Czy ma ktooś gre Ed Hunter!!!!

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Ironka :)
-#Invader
-#Invader

Re: Czy ma ktooś gre Ed Hunter!!!!

Post autor: Ironka :) »

EvE pisze:
Deleted User 804 pisze:
Kea pisze:ban.
No to krótka była jego kariera na forum. Aż 5 postów. Przydałoby się coś zrobić żeby nowi czytali regulamin.
Moze jakiś quiz. wtedy defakto będą musieli go przeczytaćzeby prawidlowo odpowiedzieć :). Taki quiz przy rejestracji :D
I Ci co się już zarejestorwali też go powinni zrobić :wink: Tak na wszelki wypadek :lol:
Awatar użytkownika
Ascot
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Ascot »

Erm... Caleb- to chyba do Ciebie forumowy magiku.
(dla ułatwienia:
PA->OGÓLNE->Konfiguracja->Dodatkowe->Adres przekierowania

[przynajmniej w wersji Przemo :P]

Czyli zaraz po zarejestrowaniu się od razu odsyła do Regulaminu. (jak sie wpisze w adresie przekierowania odnośnik do topica z regulaminem)
-#Invader
-#Invader

Ascot! A Ty nie na koncercie? :wink:
Awatar użytkownika
Ascot
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Nie... Brak kasy...
Poza tym AŻ tak za Slayerem nie przepadam :P
-#Invader
-#Invader

Ascot pisze:Nie... Brak kasy...
Poza tym AŻ tak za Slayerem nie przepadam :P
No, ale na Slayera zawsze się kasa znajdzie :wink: :lol: Chyba, że nie lubisz to luz :wink:
Awatar użytkownika
Ascot
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Mam do wyboru- Slayer teraz, albo własna perkusja za czas jakiś (zawsze to te kilkadziesiąt złotych więcej, zwłaszcza jak ta perka kosztuje 1290)...

EOT
[no i gdzie moje uprawnienia? byłby prawdziwy EOT] :P
Urchin
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Urchin »

Ascot pisze:Mam do wyboru- Slayer teraz, albo własna perkusja za czas jakiś (zawsze to te kilkadziesiąt złotych więcej, zwłaszcza jak ta perka kosztuje 1290)...

EOT
ja bym zostawil na bebny :) sam ciulam sobie na nowe, wyrzekajac sie po drodze wielu przyjemnosci...no ale cos za cos :roll: moje troche drozsze beda, a mam jeszcze ok 1200 zyla do zebrania :/
Deleted User 804

Post autor: Deleted User 804 »

Urchin pisze:
Ascot pisze:Mam do wyboru- Slayer teraz, albo własna perkusja za czas jakiś (zawsze to te kilkadziesiąt złotych więcej, zwłaszcza jak ta perka kosztuje 1290)...

EOT
ja bym zostawil na bebny :) sam ciulam sobie na nowe, wyrzekajac sie po drodze wielu przyjemnosci...no ale cos za cos :roll: moje troche drozsze beda, a mam jeszcze ok 1200 zyla do zebrania :/
A ja zbieram na gitarkę, ale bardzo powoli. Jak narazie większość z tego co uzbierałem wydałem na Mystic Festival, część na oblewanie matury, pare razy musiałem kupić komuś prezent i teraz nawet nie mam na pożądne struny :D
Urchin
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Urchin »

Deleted User 804 pisze:
Urchin pisze:

EOT
A ja zbieram na gitarkę, ale bardzo powoli. Jak narazie większość z tego co uzbierałem wydałem na Mystic Festival, część na oblewanie matury, pare razy musiałem kupić komuś prezent i teraz nawet nie mam na pożądne struny :D
no wlasnie zawsze sie znajdzie cos na co musisz aktualnie wywalic kase i potem doopa blada z twoich wielomiesiecznych oszczednosci 8) na szczescie juz ponad polowe uzbieralem, teraz powinno byc górki :roll: :wink:
Deleted User 804

Urchin pisze: no wlasnie zawsze sie znajdzie cos na co musisz aktualnie wywalic kase i potem doopa blada z twoich wielomiesiecznych oszczednosci 8) na szczescie juz ponad polowe uzbieralem, teraz powinno byc górki :roll: :wink:
Ponad połowe to i ja kiedyś miałem, a jakbym nie wydawał to już dawno miałbym gitarke
Awatar użytkownika
Ascot
-#Long distance runner
-#Long distance runner

emmm... lekki of-top się zrobił.
BTW: Temat jakby do zamknięcia.

Kea, Caleb, Cymor, WICKER...
...
...
...
ANYBODY?!
Awatar użytkownika
Misio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Misio »

Ascot pisze:
...
...
...
ANYBODY?!
Wyjechali na wakacje :P
KMFDM
Deleted User 804

Ascot pisze:emmm... lekki of-top się zrobił.
BTW: Temat jakby do zamknięcia.

...
...
...
ANYBODY?!
Jak temat i tak do zamknięcia to ciut pooftopować można(chyba bo i tak raczej nikt nie będzie tu juz szukał informacji związanych z tym jak zdobyć pirata Ed Huntera :D )
iEvE
Administratorka
Administratorka

Post autor: iEvE »

Deleted User 804 no to sobie konto w banku załóż, albo zrób sobie konto pod kontem Twoojego rodzica (ja mam pod kontem mamy i plące 1zł miesięcznie).
U mnie to działa, bo bankowatu z mojego banku nie ma w pobliżu :). Gorzej jak w sklepie jest terminal... ;]

Może władza szuka dla nas kary za off topowanie, dlatego jej tu nie ma :roll: a jak spadnie to jak grom z jasnego nieba i wszystkich wykurzy :)
Deleted User 804

EvE pisze:Deleted User 804 no to sobie konto w banku załóż, albo zrób sobie konto pod kontem Twoojego rodzica (ja mam pod kontem mamy i plące 1zł miesięcznie).
U mnie to działa, bo bankowatu z mojego banku nie ma w pobliżu :). Gorzej jak w sklepie jest terminal... ;]

Może władza szuka dla nas kary za off topowanie, dlatego jej tu nie ma :roll: a jak spadnie to jak grom z jasnego nieba i wszystkich wykurzy :)
Konto w banku mam i to własne, ale przez to chyba jeszcze więcej wydaje. Nie dość ze bankomat pod samym domem to jeszcze często płace kartą czy kupuje coś na allegro i przelewy przez neta robie
Awatar użytkownika
syzygy
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: syzygy »

Deleted User 804 pisze:
Iron Bloody Eddie pisze:
Deleted User 804 pisze:Tą gre ma i to nie jeden, więc musze cię rozczarować jeżeli sądzisz że posiadasz jedyną kopię :D
Mnie chodziło czy ktoś ma bo ja nie mam i chcialbym sobie ją zalatwić a nie sprawdzić i sie pochwalić nią bo ja jej nie mam.
No to idź do sklepu i kup a nie "załatwić" od innych. To jest piractwo!!! Może jeszcze będziesz chciał jakiś link do mp3 Ironów?
Właśnie! tym Bardziej że u mnie w media markt Ed jest taniutki 49,99:))) Ale ja go nie kupię bo nie spodziewam sie żeby to była rewelacyjna gra...... a na składance audio mi nie zależy
Awatar użytkownika
IM
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: IM »

W biografi Ironu strasznie zachwalili tę gre Ed Hunter :wink:
Awatar użytkownika
zygfryd
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: zygfryd »

IM pisze:W biografi Ironu strasznie zachwalili tę gre Ed Hunter :wink:
Fear of the darka też zachwalali :lol: .

Ale Edek nie jest AŻ tak zły jak o nim sie mówi.
ODPOWIEDZ