Maidenman pisze:A może by tak kto wrzucił boota Ironów, którego to niby wszyscy mają, ale jakoś nigdzie nie można go ściągnąć. Czy może przegapiłem jakiś link?
No tak, dzięki ale ten już mam, miałem na myśli jakiegoś boota video, skoro jest tyle miejsca. Ale dzięki, może ktoś jeszcze nie widział tego to już ma.
Powiedzcie mi coś
jak można zdobyć ten nagrany koncert
w wersji DVD
i w tej AVI która miała być na 2 płytkach?
Bo jakoś temat chyba ucichł mam wrażenie
a moze ja coś przegapiłem i już mają to wszyscy tylko nie ja??
tom_azs pisze:Powiedzcie mi coś
jak można zdobyć ten nagrany koncert
w wersji DVD
i w tej AVI która miała być na 2 płytkach?
Bo jakoś temat chyba ucichł mam wrażenie
a moze ja coś przegapiłem i już mają to wszyscy tylko nie ja??
No ja się pod tym poodpisuję.
Pojawiło się już DVD? Bo póki co to aduio chyba każdy ma.
Albo jawnie coś tu się dzieje i nie każdy post trafia tutaj ;]
DVD finalna wersja juz sie pojawila i sie nim juz handluje w celach wymiany. Napewno posiada to DVD: Butcher111, mwpa, ja, Kroczniok i niedlugo jajco dostanie odemnie w przesylce
Wkurza mnie, że żaden cham nie wrzucił tego jeszzce na ftp. Tylko potrafią się wymieniać i sprzedawać, ale zapomniałem, że żyjemy w tym chorym kraju z jeszcze bardziej głupim narodem
Wchodzę na tego ostatnio podanego ftp tak jak mówiliście Total Commanderem i tam są tylko jakieś 3 foldery i w żadnym nie ma nic z koncertu Chyba czegoś nie kapuje...
Maidenman pisze:Wkurza mnie, że żaden cham nie wrzucił tego jeszzce na ftp. Tylko potrafią się wymieniać i sprzedawać, ale zapomniałem, że żyjemy w tym chorym kraju z jeszcze bardziej głupim narodem
Stary zluzuj jak Ci mam wrzucic 3,5GB na ftp A nagrywarki DVD nie posiadam. Poczekaj na DivX, bedzie to sobie sciagniesz.
Maidenman pisze:Wkurza mnie, że żaden cham nie wrzucił tego jeszzce na ftp. Tylko potrafią się wymieniać i sprzedawać, ale zapomniałem, że żyjemy w tym chorym kraju z jeszcze bardziej głupim narodem
Jak Ci coś nie pasuje to następnym razem sam nagrywaj. Sam też nie mam tego video ale nikogo nie poganiam.
Yaaqb pisze:hahahah świetne teksty słychać podczas koncertu Nightwisha na tym bootlegu jak Tarja mówi przed "Nemo" - "This is for you" to zaraz po tym słychać jakiegoś kolesia mówiącego "Za ten kawałek dla nas to uszu nie będę mył przez miesiąc"
To jest grube:)
Poza tym dzięki wszystkim, którzy umieszczają te bootlegi dla ogółu :rocx