Nie cały tylko jakaś połowa Nie ma co się dołować no chyba że Bruce skwasił NML z tego co pamiętamMaidenman pisze:Ej, ludzie nie dołujcie mnie, ten koncert na VIVIE to ja sobie nawet nagrałem, ale tam nie był puszczony cały.
Death On The Road - album live!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 804
Re: Death On The Road - album live!
Ja kupuje CD, a DVD obejrzę u kumpla

w dniu premiery 2cd, w dalszej kolejnosci 2dvd, wpierw mam zamiar zebrac wszystkie cd, potem dvd
dlaczego?
najczesciej muzyki slucham robiac cos - grajac na kompie, czytajac w lozku ksiazke etc. przyznacie ze to dosyc malo komfortowe rozwiazanie za kazdym razem wlaczac telewizor czy kompa. rozumiem ze na dvd jest i obraz i swietne materialy dodatkowe, dlatego i tak zamierzam zakupic je w dalszym terminie
dlaczego?
najczesciej muzyki slucham robiac cos - grajac na kompie, czytajac w lozku ksiazke etc. przyznacie ze to dosyc malo komfortowe rozwiazanie za kazdym razem wlaczac telewizor czy kompa. rozumiem ze na dvd jest i obraz i swietne materialy dodatkowe, dlatego i tak zamierzam zakupic je w dalszym terminie
Ja na początek 2DVD, a potem zobaczymy. Bardzo mi się podoba, że będą materiały z sesji nagraniowej 
ja 2CD i czekam na Multikina.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Głosujcie, bo między innymi na podstawie Waszych głosów EMI Music Poland zdecyduje czy i ile sprowadzić sztuk winylowej wersji Death On The Road jeśli się ona ukaże...
obejrze u kogos i jak sie spodoba, kupie kiedys
Tylko 2cd, niestety nie mam dvd, nawet wiezy nie mam także pozostaje mi odtwarzacz mojego komputera ale i tak nie narzekam ;]… co do ostatecznej okładki… jest całkiem niezle;]… wiadomo już ile będzie to kosztowac (2cd), wiadomo to będzie nowość także jakies szacowane koszta może ktos podac?
Znając życie w MM powinno być koło 7,5 dyszki. W reszcie sklepów 99 zeta 
KMFDM
Ta o_O… miałem sobie posłac po ta koncertowke razem z nowym arch enemy… ale chyba poczekam takze do premiery nowego children of bodom… zobaczymy po ile bedzie w RockSerwis polecam swoja droga, zawsze jak kupuje płyty to tam ;]
Ej mam pytanie: to wkoncu bedzie kontynuacja History of iron maiden? czy wydaja talk niz gruchy ni z pietruchy ?
No z tego co ja wyciągnąłem z tego całego zamętu to chyba będzie to 6 część historii na DVD, a CD wydali tak sobie, bonusowo... Jedna płytka DVD to Dortmund, a reszta historia, czyli sklejka róznych badziewi. Jest tak, czy się mylę? 
KMFDM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Być może będzie można potraktować to jako ostatnią część Historii Iron Maiden jednak całość będzie zrealizowana chyba trochę inaczej.Dziku pisze:Ej mam pytanie: to wkoncu bedzie kontynuacja History of iron maiden? czy wydaja talk niz gruchy ni z pietruchy ?
kupie tylko DVD.. juz nie moge sie tego doczekac. DODT to najlepsza trasa koncertowa jak dla mnie i musze to miec 
Na pewno kupie DVD i prawdopodobnie takze CD, ale w pozniejszym terminie.
Tak w ogole ciagle nie moge uwierzyc ze wydali zapis z Dortmundu. Jak dla mnie jeden z gorszych koncertow IM na tej trasie.
Tak w ogole ciagle nie moge uwierzyc ze wydali zapis z Dortmundu. Jak dla mnie jeden z gorszych koncertow IM na tej trasie.
Can The End Be At Hand?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Tak jak mówiłem - wydaje mi się, że sporo fragmentów, także audio, może pochodzić z innych koncertów - w tym z Wrocławia. Ekipa Maiden zarejestrowała większość gigów na tej trasie (przynajmniej audio).Stranger pisze:Tak w ogole ciagle nie moge uwierzyc ze wydali zapis z Dortmundu. Jak dla mnie jeden z gorszych koncertow IM na tej trasie.
Dla mnie wyraznie jest napisane ze zapis pochodzi z Dortmundu. Na pewno beda ujecia z Wrocka w skali takiej jaka widzielismy na No More Lies, ale trzeba pamietac ze jest tez wersja CD i skoro tam napisali ze to Dortmund a nie -zbitka utworow z roznych koncertow na trasie DOD - to znaczy ze uslyszymy jedynie Dortmund 
Can The End Be At Hand?
oczywiscie DVD. Nie ma to jak przed spaniem sobie pooglądac ciekawych rzeczy 
Ale okładka mi sie nie podoba
Ale okładka mi sie nie podoba
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Pewnie w większości Dortmund, ale np. różne wpadki itp. mogą być zastąpione fragmentami z innych gigów. Widocznie u nas mieli problemy techniczne - np. skarżyli się na echo w Hali Ludowej i wybrali koncert najlepiej zarejestrowany.Stranger pisze:Dla mnie wyraznie jest napisane ze zapis pochodzi z Dortmundu. Na pewno beda ujecia z Wrocka w skali takiej jaka widzielismy na No More Lies, ale trzeba pamietac ze jest tez wersja CD i skoro tam napisali ze to Dortmund a nie -zbitka utworow z roznych koncertow na trasie DOD - to znaczy ze uslyszymy jedynie Dortmund
Niepoprawny optymista
Ja tam mysle ze WPADKI byly glownym powodem dla ktorego nie dali Wroclawia
Jesli chodzi o echo i takie tam to chyba i tak dzwiek bierze sie bezposrednio z tego calego sprzetu a nie z zewnetrznych mikrofonow, wyjatkiem jest tylko perkusja i publika
Ja tam mysle ze WPADKI byly glownym powodem dla ktorego nie dali Wroclawia
Jesli chodzi o echo i takie tam to chyba i tak dzwiek bierze sie bezposrednio z tego calego sprzetu a nie z zewnetrznych mikrofonow, wyjatkiem jest tylko perkusja i publika
Can The End Be At Hand?