Wytwórnia Vitamin Records wyda 2 sierpnia płytę "The Piano Tribute To Iron Maiden". Na wydawnictwie znajdzie się jedenaście fortepianowych coverów klasyków heavy metalu plus jedna oryginalna kompozycja "Eddie's Lament". Oto 'track lista' płyty:
01. 2 Minutes To Midnight
02. Wasted Years
03. Can I Play with Madness
04. The Trooper
05. Brave New World
06. Run to The Hills
07. Caught Somewhere In Time
08. Aces High
09. Hallowed Be Thy Name
10. Flight of Icarus
11. Number of The Beast
12. Eddie's Lament (Original Composition)
ale wymiot
a okładka to w ogóle cód miód
Mam nadzieję, ze w Polsce wyjdzie i będzie po przystępnej cenie
Bo fortepian to ja bardzo lubię w sumie
ajjjjjjjjjj
Po Keepers of Jericho (tribut helloweenów) nie za entuzjastycznie podchodzę do Tributów. Tutaj jednak jakoś mam nadzieję że nie będize to jakiś wałek nie_do_słuchania. I edzik jak za starych dobrych czasów...
No ale w sumie nie jest podane, czy to bedzie jeden fortepian czy wiecej gral poszczegolne utwory..moim zdaniem mozna to potraktowac jako ciekawostke ale nic wiecej. a przy okazji to watpie zeby zostalo wydane w Polsce..ciekawe co na to zespol??
Yaaqb pisze:a) dlaczego miałoby nie być wydane w Polsce?
b) na pewno nie jest to robione bez zgody zespołu
No z wydaniem w Polsce to rzeczywiscie..racja..nie zyjemy w czasach glebokiego komunizmu
Mi nie chodzilo o zgode zespolu ( bo na pewno niezla kase zarabia sie za taka rzecz)...mi tylko chodzilo o ich osobiste zdanie na temat aranzacji utworow badz co badz przeciez niefortepianowych
no jak to mówią"do odważnych świat należy",ale ja do trybutów jestem niezbyt dobrze nastawiony. No Iron-ow trybuty jakie slyszalem to w wykonaniu Children of Bodom, bodajze Trooper i Ace's High. No ciekawie sie zapowiada to wydawnictwo. Bo Iron z pianinem...no bedzie ciekawie, ale czy bedą te kawalki nagrane jedynie przy akompaniamencie pianinowym ?