Wehikuł czasu
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wehikuł czasu
1. World Slavery Tour :rocx :rocx :rocx
2. Seventh Tour... :rocx :rocx
3. World Piece Tour :rocx
2. Seventh Tour... :rocx :rocx
3. World Piece Tour :rocx
23.09.1986. Somewhere On Tour, Gdansk, Poland (Olivia Hall)
Pierwszy i ostatni raz kiedy odpuściłem... Cóż, 9-latek nie ma wiele do gadania
Było nawet blisko żebym poszedł, ale jakoś się to w końcu rozmyło.
Pierwszy i ostatni raz kiedy odpuściłem... Cóż, 9-latek nie ma wiele do gadania
1.Somewhere in tour
2.Iron Maiden tour
2.Iron Maiden tour
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Część pierwszego występu w Sheffield (wtedy Bruce jeszcze nie miał problemów z gardłem jak następnej nocy) była rejestrowana na potrzeby teledysku SIASL więc myślę, że na kolejnym DVD z serii "History of Iron Maiden" znajdzie się przynajmniej jakiś fragment koncertu z Somewhere On Tour w bardzo dobrej jakości... Oby było jak najwięcej numerów z SIT.Vlad Tepes pisze:Mam nadzieję, że się nie mylisz oraz liczę, że nie zagineły te materiały. Cały set z tego koncertu w dobrej jakości byłby doskonałym prezentem dla mnie i chyba każdego szanującego się zbieracza dokumentów o nich.
Wiem tylko, że Harris kiedyś bąkał to i owo, że żałuje iż nie nagrali video z tej trasy... Może to nie jest prawdą. Sam nie wiem...
- journeyman
- -#Wrathchild

Ja bym chciał zobaczyć:
A Real Drunk One
Jakiś koncert z Iron Maiden Tour i Killer World Tour
A Real Drunk One
Jakiś koncert z Iron Maiden Tour i Killer World Tour
World Slavery Tour.
7th tour of a 7th tour...
coś, żeby usłyszeć 7 sona i infinite dreams
`99 ( futureal z brucem)
RiR :solo
`99 ( futureal z brucem)
RiR :solo
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Wygląda na to, że doczekamy się jednak trasy nawiązującej do lat 84-88... Tak mówi Bruce w wywiadzie dla jednej ze szwedzkich gazet.
Przyszłoroczna trasa ma promować nowy album, ale następna będzie opierać się na kolejnych 4 albumach z lat 80-tych (pewnie Powerslave, LAD, SIT i SSOASS)...
Przyszłoroczna trasa ma promować nowy album, ale następna będzie opierać się na kolejnych 4 albumach z lat 80-tych (pewnie Powerslave, LAD, SIT i SSOASS)...
Jezeli to prawda to bylo by genialnie. Uslyszec na zywo utwory z Somewhere In Time czy Powerslave to bylo by cos. Super sprawa 
A skąd te wywiad posiadasz? Masz go gdzieś? :]WICKER MAN pisze:Wygląda na to, że doczekamy się jednak trasy nawiązującej do lat 84-88... Tak mówi Bruce w wywiadzie dla jednej ze szwedzkich gazet.
Pewnie będzie trasa nowego albumu, potem coś z cyklu historii, potem album i tak w kółko :].
Wogóle świetna rzecz z tymi koncertówkami i dvd z nowych albumów. Brave New World -> Rock In Rio, Dance Of Death -> Death On The Road
Myślę, że teraz już tak będzie cały czas i po wydaniu nowego albumu i trasie, czeka nas kolejna koncertówka. Przyszłość rysuje się conajmniej interesująco
Myślę, że teraz już tak będzie cały czas i po wydaniu nowego albumu i trasie, czeka nas kolejna koncertówka. Przyszłość rysuje się conajmniej interesująco
KMFDM
Jeśli taka trasa w rzeczywistości będzie miała miejsce to może bedą też grać tą solówke na gitarce Walking in the air
. Wtedy byłoby miodzio.
i na poczatek Aces High.....aaaaaaah ;] ja nie chcę nowego albumu tylko tę trasę z 84-88 
Przed Aces jeszcze intro Churchills speach i szykujemy się do wojny =]
Kurde, jeśli naprawdę uda mi się jeszcze w życiu usłyszeć na żywo dźwięk odpalanych Merlinów w Spitfire'ach i tekst "We shall fight to the end... We shall never surrender!" to się poryczę ze szcześcia jeszcze zanim Maideni uderzą w struny 
Jest po co żyć!
Jest po co żyć!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Bruce mówił o tym już w kilku wywiadach. Ostatni znajduje się na www.maidenfans.com i www.brucefans.comEvE pisze:A skąd te wywiad posiadasz? Masz go gdzieś? :]WICKER MAN pisze:Wygląda na to, że doczekamy się jednak trasy nawiązującej do lat 84-88... Tak mówi Bruce w wywiadzie dla jednej ze szwedzkich gazet.
Pewnie będzie trasa nowego albumu, potem coś z cyklu historii, potem album i tak w kółko :].
a myślisz, że nie może to byc już w 2007
mnie się wydaje takie rozwiązanie realne, bo gdyby zakończyli jakoś w styczniu 2007 trasę po albumie, podczas której wyszłoby nowe DVD to lato 2007 byłoby akurat czasem na tour
mnie się wydaje takie rozwiązanie realne, bo gdyby zakończyli jakoś w styczniu 2007 trasę po albumie, podczas której wyszłoby nowe DVD to lato 2007 byłoby akurat czasem na tour
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Wątpię, żeby promotorzy zabookowali ich na wielkich stadionach tak szybko. Trasa albumowa zacznie się pewnie na jesieni (październik/listopad?) 2006 - Maideni najpierw zagrają w Europie, potem pewnie w Japonii, Ameryce Południowej i Północnej (raczej tylko kilka koncertów), a jeśli w końcu zdecydują się jechać do Australii to całość potrwa raczej do lutego 2007... Potem na pewno będą chcieli wziąć sobie trochę wolnego.MiKi pisze:a myślisz, że nie może to byc już w 2007