Death On The Road - album live!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Death On The Road - album live!
Ja chętnie obejrzę w Multikinie.
-
Deleted User 1499
Bardzo sie ciesze ze bede mogl zobaczyc sesje nagraniowa itp. Ja podobnie jak w przypadku rock in rio kupie cd i dvd juz zacieram raczki, rozgrzewam laser w dvd oraz powoli przygotowuje moj portfel do sporego odchudzenia ale warto bedzie
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Tak. Pewnie pięknie wydane picture discy choć jeszcze nie wiadomo na 100% czy się ukażą. Ciągle czekamy na oficjalne potwierdzenie.Mirdaroh pisze:Wszystkie. Te LP to beda winyle? Jak tak to tylko z nich zrezygnuje.
Co do pokazów w Multikinie to damy Wam znać jak tylko dowiemy się czegoś więcej!
- Metalophil
- -#Moonchild

2 cd, 2 dvd :rocx :solo
Jesli beda pieknie wydane to tez sie skusze 
Na pewno DVD, bo po co CD? Nie ma tam nic więcej niż na DVD.
Na cd bedzie audio i ladny booklet na dvd bedzie audio, obraz + dodatki jakies. LP bedzie ladnie wygladal
.
-
Amy
Pewnie 2CD bo DVD to dopiero potem będę miała niestety.Ale te pokazy w Multikinie to może być dobra rzecz i z pewnością też się wybiorę.
Tylko i wylacznie DVD. jak bede chcial posluchac, a nie ogladac, to poprostu wylacze TV i bede cieszyl sie muzyka.
A co do pokazu w multikinie to jak najbardziej jestem Za !!!!
A co do pokazu w multikinie to jak najbardziej jestem Za !!!!
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

Raczej tylko 2DVD. Cena DvD zapewne będzie zbliżona do CD, więc lepiej wybrać to z obrazem

2 dvd. a z tym multikinem to niezły pomysł 
Na stronie Fan.pl mozna juz dokonywac zamowien przed premierowych zarowno Troopera jak i Death on the Road (CD i DVD)
Zaznaczyłem co prawda CD i DVD, ale priorytetem bedzie z pewnością to drugie. No a jak wyjdą te winyle to raczej je wybiore zamiast CD. Na moim cudnym Bambino sobie posłucham

u mnie tesh na 1 miejscu stoi dvd, ewentualnie potem jak nie bede mial co z kasa robiclevy88 pisze:Zaznaczyłem co prawda CD i DVD, ale priorytetem bedzie z pewnością to drugie. No a jak wyjdą te winyle to raczej je wybiore zamiast CD. Na moim cudnym Bambino sobie posłucham![]()
... ma się rozumieć że CD a także DVD :rocx
chciałbym kupić obydwa wydawnictwa, jeśli nie roztrwonię kasy to powinno z luzem starczyć, chociaż zobaczymy ceny, najpierw kupię pewnie dvd a potem poczekam na przecenę 
-
Deleted User 804
Oj niestety nie można. Jest tylko opcja żeby przysłali maila jak będzzie możnaMirdaroh pisze:Na stronie Fan.pl mozna juz dokonywac zamowien przed premierowych zarowno Troopera jak i Death on the Road (CD i DVD)
A co do kupna płyt. na początek chyba CD a później DVD no i może lp Zależy od stanu portwela. Chociaż w pierwszej kolejności to kupie troopera lub ewentualniej jakąś wyczesaną wersje płyty np z okładką 3D
Wie ktoś może z którego dnia grudnia pochodzi ten koncert i ile wcześniej wyjdzie Trooper niż album. Czyżby znów tydzień wcześniej bo ja to bym go chciał już teraz
Ostatnio zmieniony wt lip 05, 2005 12:17 am przez Deleted User 804, łącznie zmieniany 1 raz.
Na razie tylko 2xDVD, za jakis czas dokupie jeszcze wersje na CD...
Podbno caly koncert ma byc z Dortmundu czyli ten co puszczali na vivie kiedys. Szkoda poniewaz nic mnie nie zakoczy w tym koncercie jesli tak bedzie.
Ej, ludzie nie dołujcie mnie, ten koncert na VIVIE to ja sobie nawet nagrałem, ale tam nie był puszczony cały.