Materiały audio/video z Mystic Festival '05
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Re: Materiały audio/video z Mystic Festival '05
Yousendit faktycznie dobre, tylko po 25 zdarciach plik znika... ostatecznie najlepszy byłby FTP, posiadam takowy serwer udostepniony, potem możnaby ściągać z tego przez http.
EDIT: Gdyby ktoś był w posiadaniu, to prosiłbym o High Hopes NIghtwisha. No i oczywiście wszystko co Ironka dotyczy:D
EDIT: Gdyby ktoś był w posiadaniu, to prosiłbym o High Hopes NIghtwisha. No i oczywiście wszystko co Ironka dotyczy:D
ja mam caly bootleg Nightwisha z Chorzowa - w niezlej jakosci. moge albo komus majacemu szybsze lacze wyslac na cd poczta (kwestia dogadania sie), albo na podany adres sprobowac go zamiescic - ale z transferem max 8 kb/s bedzie to trwalo wiecznosc (ma ogolo 100 mb). dajcie jakis namiar na ftpa czy cos - jak nie to z pracy postaram sie go wrzucic np na freewebs - bedzie do sciagniecia z http wtedy.
ma ktos bootleg Behemotha? na ftpa Traderki gdzie mial on byc nie udalo mi sie dostac.
ma ktos bootleg Behemotha? na ftpa Traderki gdzie mial on byc nie udalo mi sie dostac.
nie da rady dogadać z Mayerem i wrzucić na ftp Sanktuarium?
albo dogadać się z FC Nightwisha?
albo dogadać się z FC Nightwisha?
Tylko nie na sanktuarium, bo znowu nikt spoza fan klubu nie bedzie mógł ściągać.
A przy okazji, mam nadzieje, że istnieje pełny zapis Charlot the harlot dobrej jakości, bo później już chyba tego nie grali, więc to rarytas.
A przy okazji, mam nadzieje, że istnieje pełny zapis Charlot the harlot dobrej jakości, bo później już chyba tego nie grali, więc to rarytas.
Nic nie stoi na przeszkodzie zeby sie zapisac
Przeciez to w gruncie rzeczy sa bardzo male sumy biorac pod uwage to ile bootow rocznie dostajesz.
Can The End Be At Hand?
- real_alien
- -#Long distance runner

Ściągnąłem sobie tego 900-megowego torrenta - praktycznie żadnego z plików które się tam znajdują nie ma w tym temacie, jedynie The Trooper i Run To The Hills z ironmaiden.in.ua były możliwe do ściągnięcia (są też lepsze wersje tych klipów - zajmują ok. 4 razy więcej). Całość dałnlołdłem w ciągu 45 godzin - torrenty dobra rzecz 
-
El Dorado
napisz moze dokładnie co tam jest plzreal_alien pisze:Ściągnąłem sobie tego 900-megowego torrenta - praktycznie żadnego z plików które się tam znajdują nie ma w tym temacie, jedynie The Trooper i Run To The Hills z ironmaiden.in.ua były możliwe do ściągnięcia (są też lepsze wersje tych klipów - zajmują ok. 4 razy więcej). Całość dałnlołdłem w ciągu 45 godzin - torrenty dobra rzecz
- real_alien
- -#Long distance runner

The Trooper (full) - z ironmaiden.in.uatobink pisze:napisz moze dokładnie co tam jest plz
The Trooper (full) - większa (tj. więcej ważąca) wersja powyższego
Run To The Hills (full) - z ironmaiden.in.ua
Run To The Hills (full) - większa wersja powyższego
Running Free x2 - fragment przedstawiania zespołu oraz zakończenie
Phantom Of The Opera
Murders In The Rue Morgue x2
The Number Of The Beast
The Ides Of March & początek Murders
Another Life
Prowler
The Trooper x2
Remember Tomorrow
Run To The Hills
Where Eagles Dare
The Number Of The Beast
Revelations
Hallowed Be Thy Name
Wszystko to fragmenty, większe lub mniejsze, za wyjątkiem Trupa i RTTH, jak wyżej zaznaczyłem. Oprócz tego trochę Nightwisha (Cały "Wish I Had An Angel"), Kreatora, 2 klipy Dragonów i 1 Primala.
PS. Te większe wersje "The Trooper" i "Run To The Hills" jednak wcale nie są lepsze więc nie mam pojęcia czemu ważą 4 razy więcej niż te z ironmaiden.in.ua
-
El Dorado
no to zaczynam sciagac to niebawem.. duzo seedów jest?real_alien pisze:The Trooper (full) - z ironmaiden.in.uatobink pisze:napisz moze dokładnie co tam jest plz
The Trooper (full) - większa (tj. więcej ważąca) wersja powyższego
Run To The Hills (full) - z ironmaiden.in.ua
Run To The Hills (full) - większa wersja powyższego
Running Free x2 - fragment przedstawiania zespołu oraz zakończenie
Phantom Of The Opera
Murders In The Rue Morgue x2
The Number Of The Beast
The Ides Of March & początek Murders
Another Life
Prowler
The Trooper x2
Remember Tomorrow
Run To The Hills
Where Eagles Dare
The Number Of The Beast
Revelations
Hallowed Be Thy Name
Wszystko to fragmenty, większe lub mniejsze, za wyjątkiem Trupa i RTTH, jak wyżej zaznaczyłem. Oprócz tego trochę Nightwisha (Cały "Wish I Had An Angel"), Kreatora, 2 klipy Dragonów i 1 Primala.
PS. Te większe wersje "The Trooper" i "Run To The Hills" jednak wcale nie są lepsze więc nie mam pojęcia czemu ważą 4 razy więcej niż te z ironmaiden.in.ua
- real_alien
- -#Long distance runner

900 mega w ciągu 45 godzin, więc sam sobie odpowiedz 
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
ftp://62.93.43.216
zaloguj jako:
user: mefisto
password: 1234qwer
Potem wrzuce to na http (
) i bedziemy mogli drzec. Poprosiłem już o bootleg Nightwisha. Wrzucajcie dragonforce i Ironka głównie, chociaż inne tez mile widziane 
zaloguj jako:
user: mefisto
password: 1234qwer
Potem wrzuce to na http (
bede wrzucac pomalu - mam nadzieje ze w nocy ftp tez jest czynny - moze cos uda mi sie przepchnac.
http://www.alkazz.sxx.pl/pliki/Mystic%2 ... 202005.mp3
tutaj link do audycji radiowej z Maidenami.
http://www.alkazz.sxx.pl/pliki/Mystic%2 ... 202005.mp3
tutaj link do audycji radiowej z Maidenami.
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Tak, serwerek stoi sobie w bezpiecznym miejscu i jest czynny cała dobę - zapraszam 
wrzucilam juz Intro i High Hopes - ale jestem durna blondi
- najpierw wrzucilam Intro a potem utworzylam folder...
mozesz to przeniesc odpowiednio?
ok probuje wrzucac dalej. ulatwilbys mi to gdybys wydluzyl troche czas wywalania za nieaktywnosc - teraz jest za krotki :/
aaa - zrobi ktos okladki?
ok probuje wrzucac dalej. ulatwilbys mi to gdybys wydluzyl troche czas wywalania za nieaktywnosc - teraz jest za krotki :/
ekhm, ekhm... a ma ktoś może jakieś nagranie audio/video behemotha?? jestem mocno zainteresowany, nawet wymianą przez PP jeśli by ktoś miał... 
- real_alien
- -#Long distance runner

Ściągnąłem sobie Intro i Dark Chest Of Wonders. Mogłabyś wrzucać dalej? :beerliv pisze:wrzucilam juz Intro i High Hopes - ale jestem durna blondi- najpierw wrzucilam Intro a potem utworzylam folder...
![]()
Nawet fajna jakość, tylko mikrofon użyty w tym dyktafonie (czy czym to było nagrywane) ma kołopoty, gdy Tarja wysoko śpiewa
Nom jakos nie powalajaca ale milo posluchac i poprzypominac sobie jak to bylo
. Wrzucaj dalej liv :rocx
Ktos kiedys udostepnil 3 utwory z koncertu ironow mianowicie Hallowed Be Thy Name, Iron Maiden i Phantom Of The Opera sa one moim zdanie bardzo dobrej jakosci jak na bootleg polski
Moze ktos moglby udostepnic reszte utworow.
PS. jak wrocic na starego nicka jak sie mialo format zapomnialo haselka ??
PS. jak wrocic na starego nicka jak sie mialo format zapomnialo haselka ??
Logowanie -> zapomnialem hasla -> podaj mail to ci wysla haslo.
EOT
EOT
No wlasnie w tym problem ze podawalem juz nawet ze 3 razy bo mi nie przyszlo chociarz juz conajmiej tydzien czekam na haslo i nic nie przychodzi
EOT
EOT