Przestań pisać "niefiem czemu"